Şimdi Ara

Doberman bakıyorum taktik lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi forumlar . 2 gün önce barınaktan hakiki saf kan doberman sahiplendim henüz daha 8 9 aylık fakat ilk defa köpek bakıcam hayvanlara karşı sevgim hat safalarda oldugu için hiç korkmadan sahiplendim dobermanı , fakat aranızda tecrübeli arkadaşlar varsa bana yardımcı olsunlar lütfen neler yapmam gerekir , şimdilik normal bi şekilde pet shop tan mamasını aldım onla besliyorum ekstradan bşeyler yapmam gereklimi birde veterine götürmem gerek köpeği aylık aşıları varmış heradle cins ve hassas bi ırk oldugu için bu aşılarda nekadar ücret alıyolar bilen varsa bundada yardımcı olursa cok sevinirim ... teşekkürler desteklerinizi bekliyorum

• Bu araştırmaları sahiplenmeden önce yapmanız gerekirdi aslına bakarsanız.Yapmanız gereken en önemli şey yakınınızda bu işi severek maddiyatı ikinci plana atmış asıl amacı hayvanlara yardımcı olmak olan bir veteriner bulmanız.Gerekli yönlendirmeleri zaten kendisi yapacaktır.Fiyatlar bulunduğunuz bölgeye yaptıracağınız aşılara göre farklılık gösterir.
  • cevap için teşekkürler
  • Aşılarının hepsinin yapıldığından emin olun. Eksik aşı bırakmayın. Ve her gün sporunu yaptırın. Dobermanlar dünyadaki en kaslı köpeklerdendir. Günlük yürüme ihtiyaçları 5-7km kadardır. Hayvanın sağlığı için bolca koşmasını ve spor yapmasını sağlayın.
  • Barınaktan aldığınız için sıkı bir veteriner kontrolünden geçmesinde fayda var. Sonrasında köpeğin diğer hayvanlar ve insanlar ile olan ilişkilerini gözlemleyin. Agresif tutumları varsa kendi ve çevresindeki diğer canlıların sağlığı için eğitimden geçmesinde fayda var. Henüz gelişme çağında olduğu için kaliteli, protein oranı yüksek mamalar almaya çalışın (mama tavsiyesi konusunda ayrıca yardımcı olabilirim) Atletik bir köpek olduğu için egzersizlerini ihmal etmeyin.

Aşı ücreti olayı veterinerden veterinere değişir. Hangi şehirde oturuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

Aşılarının hepsinin yapıldığından emin olun. Eksik aşı bırakmayın. Ve her gün sporunu yaptırın. Dobermanlar dünyadaki en kaslı köpeklerdendir. Günlük yürüme ihtiyaçları 5-7km kadardır. Hayvanın sağlığı için bolca koşmasını ve spor yapmasını sağlayın.

'YÜRÜME İHTİYACI' konusundaki yardımınız için teşekkürler , bunu öğrendiğim iyi oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Barınaktan aldığınız için sıkı bir veteriner kontrolünden geçmesinde fayda var. Sonrasında köpeğin diğer hayvanlar ve insanlar ile olan ilişkilerini gözlemleyin. Agresif tutumları varsa kendi ve çevresindeki diğer canlıların sağlığı için eğitimden geçmesinde fayda var. Henüz gelişme çağında olduğu için kaliteli, protein oranı yüksek mamalar almaya çalışın (mama tavsiyesi konusunda ayrıca yardımcı olabilirim) Atletik bir köpek olduğu için egzersizlerini ihmal etmeyin.

Aşı ücreti olayı veterinerden veterinere değişir. Hangi şehirde oturuyorsunuz?

köpek ilk başlarda barınağa geldiğinde hastalık kapmıştı , tuvalet ihtiyacını giderirken kanda geliyordu arada bir barınaktaki veteriner saolsun Allah ondan razı olsun çok güzel ilgilendi ve 2 haftada köpeğin vucudundaki hastalığı iyileştirdi bende tam o zamanda karşılaştım köpekle , ilk aldığımda çok ama çok zayıftı ayakta bile duramıyordu titriyodu , barınaktaki veteriner sadece aylık aşıları kaldığını söyledi . mama konusunda hiç bir bilgim yok , ilk aldığımda gittiğim shop lara durumu anlatıp ona göre mama alıyodum , tabi sizin yüksek proteinli ve bu köpeğe hızlı bir şekilde kılo aldırıcak bi mama tavsiyeniz işime çok yarar . ilgi için teşekkürler.

• Safkan doberman Nasıl buldun la barınaktan iyimiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

Safkan doberman Nasıl buldun la barınaktan iyimiş

usta bi görsen köpeği aşık olursun , köpeğin herşeyi var kimliği var karnesi var ensede çipi var , adam basmış parayı almış sonra bakamamış köpeğe , kanlı ishale felan yakalanmış atmış barınağa barınaktada arkadaşlarım vardı ztn hemen anında haber geldi aldık bizde köğeği.
  • yazık hayvan ilk sahibinden terk edilmiş.. barınaktaki diğer hayvanlara da yazık tabii çok üzülüyorum

teşekkürler sahiplendiğiniz için lütfen sizde onu terk etmeyin.

mamayı temizmama.com' dan almanızı tavsiye ederim yavruluktan beri burayı kullanıyorum aşırı kaliteli mama üretip satıyorlar.

köpeğiniz mamayı yiyecke mi yemeyecek mi emin değilseniz ücretsiz kargoyla evinize numune bile yolluyorlar. sakın petshoptan ithal pahalı ürünlere para vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: witcher33

yazık hayvan ilk sahibinden terk edilmiş.. barınaktaki diğer hayvanlara da yazık tabii çok üzülüyorum

teşekkürler sahiplendiğiniz için lütfen sizde onu terk etmeyin.

mamayı temizmama.com' dan almanızı tavsiye ederim yavruluktan beri burayı kullanıyorum aşırı kaliteli mama üretip satıyorlar.

köpeğiniz mamayı yiyecke mi yemeyecek mi emin değilseniz ücretsiz kargoyla evinize numune bile yolluyorlar. sakın petshoptan ithal pahalı ürünlere para vermeyin.

yorumunuz için teşekkür ederim mama konusunda bilgilendirdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim

• Köpeğiniz dişi mi erkek mi?

• birolbozkurt kullanıcısına yanıt
    dişi
  • Eğer yavru almak gibi bir niyetiniz olursa, benimde safkan erkek dobermanım var. Çiftleştirip yavrularından alabiliriz.

yer ?
  • Çanakkale, Biga. Sizin?

bayagı yakınız , bnmde bandırma ...
  • Bence de :)
    Kaç yaşında dobermanınız?

bnmmki şuan 8 aylık , daha yeni yeni toparlanmaya başladı hele bi şöyle 13 14 aylık bi olsunda oturur düşünürüz bunları , bnm fikrim bu .
  • Tabi ki. 8 aylık zaten erken. İrtibatta kalalım ama :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.