Şimdi Ara

DLS Ca 41 yardım lutfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar elimde cekilis sonucu kazandıgım dls ca 41 kodlu bir amfi var ben bunu hyundai era 2008 model aracımda takıp bass ve normal ses almak istiyorum bu amfiyle neler yapabilirim arkadaslar ? 1000 - 1300 ytl kadar da butcem var yardımcı olursanız sevınırım.

DLS CA 41
    FOUR CHANNEL STEREO AMPLIFIER
    4*75 watts nominal power in 4 ohm
    4*125 watts nominal power in 2 ohm
    2*200 watts in bridge mode
    high level input with automatic start function
    grand bass filters
    subsonic & low pass crossovers
    overload protection

Kutusunda bunlar yaziyor.

• 4x75 watt oldukça tatminkar bi ses sunar. Anfin 4 kanallı olması 2 kanalını köprüleniyosa köprüler bir adet subwoofera bağlar, kalan iki kanalada bir takım component bağlayabilrisiniz
  • bu konularda hic bir bilgim olmadıgından sizlere sorim dedim :D:D neler yapılabilir diye :) 1 tane bass kesin koymak istiyorum bagaja birde iste kapı lardakı 2 on 2 arka da olan yerlerede takmak istiyorum net ses icin
  • orjinal teybinin anfi çıkışı olacağını hiç sanmıyorum. bu durumda iki seçenek var karşında, anfinin high input girişi varsa hoparlörlere giden kabloları buraya takabilirsin, eğer anfide bu giriş yoksa bi ara aparat alman gerekebilir, bu aparatta hoparlörlere giden yüksek ses çıkışını düşürerek anfinin girişine uygun hale getiriyor. tabi hem anfinin High Input girişini kullanmak, hemde bu ara aparatları kullanmak seste bozulmalara neden olacaktır.

Temiz saf ses istiyorsan ve bu anfiyide kullanmayi düşünüyorsan Kaliteli bi ana üniteye ihtiyacın olacaktır.
  • peki bana öerebilecegin marka varmı. benim hosuma giden jbl markasından bass lar ve componentler var birde buna teyp olara ne alabiliriz ki bir onerin olabilir mi butcem 1000 1300 max ytl olur ancak
  • iyi bütçen varmış :) sana çok güzel her türlü ses sistemine mükemmel uyum sağlayabilecek 3 RCA çıkışı olan Pioneer DEH-7000UB modelini öneririm. bu model digicom firmasının ithal ettiği modeldir, yani kaçak olan modellerden değildir. alacak olduğun yer yurt dışından kaçak getirtmediyse digicomdan 2 yıl garantisi vardır. fiyatı 800 ytl dolaylarındadır. bu fiyatın yarısına kaçak olan modellerdende alabilirsiniz tabi.

Pioneer DEH-P6050UB modelide 3 RCA çıkışına sahip USB girişlidir. satış sitelerinde 350 ytl civarındadır.. her ne kadar garantilidir yazsalarda bu ürünler spottur. verdikleri garanti dükkan garantilidir yani bozulduğunda aldığın yere yollarsın, aldığın kişilerde bildigin mahalle aralarındaki tv tamircilerine yaptırır geri yollar. sonu 50 ile biten modeller hakkında daha geniş bilgiye forum aracılığıyla ulaşabilirsin.

Mevcut anfin ile bi sistem toplayacak olursak,

Ana Ünite : Pioneer DEH-7000UB yada 6050UB ( "DEH-7000UB-> 800YTL" - "DEH-6050UB-> 350YTL" )
    Subwoofer : JBL GT4 30cm 250W Rms, Kabinli ( "JBL GT4-> 130 YTL" - "Kabin-> 75 YTL" )
    Component : Hertz ESK 165 100W Rms ( 190 YTL )

Anfinin 2 kanalını köprüleyip subwoofera bağlayabilirsin, 250watt rms gücündeki subwooferı ortalama olarak 150 watt dolayında bi ses ile sürersin, yeterlidir.

Anfinin kalan iki kanalınıda Component lere bağlarsın. componentler 100watt rms gücünde sen ise 75 watt rms le süreceksin, gayette güzel bi değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 7 Kasım 2008; 20:11:51 >

• cok tesekkur ederım onerım ıcın. birde birsey daha sorucam aklıma takıldı bu amfide 2 kanalı kopruleyıp subwoofera baglarsın demıssın birde gerı kalan 2 kalanıda component lere demıssın bu 2 kanal ın anlamı ne oluyor yani benim arabada hem on hem arka kapılarda toplam 4 adet kolon var bu 4 u birden 2 kanala mı tekabul edıyor yoksa ben aracıma sadece 2 tane mı kolon takıcam kapılara

bırde yazmayı unutmussum eger 2 kanal 2 kolon a tekabul edıyorsa 1 amfı daha mı almam gerekecek on ve arka kapıları 4 kolonla doldurup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaansoylemez -- 7 Kasım 2008; 21:03:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jbl mi for-x mı yardım edin
    18 yıl önce açıldı
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • + up
  • Senin anfin 4 kanallı, bu anfiyle hem kolon hemde subwoofer anca bu şekilde çalışır. 4 kanallı anfilerin genel olarak üretiliş amacı 4 adet hoparlör yada 4 adet component sürmektir. bu yüzdendirki 45-100 watt arasında değerlerde üretilir ( genelde ).. 1 adet bass anfisi alırsan tesisatın daha iyi olacaktır tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.