selam arkadaşlar bana .dll dosyası yapma kiçin program lazım sizlerde varmı yada bildiginiz bir link varmı bana yazar iseniz sevinirim .
SAYGILARIMLA CYBER_POLİCE
evet var tabi ki.. Ama herhangi bir programlama dili bilmezsen bunu yapamazsın..
Visual Basic ya da Delphi gibi yazılımlarla yazabilirsin...
Ne için istiyorsun bu arada?
system32
kardeş ben msn7.0 final sürümü için msglang.dll dosyası yapmak istiyorum bildiginiz gibi bir tane lang dosyası yapan porgram var ama o hata gösteriyor bunun için bende onun oluşturdugu kodlar ile msn lang dosyasını oluşturmak istiyorum o açıdan sormuştum. bilgin var ise yani böyle birşey olma ihtimali var ise yazmanı bekliyorum
hocam, öncelikle senin yazacağın DLL dosyasını MSN programı çalıştırmaz.. çünkü DLL içindeki fonksiyonları ve komutları bilmiyorsun..MSN programının hangi fonkisyonu çağırdığını ve nasıl kullandığını vs.. bilmiyorsun.. O yüzden yapabileceğin en iyi şey, bir hex ediyor yardımıyla msglang.dll dosyasını editlemektir.. Restorator ya da Resource Hacker programlarının biriyle bunu yapabilirsin.. Ama çalışacağı garantisini veremem o senin işi ne akdar hatasız yaptığına bağlı...
eğer bir programlama dili biliyorsan onun derleyicisi ile yapabilirisin mesela c/c++ biliyorsan derleyivcisini indirdikten sonra derlerken dll olarak derle gibi bir seçenek var onu işaretle kodu yaz derle dll hazır örneğin borland c/c++ optionsta applicationda bu seçenek seçilebilir
çok tşk kardeş sagolasın ilgilendigin için
kardesim kodlari komutlari biliyorsan ac notepad'i yaz oraya güzelce sonra kayit ederken isim.dll olarak kaydet al sana dll dosyan hazir