Bildirim
DNS ÇALIŞMIYOR
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam Selam,
Modemdeki DNS ayari senin yaptigin ayari eziyor gibi gorunuyor. Sen bence birde modemden degistir. @kenpachii -
Telefonun wifisini açıp bağlanıyorum şu anda hem masaüstü açık hem leptop um açık masaüstün de sorun yok hepsine çatır çatır giriyor ama leptop girmiyor farklı dns adresleri kullandım dns çakışması kensinlikle olmuyor.şimdilik ZenMate kullanıyorum o da çok yavaş.Genel de pc ile sorunlar yaşayınca hemen google de arar bulur yapardım ama bu yıla kadar bu sorunu yaşayan ilk insanım google de 1 tane bile konu bulamadım
Not:Çok saçma ama pc yi yeniden başlattığım da 1 kere ye mahsus engellenmiş bir siteye girebiliyorum sayfaları kapatıp tekrar girmeye çalıştığımda tekrar telekomunikasyon tarafından engellenmiştir diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 6 Ekim 2014; 1:09:17 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bende de var telefonda çalışan dns bilgisayarda hiç girilmemiş gibi sanki
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayarım ne kadar eder
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- utorrent güvenilir mi
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- ekran videosu alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
- secure boot nedir
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X