Bildirim
dm 800 hd hd çıkış arızası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cihazın menusunden çıkış olarak dvi seçili olduğundan eminmisin ? -
evet tabi dvi seçili cihazda -
çıkışın yanmuş olabileceğini sanmıyorum başka kablo ile ve başka hdmi girişine takarak denermisin -
Verdiğin cevap için teşekkürler. Kabloyu yeni alıp denedim sinyal yok yazdı tvde. Hdmi(dvi) bir yer var tvde başka yerler sadece usb ama yine de denedim olmadı. çok garip değil mi hd yayın alabiliyorum hatta yayın 1920*1080 olarak dm de görünüyor. scartla izlemek hiç zevk vermiyo hd cihazı -
quote:
Orijinalden alıntı: kjan
Verdiğin cevap için teşekkürler. Kabloyu yeni alıp denedim sinyal yok yazdı tvde. Hdmi(dvi) bir yer var tvde başka yerler sadece usb ama yine de denedim olmadı. çok garip değil mi hd yayın alabiliyorum hatta yayın 1920*1080 olarak dm de görünüyor. scartla izlemek hiç zevk vermiyo hd cihazı
üstadım kablo bozuk olabilir... benim başıma geldi o yuzden söylüyorum
dvi to hdmi çevirici ve hdmi kablo ile kullanıyorum ben -
ben de dvi to hdmi kullanıyordum yarın tekrar yeni bir kablo alıp bir daha deneyeceğim ve sizi bilgilendireceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X