< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 13 Haziran 2020; 15:36:40 > |
DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (179. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
eskiden buralar hep dutluktu pihiiii -
babababa şuna bak hem suçlu hem kinaye yapıyor.
ağzına rtx 3080 le vuracam az kaldı
akşama geldi fifa 20 yapalım keyfim yerine gelsin -
hahahahah buldun tabi küçük çocuğu, psg alıp kürekle kovalarsın elbet
sayende elek olduk -
6 aydır konuya bir şey yazılmamış boş geçmeyelim
-
vaybe diablo 3 ün haline bak herkes süper mario oynamaya kaçmış :P
-
ben ekran kartı kalmayınca elimdeki de çok düşük kalınca tekrardan diablo 2 eski versiyon yükledim ona başladım
sorcerers kasıyorum epey unutmuşum püf noktaları veren olursa çok hayra geçer :D
-
-
Level 50 oldum şu ana kadar oldukça keyif aldım
tek sıkıntı EU server olayı koskoca amazon çözüm üretemedi buna
özellikle yoğun saatlerde uzun süre sıra bekliyoruz veya 4-5 saatlik bakım olayı var
doya doya parti atacağımız günleri bekliyoruz
-
Lost ark ne ya mis gibi diapro varken. Konu kilit @bulent35220 ban.
-
kan emici diapro (im)MORTal dan bahsediyorsan sana hayatta başarılar bro
500k dolar gerekli diyollaaaaa best barbar için
@BARKU
-
hu huuuuuu , ben geldim
-
Merhabayın dobalak ahalisi, Diablo IV de Imortal gibi olacakmış maalesef. Battlepass falan var, p2w yaparlar bir de, alıp senaryosunu göreyim diyordum ama kararsız kaldım.
1500 TL standard edition
1700 TL Ultimate big dick edition! Ohannes!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 9 Aralık 2022; 10:42:6 > -
1500 mü , yok artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yaktılar bizi , fiyatlama bizim standartlarımız için aşırı uçuk olmuş
-
S.A. Millet, Eski defterleri karıştırırken buraya da Bir mesaj atayım dedim. Bakıyorum da moz dede öldü diye söylentiler çıkmış. 😁😡 Şaka bir yana dostlar ben macerama DI ile devam ediyorum ve maalesef D4 ile devam edeceğim fakat bilgisayarım kaldırmakta zaten DI de mobilden oynuyorum. Hayırlısı bakalım napacam. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
as mehmet abi d.immortal maceram benim bitti.d4 çıkmadan önce , d3 ü son sezonla nihayetlendirip yeni maceraya çıkacağız.
-
Eski dostları D4 öncesi görmek sevindiriyor
Hazırlık amacıyla D3 son sezona başladım ve oldukça güzel yenilikler gördüm zevk alarak oynuyorum
D4 ön sipariş geçtik kemik kadromuzla yakında ana başlıkta duyurusunu yaparız klanı D4 ile tekrar eski günlerine kavuşturmak için
herkese keyifli oyunlar
-
Hail Lilith. Blessed Mother.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X