Şimdi Ara

DOBLO 1.3 MÜ COMBO 1,3 MÜ KANGOO 1,5 Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
17.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alcnn

hepinize çok teşekkür ederim . Mobilya taşımak derken yanlış anlattım her zmn tabiki mobilya taşınmıycak şehir içinde de sağa sola koşturacak araç connect bahsettiğiniz için bide ona baktım ve klina 1,8 motor 75 beygir aracına 25.500 diolar doblonun klimalısı ise active 28,300 combo ise 26300 ..... connevt düşünsek nası olur sizce yakıt çokmu? aracın içine çok mu ses geliyor? uzun yol performansı nasıl ? şimdiden teşekkürler

75 beygir önermem kesinlikle. 1.500 KG a yakın bir araçta 75 beygir. 90 beygir daha iyi olur. Gerçi Connect kullananlar yakıtından şikayetçi genelde.
  • sana 1.5 80 beygir bi kango tavsiye ederim sebep az yakması ve sağlam olması
  • combo yere fazla yakındır bana göre yük vs.tarzı için iyi değil.doblo'nun maxi olanı alınabilir.idealdir.ama eğer hem yük hemde konforda istersen yeni kangoo işini görecek kapasitede.ben yeni kangoo da dahil üçünüde kullanmış olarak söylüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Bunlar arasında en sağlamı ve en az yakanı kangodur...

yakıtı az olabilir ama kütük gibidir ayrıca hiçte sağlam değildir, heryeri plastik gerçi resim belli ediyor kendisini

DOBLO 1.3 MÜ COMBO 1,3 MÜ KANGOO 1,5 Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenceresapı -- 15 Kasım 2008; 19:12:46 >
  • 1,3 doblo maxi işini görecektir. hem vergidende kazanırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: telkom1

quote:

Orjinalden alıntı: set

Bunlar arasında en sağlamı ve en az yakanı kangodur...

yakıtı az olabilir ama kütük gibidir ayrıca hiçte sağlam değildir, heryeri plastik gerçi resim belli ediyor kendisini

o resimdeki eski kasa kangoo

Renault'nun ufak MPV aracı Kangoo, Euro NCAP'in uyguladığı çarpışma testlerinde, yolcu güvenliği testinden beş yıldız üzerinden dört yıldız, çocuk güvenliği testinden beş yıldız üzerinden dört yıldız ve yaya güvenliği testinden dört yıldız üzerinden iki yıldız aldı.

Kangoo, önden çarpışma testinde, kaza esnasında yolcu kabini stabil bir halde kaldı. Direksiyon dayanağı sürücü için muhtemel bir risk oluşturduğu belirtildi.Ayrıca Kangoo'nun sürücü ve yolcu için ğöğüs koruması yetersiz bulunarak marjinal olarak değerlendirildi.

Kangoo, yandan çarpışma testinde, yan hava yastıklarının donanım seçenekleri arasında olmasına karşın, test aracında bulunmadığı için değerlendirme yapılmadı.

Kangoo, çocuk güvenliği testinde, çocukların ön koltuğa oturtulduğu zamanlarda yolcu hava yastığının kapatılması gerektiği belirtildi. Hava yastığının açık veya kapalı olduğuna dair bilginin sürücüye net açıklanır vaziyette olmadığı gözlendi.Arka koltuktaki ISOFIX bağlantı noktalarının daha belirgin hale getirilmesi gerektiği konusunda uyarıldı.

Kangoo, yaya koruması testinde, kaza esnasında yayaların bacaklarına maksimum koruma sağladığı gözlendi. Ancak motor kaputu üzerindeki çoğu noktanın kaza esnasında yayaların kafa darbelerine karşı yeterli koruma sağlamadığı belirtildi.

Test Aracı Detayları :
    Model : Renault Kangoo 1.5 dCI 'Expression'
    Gövde Tipi : 5 kapı MPV
    Model Yılı : 2008
    Araç Ağırlığı : 1429 kg

• görülüyorki yeni kasa kangoo da hiç değişen yok. Ben kangoo nun kazasını bizzat yaşamış biriyim, 2004 model kangoomuz vardı mıcır taş yüzünden kaydık ve 60 km hız ile kayaya vurduk hava yastığı patladı, ve aracın ön tarafı resmen hurdaya döndü. Serviste 11 bin ytl masraf çıktığı söylendi zaten aracı hemen sattık ben kangoo nun güvenlik derecesini gördüm 10 yıldız bile alsa gözümde beş kuruş etmez, geçen gün amcam aldı kangoo ben olsam almazdım ama almış bikere.

şuan opel combo kullanıcısıyım comboda sorun yokmu evet var olabilir sonuçta kul yapısı ama şu bir gerçek ki kangoo dan çok çok üstün ve güvenli bir araç, kapı içi çelik barları v.s tam koruma. en azından ön kaputun ağırlığı kendini belli ediyor. kangoo yağ tenekesi gibiydi kapartoya basıyorum içine giriyor o yüzden kıyaslaması bile olmaz.
  • quote:

görülüyorki yeni kasa kangoo da hiç değişen yok. Ben kangoo nun kazasını bizzat yaşamış biriyim, 2004 model kangoomuz vardı mıcır taş yüzünden kaydık ve 60 km hız ile kayaya vurduk hava yastığı patladı, ve aracın ön tarafı resmen hurdaya döndü. Serviste 11 bin ytl masraf çıktığı söylendi zaten aracı hemen sattık ben kangoo nun güvenlik derecesini gördüm 10 yıldız bile alsa gözümde beş kuruş etmez, geçen gün amcam aldı kangoo ben olsam almazdım ama almış bikere.

şuan opel combo kullanıcısıyım comboda sorun yokmu evet var olabilir sonuçta kul yapısı ama şu bir gerçek ki kangoo dan çok çok üstün ve güvenli bir araç, kapı içi çelik barları v.s tam koruma. en azından ön kaputun ağırlığı kendini belli ediyor. kangoo yağ tenekesi gibiydi kapartoya basıyorum içine giriyor o yüzden kıyaslaması bile olmaz.

ÇOK İDDALİ KONUŞMUŞSUNUZ ....

ONDAN DEMİ PİYASADA BULUNAN KANGOO SAYISI COMBOYU 3 KATLIYO

• 2009 yılında ancak cahil insanlar

araçların kazalardaki ezilme bükülmesine göre sağlammış veya değilmiş yorumu yapar

darbe emme diye bişey vardır.

yine cahil insanlar yeni bir aracın kaportasına dokunur hafif bir dokunmada
    o parça içeri doğru eğlme yapıyorsa bak ne dandik kaporta yapmışlar der ... derler...
    o cahil insanlar bilmezlerdi eski dodge vari taş gibi kaportalar onu ancak sokak arasındaki
    küçük kazalardan korur.

yine o cahil insan bilmezki o değdinmi çöken kaporta sokak arasındaki küçük kazada
    kötü sonuç verir.

akıllı bir vatandaş bilir Allah saklasın büyük bir kazada o taş gibi kaportası olan eski
    araçmı o değdinmi kaportası göçen yeni araçmı daha güvenlidir.

insan bazen düşünüyor yukardaki resimdeki ezilmeye bükülmeye göre
    araç sağlammış değilmiş yorumu yapan insanlar şase nedir bilirmi ?

Algılaması az biraz kuvvetli olan vatandaşlar nedemek istediğimi anlamıştır..

Ha insan yolda yürürken düşüpde ölebilir.
    Onu bilahare tartışırız.

• quote:

Orjinalden alıntı: kirei

quote:

görülüyorki yeni kasa kangoo da hiç değişen yok. Ben kangoo nun kazasını bizzat yaşamış biriyim, 2004 model kangoomuz vardı mıcır taş yüzünden kaydık ve 60 km hız ile kayaya vurduk hava yastığı patladı, ve aracın ön tarafı resmen hurdaya döndü. Serviste 11 bin ytl masraf çıktığı söylendi zaten aracı hemen sattık ben kangoo nun güvenlik derecesini gördüm 10 yıldız bile alsa gözümde beş kuruş etmez, geçen gün amcam aldı kangoo ben olsam almazdım ama almış bikere.

ÇOK İDDALİ KONUŞMUŞSUNUZ ....

ONDAN DEMİ PİYASADA BULUNAN KANGOO SAYISI COMBOYU 3 KATLIYO

hee doğru comboyu üçe katlıyor ama kazalı araç sayısı olarak.. Aç internet sitelerini bir bakalım ticari araçların arasında en çok kaza yapan araç hangisi? aç bir bak Combo mu daha fazla kangoo mu??? ha sen şimdi aracı sürmeyi bilmiyorsunuz dersin hadi ben bilmiyorum o bilmiyor şu bilmiyor, milyonlarca kaza yapan kangoo var hiçbirimi bilmiyor????? yada kangooda kaza yapan diğer ticari araçlarda neden yapmıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: alperella

2009 yılında ancak cahil insanlar

araçların kazalardaki ezilme bükülmesine göre sağlammış veya değilmiş yorumu yapar

o parça içeri doğru eğlme yapıyorsa bak ne dandik kaporta yapmışlar der ... derler...
    o cahil insanlar bilmezlerdi eski dodge vari taş gibi kaportalar onu ancak sokak arasındaki
    küçük kazalardan korur.

yine o cahil insan bilmezki o değdinmi çöken kaporta sokak arasındaki küçük kazada
    kötü sonuç verir.

akıllı bir vatandaş bilir Allah saklasın büyük bir kazada o taş gibi kaportası olan eski

Onu bilahare tartışırız.

ben bu aracın kazasını bizzat yaşadım diyorum sen beni cahil insan olarak nitelendiriyorsun, bak arkadaşım kaportası sokak aralarındaki kücük kazalarda kötü sonuç veren birisi büyük bir kazada beni nasıl kurtarabilir??? bu dediğine sen inanıyormusun? bazı şeyleri söylemedim ama söyletiyorsunuz bana, biz 60 km hız ile mıcırdan kaydık kayaya vurduk dedim aracın önü hurda yığını oldu dedim benim babam o kazada 2 ay omurga catlağından dolayı nezor günler yaşadı bunu sen bilmiyosun işte 60 km hızla bizi bu hale getiren araç 120 km ile olsa parçası bulunmazdı beee 60 km ile bu hale gelen araç büyük kazada nasıl kurtaracak beni?? ayrıca şase nedir onuda çok iyi bilirim o kazada araçta ne şase kaldı ne bişe, kaportası plastik olan beş kuruş etmez aracı övme bana burada. YAŞAYAN BİLİR BUNU

milleti cahil olarak nitelendireceğine önce kendi kendine gerçekleri bir göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenceresapı -- 17 Kasım 2008; 11:07:18 >

• quote:

quote:

2009 yılında ancak cahil insanlar

küçük kazalardan korur.

kötü sonuç verir.

Onu bilahare tartışırız.

ben bu aracın kazasını bizzat yaşadım diyorum sen beni cahil insan olarak nitelendiriyorsun, bak arkadaşım kaportası sokak aralarındaki kücük kazalarda kötü sonuç veren birisi büyük bir kazada beni nasıl kurtarabilir??? bu dediğine sen inanıyormusun? bazı şeyleri söylemedim ama söyletiyorsunuz bana, biz 60 km hız ile mıcırdan kaydık kayaya vurduk dedim aracın önü hurda yığını oldu dedim benim babam o kazada 2 ay omurga catlağından dolayı nezor günler yaşadı bunu sen bilmiyosun işte 60 km hızla bizi bu hale getiren araç 120 km ile olsa parçası bulunmazdı beee 60 km ile bu hale gelen araç büyük kazada nasıl kurtaracak beni?? ayrıca şase nedir onuda çok iyi bilirim o kazada araçta ne şase kaldı ne bişe, kaportası plastik olan beş kuruş etmez aracı övme bana burada. YAŞAYAN BİLİR BUNU

milleti cahil olarak nitelendireceğine önce kendi kendine gerçekleri bir göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenceresapı -- 17 Kasım 2008; 11:06:55 >

• millete cahil gözüyle bakan insan al sana bir kaç resim. ikiside sol ön den vurulmuş araçlar, övdüğün kangoo ya bak bakalım? combo hafif vurmuş bu hale gelmiş olsun kangoo ise ister sokak arasında ister şiddetli bir kaza yapmış farzet.. oda sana bağlı artık nasıl yorumlarsan, sonuçta bu aracın kurtarıcı sağlam olduğu kanıtındasın... BUYUR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chic-c -- 17 Kasım 2008; 11:28:06 >

• 1. ben kangoo sağlam arabadır demedim.

2. sakın başka yerde 2 kazalı araç resmi koyupta kıyas yapmaya kalkma

a) adamı gülerler.
    b) polis alır götürür.
    c) benim yukarıda söylediklerimi tescillersin
    d) hepsi

3. sen bir opel bir reno kazalı resmi gösterip bak bu daha fazla göçmüş dersen
    bende sana kazalı bir opel resmi bulurum bu böyle döner durur.

4. Ki ben kalkıp sana kazalı bir opel resmi bulup göstermeyeceğimki
    benimle dalga geçmesinler.

5. Bana görede opel reno dan daha sağlam bir marka imajı çiziyor.

6. Fakat benim ilgilendiğim tarz , model , veya özelliklerde herhangi bir opel aracı
    yokki reno kullanıyorum. ( heralde combo falan demezsin )

7. Demiyim demiyim dedimde adama sorarlar o araba neye nasıl kaçla vurmuş
    öbürü neye nasıl kaçla vurmuş da. Buda biraz seviyesiz kaçar.

• Dobloya sağlam diyenler doblo euroncap 3 yıldız yeni kangoo 4 yıldız Opel cobyoyu saymıyorum çünkü garip bir araç ön taraf corsa arka taraf acayip sonradan dönme bir araç olmuş içlerinde en iyisi kangoo yeni bir model doblo yakında değişecek.Combo eski bir kasa

• quote:

1. ben kangoo sağlam arabadır demedim.

2. sakın başka yerde 2 kazalı araç resmi koyupta kıyas yapmaya kalkma

a) adamı gülerler.
    b) polis alır götürür.
    c) benim yukarıda söylediklerimi tescillersin
    d) hepsi

3. sen bir opel bir reno kazalı resmi gösterip bak bu daha fazla göçmüş dersen
    bende sana kazalı bir opel resmi bulurum bu böyle döner durur.

4. Ki ben kalkıp sana kazalı bir opel resmi bulup göstermeyeceğimki
    benimle dalga geçmesinler.

5. Bana görede opel reno dan daha sağlam bir marka imajı çiziyor.

6. Fakat benim ilgilendiğim tarz , model , veya özelliklerde herhangi bir opel aracı
    yokki reno kullanıyorum. ( heralde combo falan demezsin )

7. Demiyim demiyim dedimde adama sorarlar o araba neye nasıl kaçla vurmuş
    öbürü neye nasıl kaçla vurmuş da. Buda biraz seviyesiz kaçar.

1- sen yukarıda yazdıklarında kangoo nun kaportası hakkında tüm yorumu kendince yapmışsın ve iyi gözle bakmışsın

2- istediğin yerden istediğin zaman resim koyabilirsin (polisin işi gücü yok netten adammı toplayacak)

3- ben o resimleri gösteriş amaçlı değil senin nekadar bilgisiz konuştuğunu açıklamak için koydum (kaporta hakkında daha çok çalışman gerekiyor)

4- İnternet ortamında birsürü kazalı araç resmi var bugüne kadar kim kime gülmüş?? (çok saçma)

5- yukarıda kangoo yu överken hiçte opele iyi gözüyle bakmıyordun (lafı değiştirme)

6- Reno kullanmaya devam et, üretim esnasında birgün devir saatini çalıyorlar birgün teker taslarını çalıyorlar (türk işi değilmi sonuçta)

7- o araçların neye nasıl vurduğunu merak ediyorsan onuda öğrenirim çokta zor iş değil..

son olarak hangi model olursa olsun bir opel ile reno yu aynı kaba koyma hadi eyvallah

• doblo derim piyasada tutulması ve az yakması acısından
  • OPEL COMBO LİSTEDEKİLERİN BENCE EN İYİSİ:

NEDENLERİNE GELİNCE:

1-2 YILDIR KULLANIYORUZ.30000 KMDE HİCBİR SORUN CIKMADI
    2-2 YIL ONCE CADY,KANGO,PARTNER,KANGO,CONNECT SATICILARINA GITTIK INTERNETTEN ARASTIRDIK VE COMBOYU SOYLE SECTIK.İŞTE 2006 DAKI DUSUNCELERIMIZ:

A-CADY COK PAHALLI VE DOGUS HAKKINDA YUZLERCE SIKAYET VAR.EN SON ANKARA DIKMENDE YOKUS YUKARI CIKARKEN YOLDA KALAN VE HENUZ 3 AYLIK ARAC ALMISKEN KENDISINE 2500 YTL BALATA UCRETI CIKARILAN BIR VATANDASIN HIKAYESI VARKI COK ILGINC
    B-DOBLO ICI DISI TAM BIR TAKOZ.BİZİM İNSANIMIZDA TOFAS FIAT HAYRANLIGI SILINEMEZ. ŞAHİNİ DOĞANI BIRAKANLAR DOBLOYA GIDIYOR.YURUYEN TABUT MISALI
    C-KANGO 5 SENE ONCEKI KANGO IDI.IC IDS DEGISEN HICBIRSEY GOREMEDIGIMIZDEN VE FIYATININ YUKSEK OLMASINDAN VAZGECTIK
    D-CONNECT:KAMYON MISALI COK AGIR VE HANTAL
    E-PARTNER:KANGO GIBI HİCBIR DEGISIKLIK YAPMAMIS VE PAHALLI IDI.

SONUC OLARAK BINEK ARACA COK YAKIN OLMASI,KONFORU VE FIYATI NEDENI ILE COMBO ALDIK.HOC BIR SORUNUMUZ YOK AMA ALACAKLARIN 1.3 DEGILDE USTUNU ALMALARINI ONERIRIM.BIZ ALIRKEN 1.3 TEK SECENEK IDI.
    SU AN SEHIR ICINDE 225 YTL YAKIYOR KM DE

• 1. Türk işi diye eleştiriyosunda sen ne olduğunuz bir yazda bilelim

2. Yeni kangoolar ithal geliyor.

Ayrıca ben söylemekten sıkıldım ama

Ancak Yeni Kangoo , Yeni Berlingo , ve Yeni Partner için

eski kasalarıyla bir fark kalmadı denir ise
    ben şahsen ağzımla gülmeyi bırakıyorum şu anda kimse kusura bakmıcak artık

• eski kasalarıyla bir fark yok diyenlere bu söylediklerim

yanlış yazmışımda kusuruma yeniden bakmayınız artık

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.