Şimdi Ara

dll dosyası yapmak için prog varmı ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bana .dll dosyası yapma kiçin program lazım sizlerde varmı yada bildiginiz bir link varmı bana yazar iseniz sevinirim .

SAYGILARIMLA CYBER_POLİCE

• evet var tabi ki..
    Ama herhangi bir programlama dili bilmezsen bunu yapamazsın..

Visual Basic ya da Delphi gibi yazılımlarla yazabilirsin...

Ne için istiyorsun bu arada?
  • system32

kardeş ben msn7.0 final sürümü için msglang.dll dosyası yapmak istiyorum bildiginiz gibi bir tane lang dosyası yapan porgram var ama o hata gösteriyor bunun için bende onun oluşturdugu kodlar ile msn lang dosyasını oluşturmak istiyorum o açıdan sormuştum. bilgin var ise yani böyle birşey olma ihtimali var ise yazmanı bekliyorum

• hocam,
    öncelikle senin yazacağın DLL dosyasını MSN programı çalıştırmaz..
    çünkü DLL içindeki fonksiyonları ve komutları bilmiyorsun..MSN programının hangi fonkisyonu çağırdığını ve nasıl kullandığını vs.. bilmiyorsun..
    O yüzden yapabileceğin en iyi şey, bir hex ediyor yardımıyla msglang.dll dosyasını editlemektir..
    Restorator ya da Resource Hacker programlarının biriyle bunu yapabilirsin..
    Ama çalışacağı garantisini veremem o senin işi ne akdar hatasız yaptığına bağlı...

Restorator2004 Download

Resource Hacker Download

• eğer bir programlama dili biliyorsan onun derleyicisi ile yapabilirisin mesela c/c++ biliyorsan derleyivcisini indirdikten sonra derlerken dll olarak derle gibi bir seçenek var onu işaretle kodu yaz derle dll hazır örneğin borland c/c++ optionsta applicationda bu seçenek seçilebilir
  • çok tşk kardeş sagolasın ilgilendigin için

• kardesim kodlari komutlari biliyorsan ac notepad'i yaz oraya güzelce sonra kayit ederken isim.dll olarak kaydet al sana dll dosyan hazir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.