Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum aynen alakaya çay demle senin attığın msjla konunun ne alakası var git donanım bölümüne aç git yeni başlık aç. sonrada burda laf edenlere suçlamalarda bulunma
    quote:

Orjinalden alıntı: McLaren_jpm

al bi tane daha yaw tek hedefiniz bu rutbelerinizimi arttırmak anlamıyorumki rica etsek belkide arttırırlar ne dersin sustalı yap bi gülücük yolla ne güzel valla

• Valla arkadaşlar şu anda kullandığımız 512K limitlileri 1Mbit yaparsalar ve kotayı da 6 GB, şahsen ben kötünün iyisi diyerekten memnun olurum. Tabii aynı fiyata olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: casual

kotalı kullanıcıların bir çoğu download ın yasak olduğunu düşünüyor.. ciddi söylüyorum .. kotalı kullanımda internetten mp3,film ıvır zıvır indirilmez diye biliyorlar.. bu durumda tabi ki insanlar 1 gb ı bile dolduramazlar. Ondan sonra çıkıp türk milleti zaten 1 gb ı bile doldurmuyor bu yüzden kotalı tarifeleri uygun görmek (millete kakalamak) ne derece doğru ve ahlaki...

türk milletti hiç bir zaman hakkını arayamadı ki! bu şerefsizlerde bunun bilincinde insanları sömürdüler yıllardır.

Türk milleti interneti kullanmayı biliyormu ki verilmiş olan kotayı doldursun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Valla arkadaşlar şu anda kullandığımız 512K limitlileri 1Mbit yaparsalar ve kotayı da 6 GB, şahsen ben kötünün iyisi diyerekten memnun olurum. Tabii aynı fiyata olacak.

dedigin dogru zaten oyle olacak ama kota kesinlikle 9 olmali 1mbit icin 6 cok az 9 yapmalilar veya 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

kotalı kullanıcıların bir çoğu download ın yasak olduğunu düşünüyor.. ciddi söylüyorum .. kotalı kullanımda internetten mp3,film ıvır zıvır indirilmez diye biliyorlar.. bu durumda tabi ki insanlar 1 gb ı bile dolduramazlar. Ondan sonra çıkıp türk milleti zaten 1 gb ı bile doldurmuyor bu yüzden kotalı tarifeleri uygun görmek (millete kakalamak) ne derece doğru ve ahlaki...

türk milletti hiç bir zaman hakkını arayamadı ki! bu şerefsizlerde bunun bilincinde insanları sömürdüler yıllardır.

kotalıların yarısından fazlası sırf MSN için kullanıyo interneti

burda azınlığız...sözüm meclisten dışarı;interneti çoğunluğun sırf MSN için kullanıldığı bi ülkeye de böyle internet yakışırdı zaten,3 GB kotalı5GB kotalıvs..

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Valla arkadaşlar şu anda kullandığımız 512K limitlileri 1Mbit yaparsalar ve kotayı da 6 GB, şahsen ben kötünün iyisi diyerekten memnun olurum. Tabii aynı fiyata olacak.

6 GB kota bende var ve çok zor yetiyor. en azından 15 GB olmalı ki kafan rahat olsun.
  • interneti kullanmayı bilmiyosan bu senin sorunun türk milletine laf atme hemen tamammi kardeş.interneti nasıl kullanacağına herkes kendisi karar verir.
  • quote:

+1

Özellikle de kızlar
    Bir msn açıp sohbet etmek , 1-2 mp3 indirmek hepsine yetiyor.
    Hala mp3 indirmek için "mp3 sitesi" arayanlar var, hayret ediyorum.

Hadi bunu geçtik, kotanın ne olduğunu bilmeden, 8 saati baz alarak kullananlar bile var.
    Gel de gülme...

Neyse, genel olarak türk insanının teknolojiyle uyumu ve teknolojiye bakış açısı belli,
    bunu tartışmaya bile gerek yok.

İnterneti kullanmayı bilen () , divX arşivi yapan ve arşivine güvenen
    varsa PM yollasın, takas yapalım.
    Malum, internetimiz çok yavaş, her istediğimizi DL yapmaya yetişemiyoruz.
    Açığımızı takas yoluyla kapatalım.

• Yukarıda bahsedilen tarife tam bir saçmalık.Ne bu ya, resmen alay etmek.Olmaz böyle bir şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarcoma

quote:

quote:

burda azınlığız...sözüm meclisten dışarı;interneti çoğunluğun sırf MSN için kullanıldığı bi ülkeye de böyle internet yakışırdı zaten,3 GB kotalı5GB kotalıvs..

naapsınlar film, oyun mu indirsinlertöbe töbe...
    sen kotayı 3gb yaparsan, insanlar ancak msn ve sörf yapabilir(yanlış anlama ben 256 limitsizim)

• quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

quote:

quote:

sen kotayı 3gb yaparsan, insanlar ancak msn ve sörf yapabilir(yanlış anlama ben 256 limitsizim)

Söyledikleri doğru..20 YTL daha fazla vermemek için çoğunluk kotalı adsl i tercih ettiğinden ,çoğu kotalarını aşmadıklarından Türk Telekom
    bunu koz olarak kullanıyor.
    Yukarıdaki mesajlarda iyi tespitler yapılmış..Oger de daha az yatırımla veya yatırım yapmadan aşırı kar etmek isteyecektir..

• işlerine ne gelirse kriter o oluyor ozaman bir ay serbest bıraksın bakalım 1gb kaç gb oluyor ülkemiz hep yuvarlak laflarla yönetiliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

quote:

quote:

senin dediğin 20 ytl fazla vermemek için kotalı kullanmak zorunda kalanlar azınlık kesim bence....çoğunluk sırf msn için kullanıyo interneti...msn de konuşup,msn space dışında tek bi web sayfasına bile bakmayan tonla kişi var.. böyle adamlara da kotalı-ekonomik hede höde tarife adı altında kaktırılıyo işte....bi de bunların dışında,aylık 150-200 milyon cep telefonu faturası verip,gene kotalı kullanalar var,kotalı kullanmalarının sebebi de gene interneti msn için kullanmaları...

neyse yaw banane milletten,zaten şu an pingler 400-500ms. civarında fiyat düşüşü,hız arttırımı, 256 yı bile düzgün vermelerini beklemiyorum zaten de,en kısa sürede daha ucuza,daha hızlı bi daha düzgün internet verebilen bi internet firmasının çıkmasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionoize -- 29 Mayıs 2006; 1:05:00 >

• Ben iki kat hızlanmaktan vazgeçtim sadece yurtdışına 256k ile çıkabilmek ve akşaları 20.00-24.00 arası Internet'te rahat gezebilmek istiyorum daha fazla bir beklentim yok olmayan bant genişliğini bol keseden dağıttılar hala iki kat arttıracaz diyorlar neyi arttırıyonuz olmayan şeyi bağışlamak kolaydır tabi ...
  • Yahu arkadaşlar kota gayet mantıklı az kullanan sınırsız kullanandan daha az ödesin.Bu çok mantıklı..

Ama fiyatlar abartı.Ben hala ayda 256 sınırsıza 49 ytl vermekten bıktım yılda 600 ytl para edior.Biz parayı sokaktan çöpten toplamıoruz.

Türkiye desen yolsuzluklar ülkesi zaten, aileler çocuklarının okul masrafını zor ödüor bir de interneti nasıl ödesinler..Yazık deil mi onlara???

Yapsınlar 256 sınırsızı 20 ytl fıstık gibi...20 de deil yapsınlar 10 ytl...

Şu ana kadar internete ödediğimiz paralar yatırıma dönüşseydi dünyanın en hızlı ve ucuz internetini kullanıor olurduk..

Ekinalan gece uykusunda vicdanı rahat bi şekilde uyuyorsa demek ki halkını kazıklamak çok hoşuna gidior.

Öbür tarafta ödediğimiz paraların tek tek hesabı sorulacaktır umarım...
  • Bu iş yalan oldu galiba hiçbir gelişme yok nemecekten de ses çıkmıyor
  • daha yaz gelmedi yaz 1 haziranda basliyor ki adamlar yazin demis ortasida olabilir sonuda yani en erken temmuz en gec agustos oda olmassa daha once yapdiklari gibi kasim ayinda olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Bu iş yalan oldu galiba hiçbir gelişme yok nemecekten de ses çıkmıyor

Valla ne diyeyim TK dan haber gelmedikçe bir şey söylemeye gerek yok...

Nemecek TK nın onaylayacağı tarife nedir yani, 1 Mbit 6 GB kotalı 29 YTL mi demiştin sen? TK nın onaylaması diyorsunda TK ya giden tarife nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Bu iş yalan oldu galiba hiçbir gelişme yok nemecekten de ses çıkmıyor

Valla ne diyeyim TK dan haber gelmedikçe bir şey söylemeye gerek yok...

Nemecek TK nın onaylayacağı tarife nedir yani, 1 Mbit 6 GB kotalı 29 YTL mi demiştin sen? TK nın onaylaması diyorsunda TK ya giden tarife nedir?

Sanıyorum tarife hakkında bir yorum yok!

• quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

Nemecek TK nın onaylayacağı tarife nedir yani, 1 Mbit 6 GB kotalı 29 YTL mi demiştin sen?

Evet öyle demişti. Tk dan neden haber gelmediğini anlamadım ben, ne yapıyor bu tk?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.