Şimdi Ara

dm 800 hd hd çıkış arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR cihazımdan artık dvi kablosuyla çıkış alamıyorum.skartla hd yayınları alıyorum ancak dvi kablo ile görüntü tvye aktarılmıyor. çatıda santral sistemine yenibir kablo takarlarken cihazımın hd çıkışı yanmış olabilir mi?

• cihazın menusunden çıkış olarak dvi seçili olduğundan eminmisin ?
  • evet tabi dvi seçili cihazda
  • çıkışın yanmuş olabileceğini sanmıyorum başka kablo ile ve başka hdmi girişine takarak denermisin
  • Verdiğin cevap için teşekkürler. Kabloyu yeni alıp denedim sinyal yok yazdı tvde. Hdmi(dvi) bir yer var tvde başka yerler sadece usb ama yine de denedim olmadı. çok garip değil mi hd yayın alabiliyorum hatta yayın 1920*1080 olarak dm de görünüyor. scartla izlemek hiç zevk vermiyo hd cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjan

Verdiğin cevap için teşekkürler. Kabloyu yeni alıp denedim sinyal yok yazdı tvde. Hdmi(dvi) bir yer var tvde başka yerler sadece usb ama yine de denedim olmadı. çok garip değil mi hd yayın alabiliyorum hatta yayın 1920*1080 olarak dm de görünüyor. scartla izlemek hiç zevk vermiyo hd cihazı

üstadım kablo bozuk olabilir... benim başıma geldi o yuzden söylüyorum

dvi to hdmi çevirici ve hdmi kablo ile kullanıyorum ben
  • ben de dvi to hdmi kullanıyordum yarın tekrar yeni bir kablo alıp bir daha deneyeceğim ve sizi bilgilendireceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.