|
Bildirim
Alıntı...
Bu kartların çıkışıyla DLSS 4’e geçileceği ve bu sürümün mevcut RTX 40 serisine gelmeyeceği söyleniyor. Nvidia işin şirazesini iyice kaçırdı.Dlss ilk çıktığında nasıl oluyor ya nvidia gibi paragöz bir firma eski kartların ömrünü mü uzatır demiştim ki, sadece ilk çıktığında bunu gördük. Ondan sonra her yıl müşterilere kitleye kitleye yeni dlss yeni seride çalışır diyerek yoluna devam etti. Amd ekran kartında nal toplayınca nvidia da müşteri düdüklemeye son hız devam ediyor. Dlss fps dropları arttıran bir teknoloji. Çoğu oyun optimizasyon özürlü çıktığı için dlss den medet umuyor. Ama gel gör ki 130 fpsden atıyorum 80 fpse düşmeler oyun zevkini baltalıyor. Evet 4090 da 4k da bende açıyorum ama oyununa göre kapattığımda daha stabil oyun oynuyorum. |
olması gerektiğinden en az 25% pahalı, rekabet yükselse fiyatlar ucuzlayacak, umarım intel hızla gelişir ve amd daha stabil kartlar üretir.
|
Fsr 3.0 1050 ti de bile çalışıyor nvidia utanır mı bilmem
Birde uzun zamandır amd bu driver işini çözdü sanırsam hiç hata almıyorum :) |
NVIDIA Ekran Kartları çok güzelde çok pahalı, yani parasını gerçekten hakediyor mu yoksa talepten dolayı mı bu kadar yüksek orasını bilemiyorum. Ayrıca ülkemizde bu tarz ürünlerde olan vergiler had safhada, normal fiyatının 2-3 katına alıyoruz. Türkiye'de ekonomik durum belli, bu tarz ürünlere olan talep belli seviyede kalıyor.
|
Nvidia ekran kartları parasını hak etmiyor. Normalde 400$-500$'a da tepe model ekran kartı satarak şirketi güzel bir kar oranı yürütebilecekken, ne de olsa 1000-1500$ verebilenler var, neden ucuza verip insanları mutlu edelim ki kafasındanlar.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ülkemizde vergiler de çok yüksek. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Fiyatlar yurt disi ile cokta farkli degil. Ingiltereden aldigim msi 4090 ile turkiye fiyati arasinda 10k civari fark vardi. Asil mesele hakedip haketmedigi. Bu durum oyunlarda beklentilerin neler. Yuksek Fps ise 4090 gibi tepe modellerine ihtiyacin yok. Ama hem kalite hem yuksek fps ise ve ayni zamanda 4k deneyimi istiyorsan evet 4090 a ihtiyacin var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ABD teknoloji konusunda Çin'le rekabet için kendi firmalarını serbest bırakmaya başladı. Olan bizlere oluyor. |
|