Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

Nemecek TK nın onaylayacağı tarife nedir yani, 1 Mbit 6 GB kotalı 29 YTL mi demiştin sen?

Evet öyle demişti. Tk dan neden haber gelmediğini anlamadım ben, ne yapıyor bu tk?

Yanlış hatırlamıyorum demekki, öyle demişse fiyatlarda bir indirim yok o zaman
    Kimse memnun olmaz bu işten eğer böyle bir fiyat indirimi olmazsa.
  • TK onaylasinda o zaman anlasilir hersey neyin nasil olacagi, onaylamadikdan sonra gonderilen tarifenin hic bir onemi yok cunku.
  • aslina bakarsaniz bence uygun fiyatlar ama vergileri cok fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

aslina bakarsaniz bence uygun fiyatlar ama vergileri cok fazla

Valla ben önceden de dediğim gibi, aynı fiyatlarla 1 Mbit 6GB kotalı versinler, başka hiç bir şey istemem
  • yok abi ayni fiyata 1mbit ama kota 9 olsun bari 6 yetmez 1mbit icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

yok abi ayni fiyata 1mbit ama kota 9 olsun bari 6 yetmez 1mbit icin.

Ya niye yetmesin aynı oranda kullanırsan Herhalde 9 GB daha iyi olur ama ben buna da şükür diyorum. Ya en çok neye seviniyorum biliyor musunuz? Şu upload hızına. O zaman 256k hızında upload yapabileceğiz bu da 25-26k upload demek ve Emule gibi programlarda Türk kaynaklı dosyalarda bayağı bir hız demek bu. Rapide bir şeyler upload ederken de çok güzel olacak.
  • Bir ara internetten alınan vergiler düşecek gibi bişey hatırlıyorum, bu vergiler düşerse fiyatta bir 10 YTL iner herhalde ( 29 YTL olan için diyorum ) o zaman biraz güzel olur işte.
  • Ne İnternet Hızlanır Nede Fiyarlarda Düşme olur. Boşuna Heveslenmeyin
  • Türkiye'de vergiyi düşürecekler ha! hiç sanmıyorum. rüyamda görsem inanmam. kıyamet kopsa, yer yarılasa bile yine de vergileri düşürmezler. hem de adsl gibi iyi bir gelir kaynağındaki vergiyi. ötvsi artmazsa iyidir.
    adamlar harıl harıl bugün hangi vergiyi artırsak diye düşünüyorlar.

quote:

Bir ara internetten alınan vergiler düşecek gibi bişey hatırlıyorum, bu vergiler düşerse fiyatta bir 10 YTL iner herhalde ( 29 YTL olan için diyorum ) o zaman biraz güzel olur işte.
  • Devamı böyle yüksek fiyat ödeyeceksek kapatıp giderim interneti Bodruma yerleşirim :-)
  • Vergi düşmez ancak yükselir.
    IMF'nin hükümete 4.5 milyon YTL kemer sıkma (zam iteleme) emrettiği bir dönemdeyiz.

Yakında hükümet bu ülkede herkesin soluduğu havayı ölçüp faturalandırmaya kalkarsa şaşırmamak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

Hayır öyle değil. Limitlilerde hız 2 katına çıkıyor fakat kotalar aynı kalacak. 1 Mb 6G olacak olan ise 256 sınırsızlar.( 6 ay süresince)

Bu durumda böyle bir tarife çıkıyor.

1 mbit 3 gb kotalı 29 ytl
    1 mbit 6 gb kotalı 49 ytl
    1 mbit 9 gb kotalı 69 ytl

256kbit sınırsız 49 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 30 Mayıs 2006; 21:08:18 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Bu iş yalan oldu galiba hiçbir gelişme yok nemecekten de ses çıkmıyor

Valla ne diyeyim TK dan haber gelmedikçe bir şey söylemeye gerek yok...

Nemecek TK nın onaylayacağı tarife nedir yani, 1 Mbit 6 GB kotalı 29 YTL mi demiştin sen? TK nın onaylaması diyorsunda TK ya giden tarife nedir?

Hayır öyle değil. Limitlilerde hız 2 katına çıkıyor fakat kotalar aynı kalacak. 1 Mb 6G olacak olan ise 256 sınırsızlar.( 6 ay süresince)

256 sinirsizlar 1mbit sinirsizmi olacaklar 6 ay boyunca?oyle ise bize yapilmis buyuk bir haksizlik oluyor ortada.

• quote:

Orjinalden alıntı: ashc

quote:

256kbit sınırsız 49 ytl.

Ne kadar saçma bi tarife

256 sınırsız hala 49 mu olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

quote:

256kbit sınırsız 49 ytl.

Ne kadar saçma bi tarife

6 ay boyunca 512 6 gblik olucak. 6 ay sonunda İsteyen bu tarifede kalıp istemeyen 256'ya dönecek.
    (nemecek'in dediklerinden anladığım)

• @nemecek in söylediğini tam olarak anladım sanırım

6 ay boyunca sınırsız 256 kullananlar 1 mbit fakat 6 gb kotalı kullanacaklar (sanırım isteyenler) bu süre sonunda isteyen 256 sınırsıza tekrar geri dönecek. ben 1 mbit sınırsız kullanılacak sanıyordum ve içimden tk böyle bir şey yapmaz diyordum ve yanılmamışım

bence 256 sınırsızların tamamına yakını 6 ay boyunca 1mbit 6 gb kotalı tarifeyi kullanmayacaklarr..
    umarım inşallah kullanmazlar....

ya bu adamların varya.. yatacak yerleri yok ...

ve aynen duyduğunuz gibi kotalar yine aynı kalacak ... 1 mbit 3 GB KOTALI OLACAK .. yuhh diyorum. 1mbit e 3 gb kota....

söyledim ya bunları mezar bile kabul etmez....

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

quote:

256kbit sınırsız 49 ytl.

Ne kadar saçma bi tarife

6 ay boyunca 512 6 gblik olucak. 6 ay sonunda İsteyen bu tarifede kalıp istemeyen 256'ya dönecek.
    (nemecek'in dediklerinden anladığım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 30 Mayıs 2006; 21:42:55 >

• Ya limitin artması lazım artık ama, bir de arkadaşlar 1mbit 6 GB kotalıyı beğenmiyorlardı. Bakın 3 GB veriyorlarmış
  • quote:

256kbit sınırsız 49 ytl.

Bu nasıl bir rezilliktir ya. Ben de 6 ay boyunca 1mbit sınırsız kullanacağız sanmıştım 50tyl'ye. Daha kaç yıl kullanacağız 256kbps ya. Millet 100mbit'e geçmiş biz hala 256kbps. Bir de personeline 2mbit yaptılar. Moralim bozuldu iyice. İnternetten tv seyredemiyorum bu lanet bağlantıyla. İçim yanıyor 50 ytl veriyorum rezilliğe bak. Nerde indirim ya hani indirim vardı? Bu tarifenin neresi indirim? Asabım bozuldu ya
  • Arkadaşlar biraz fransız kaldım bu hız artışına. Yaklaşık ne kadar zaman sonra olcak?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.