Şimdi Ara

Dns Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz apartman interneti kullanıyoruz. Bunu Ethernet koblosu ile hallediyorduk.Pc ye format atınca Ip ve dns numaraları gitmiş. Simdi internete girmiyor. İp numarası için çalıstır > cmd > ipconfig yazıp alıyorum.Ancak dns numarasını alamıyorum. Modemin dns numarasını nasıl bulurum ?

Yardım eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporliga -- 20 Şubat 2009; 19:34:49 >

• Ee yardım edecek yok mu ? maç başlayacak internete geçmem lazım arkadaşlar lütfen yardım....
  • Dns falan filan almana gerek yok otomtik olunca zaten otomatik olarak alır ve girer. Ama dns ve ip alamıyorsa bağlantılarda problem olabilir yada driverlar tanıtılmamış olabilir... Yoksa otomatik olarak ayarlasan kendisi otomatik olarak alır...
  • Denedim.Ne yazık ki olmadı. En başta bilgisayarcı bi numara girmişti.Ancak format atınca onlar gitmiş.
  • komşulardan birisinin tcp ip ayarlarını bir yere not al tamamını. kendi bilgisayarına yazarken ip numarasının sadece son 3 lüsünü yüksek rakamlardan yazarak değiştir yani komşunun ip si atıyorum 192.168.2.24 sen ip olarak 192.168.2.245 gibi yüksek birşey yaz çakışma olmaması için kalanları dns geçit mask ı aynı yap bağlanacaktır
  • Sorun halloldu. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

iyi ki varsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed DNS Değiştirilemiyor!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.