Şimdi Ara

dlink 2100ap nete bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze kolay gelsin.yaklaşık 10 gün önce dlink 2100ap aldım.işim gereği bu ewde 6 ay kalmak zorundayım wede net yok.laptobuma etrafı tarattığım zaman çok düşük sinyalde olsa şifresiz ağ bulup bağlanıyorum ama sinyal düşük olduğu için kopmalar oluyor.bende dlink alıp kurdum.pc ye el ile 192.168.0.51 ip atayıp 192.168.0.50 yazıp dlinkin ana menüsüne bağlandım.amacım dlinkin bu zayıf sinyali alıp güçlendirerek ewe sinyali yayması.wireless kısmından uniwersal repeater i seçip tarattırdım istediğim düşük sinyalli bağlantıyı buldu we yanındaki kutucuğu işaretleyip mac adresi we ssıd sini üst kutucuğa aldırıp apply yaptım kendini resetleyip şifresiz yayına bağlandı.çünkü dlinkin wlan ışığı düzenli bir şekilde yanıp sönüyor.ama işte burdan sonra ne yaptıysam bir türlü nete bağlantı yapamadım.pc ye ip yi otomatik aldırınca sınırlı bağlantı diyor.el ile pc ye 192.168.0.51 ip sini werincede nete bağlanamıyorum.ne yaptıysam olmadı bunu nasıl hallediceğim.bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...bir ekleme yapmak istiyorum aynı sinyale ap client modundada bağlanmayı denedim ethernet kablosuyla aynı sorunu ıp sorununu aşmayı ordada başaramadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titi16 -- 27 Mart 2009; 16:46:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Asus RP-N12 Router Kopma Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.