Şimdi Ara

Dll Hatası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Eksik Dll Hatası Almayanımız Çok Azdır. Bu Sorun İçin Genelde Bilgisayarımız 32 Bitse system32 ye 64 Bitse sysWOW64'e Belirli Dll leri Aktarmamız Gerekmektedir. Bende Bunu Çözmek İçin Bir Program Kodladım. Aslında Çok Basit Bir Sistem İnternet Siteme Yüklediğim Dll leri Otomatik Olarak Pc Ye Aktarıcak Ve Dll Hatasını Çözecek Programdan Bir Kaç SS Gösteriyim
    Dll Hatası Yardım

Dll Hatası Yardım

Tabi Gelen Hataların Hepsi Aklımda Ne Yazıkki Mevcut Değil Ve Sadece "msvcr100.dll hatası"nın Dll si Mevcut bu Konuda Sizlerin Yardımınızı Aldığınız Hataları Öğrenmek İstiyorum Bu Dll leride Programa Ekliyelim Ve Bütün Millete Yardımcı Olalım İstiyorum. Destekleriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.

• aklıma direct x in iki dllsi geldi.kimi zaman onlar olmuyor ve sanki dx yüklü değilmiş gibi uyarılar alınabiliyor.adları aklıma gelmiyor ama dx9 un kurulum dosyaları yanında geliyordu.
  • dhplay.dll ekleyebilirsiniz. hiçbir yerde bulamadığım için bir dokuma programını kullanamıyorum.
  • Hocam hll.dll yi mutlaka ekleyin çünkü o olmazsa pc restart atıldığında birdaha açılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Kalkancı

Hocam hll.dll yi mutlaka ekleyin çünkü o olmazsa pc restart atıldığında birdaha açılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.