Bildirim
DOBLO 1.3 MÜ COMBO 1,3 MÜ KANGOO 1,5 Mİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Doblo veya Kangoo.
Ama duyduğum kadarıyla Doblo 1.3 ile 1.9'un yakıtı aynı. 1.3'te basıyosun yakıyo 1.9'da rahat gidiyosun yakıyo.
Kangoo kaç beygirlik olacak? -
önemli değil 65 70 fark etmezquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Doblo veya Kangoo.
Ama duyduğum kadarıyla Doblo 1.3 ile 1.9'un yakıtı aynı. 1.3'te basıyosun yakıyo 1.9'da rahat gidiyosun yakıyo.
Kangoo kaç beygirlik olacak? -
Önemli değil demeniz yanlış. 65 beygirlik bi aracı yüklediğiniz zaman araç kendini kaldırmak için zorlanacaktır ama 80 beygirlik bi araç kendini kaldırmak için 65'likten daha az zorlanacaktır yük durumuna göre.quote:
Orijinalden alıntı: alcnn
önemli değil 65 70 fark etmez
Alıntıları Göster -
combo 1.3 otomobil konforuna en yakın olanı.siz konfordan ziyade yuk taşımak istiyorsanız 1.9 doblo tercih ederimquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Önemli değil demeniz yanlış. 65 beygirlik bi aracı yüklediğiniz zaman araç kendini kaldırmak için zorlanacaktır ama 80 beygirlik bi araç kendini kaldırmak için 65'likten daha az zorlanacaktır yük durumuna göre.
Alıntıları Göster -
Bunlar arasında en sağlamı ve en az yakanı kangodur...quote:
Orijinalden alıntı: EIRP
combo 1.3 otomobil konforuna en yakın olanı.siz konfordan ziyade yuk taşımak istiyorsanız 1.9 doblo tercih ederim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: set
Bunlar arasında en sağlamı ve en az yakanı kangodur...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: set
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Impressorquote:
+1
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LouisRenault
quote:
+1
ayrıca en yenisi yenilediler kasayı falan inceleme imkanım oldu yani bunların içinde en iyisi
-
kesin kangoo doblo veye combo nedir yaaaa kangooooooooooooo
ama surene göre kangoo -
doblo her zaman lider.quote:
Orijinalden alıntı: ledesma
kesin kangoo doblo veye combo nedir yaaaa kangooooooooooooo
ama surene göre kangoo
o bir efsane oldu artık.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN DOBLO TAKIMI FORUMUNA BEKLERİZ.
http://forum.donanimhaber.com/m_20772820/mpage_171/key_//tm.htm#24957203
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geremy -- 21 Temmuz 2008; 18:42:12 >
-
Mobilya işi yapacaksanız 1.3 Doblo MAXİ Cargo almanızı tavsiye ederim özellikle şöför kullanacaksa yok bende kullanıcam vs diyorsanız konforundan dolayı Kangoo aldın derim.quote:
Orijinalden alıntı: geremy
doblo her zaman lider.
o bir efsane oldu artık.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN DOBLO TAKIMI FORUMUNA BEKLERİZ.
http://forum.donanimhaber.com/m_20772820/mpage_171/key_//tm.htm#24957203
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: droll
Mobilya işi yapacaksanız 1.3 Doblo MAXİ Cargo almanızı tavsiye ederim özellikle şöför kullanacaksa yok bende kullanıcam vs diyorsanız konforundan dolayı Kangoo aldın derim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: droll
Mobilya işi yapacaksanız 1.3 Doblo MAXİ Cargo almanızı tavsiye ederim özellikle şöför kullanacaksa yok bende kullanıcam vs diyorsanız konforundan dolayı Kangoo aldın derim.
MAXİ ye katılıyorum fekat ve lakin 1.9 diyorumm
Cebine de yazık arabaya da
-
bence bunların en iyisi doblo neden derseniz konforlu ekonomik sağlam kangoo zaten bana göre hala çok iyi değil yenisini inceledim malzeme işçilik iyi değilquote:
Orijinalden alıntı: hybridequote:
Orjinalden alıntı: droll
MAXİ ye katılıyorum fekat ve lakin 1.9 diyorumm
Cebine de yazık arabaya da
Alıntıları Göster
combodada tip yok ve elektronik sorunlu tercih etme derim doblo veya connect al sınıfnın iki lideri
-
Caddy bence en iyisi ama Doblo da kötü değil, Kangoo ise hala çok ilkel. Düşünün 1461 cc lik bir motoru 70 beygir gücünde Doblo ise 1248 cc aralarında 200 cc fark var yani ve motor gücü 75 Beygir. Renault bunun daha iyisini yapamaz mı tabi ki yapar. Bence bu müşteriye saygısızlık tabi ben böyle düşünüyor olabilirim. Ayrıca bagaj bölümü yan camları Kangoo'da sanki başka bi arabadan sökülmüş gibi duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: diabate
bence bunların en iyisi doblo neden derseniz konforlu ekonomik sağlam kangoo zaten bana göre hala çok iyi değil yenisini inceledim malzeme işçilik iyi değil
combodada tip yok ve elektronik sorunlu tercih etme derim doblo veya connect al sınıfnın iki lideri
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: alcnn
Merhabalar ; sıfır ticari araç almak istiiyoruz . Fakat doblo mu combo mu kangoo arasında kaldık. Bu aracımız mobilya işi yaptığımız ufak tepek mobilya da taşıncak ve aracın 1 şöförü almıycak . Sizce bu araçlardan hangisi daha az yıpranır.
ben ticari araç isteyenlere combo öneririm. bence fiyatı kalitesine göre çok iyi, performanslı, az yakar, sağlam. ancak bu özellikler ağırlıkla binek olarak kullanacaklara hitap eder. mobilya taşıyacaksanız combo biraz lüks kalır. ancak geniş bir bagajı olduğunu söyleyeyim. benden sana tavsiye forumdaki doblo, kango sayfalarını ve opel combo neden tutmadı başlıklı konuları iyice okuman.oralarda tüm yakıt, bagaj, performans bilgilerini, araçların sıkıntılarını bulabilirsin. fanatik yorumları okuma ama. benim arabam kral falan diyenlerden uzak dur. ford connectin de yenisi çıktı, ford connect team da 183 üncü sayfada çok güzel resimler ve yorumlar var, o da aklında olsun, onun bagajı hepsinden geniş çünkü.
-
quote:
Merhabalar ; sıfır ticari araç almak istiiyoruz . Fakat doblo mu combo mu kangoo arasında kaldık. Bu aracımız mobilya işi yaptığımız ufak tepek mobilya da taşıncak ve aracın 1 şöförü almıycak . Sizce bu araçlardan hangisi daha az yıpranır.
alcnn Dostum öncelikle Opel'in Combo modelini kafandan silmeni öneririm gerçekten yapacağın iş için hiç ideal olmayan bir yapıya sahip olan bir araç Combo (Altı yere yakın,araba sınıfı gibi bişey)
WV Caddy ticari için fazla lüks
Ford Connect Kemikli araç fakat yakıtı fazla olduğu için tercih edilmiyor
Fiat Doblo Anlatmaya gerek yok o bir efsane
Partner ve Berlingo Olabilir kişisel tercihlere kalmış
Renault Yeni Kangoo Tasarımı güzel ancak ticari için gerek yok (cruise kontrol bile var ticaret yapan adamın ne işi olur hız sabitleyicisiyle ayrıca şasisi scenic şasisi yüke gelmeyebilir)
-
WV Caddy: harika ama pahalı araç, baskı balata sorunu var sıyırabiliyor dikkatli kullanılmalı yükte, dikkatli kullanılırsa birşey olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: tr_riderquote:
alcnn Dostum öncelikle Opel'in Combo modelini kafandan silmeni öneririm gerçekten yapacağın iş için hiç ideal olmayan bir yapıya sahip olan bir araç Combo (Altı yere yakın,araba sınıfı gibi bişey)
Renault Yeni Kangoo Tasarımı güzel ancak ticari için gerek yok (cruise kontrol bile var ticaret yapan adamın ne işi olur hız sabitleyicisiyle ayrıca şasisi scenic şasisi yüke gelmeyebilir)
İçi hepsinden kaliteli binek otomobil tadında.
Ford Connect: GLX modelleri lüks sayılır, motoru oldukça performanslı, basarsan yakar basmassan yakmaz, bastığında ama performansı hiçbir ticaride yok! Yük taşımak için ideal sağlamdır zarar gelmez. Çok yük taşıcaksanız ve performans arıyorsanız kısa sürede yükünüzü ulaştırır.
Fiat Doblo: fiyatına göre çok iyi araçtır, sağlamdır fakat içi çok güzel değildir ama parasına göre iyidir, 1.3 ü fazla yakmaz denilince inanma sakın diğerleri ne yakıyorsa oda aynısını yakar.
Partner ve Berlingo: Aynı araçlar nerdeyse ikiside Fransız usulü araçlardır ortalama kalite ortalama taşıma ortalama fiyat dengede araçlar.
Renault Yeni Kangoo: İçi Vw caddy den sonra en hoş araç, konforuda iyi, taşıma kapasitesi ve dış dizaynıda güzel, Fiyattada aklınıza yatarsa alınabilir.
-
Kangoo iyi bir seçim olur bunların arasındanquote:
Orijinalden alıntı: tr_riderquote:
-
hepinize çok teşekkür ederim . Mobilya taşımak derken yanlış anlattım her zmn tabiki mobilya taşınmıycak şehir içinde de sağa sola koşturacak araç connect bahsettiğiniz için bide ona baktım ve klina 1,8 motor 75 beygir aracına 25.500 diolar doblonun klimalısı ise active 28,300 combo ise 26300 ..... connevt düşünsek nası olur sizce yakıt çokmu? aracın içine çok mu ses geliyor? uzun yol performansı nasıl ? şimdiden teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Nike
Kangoo iyi bir seçim olur bunların arasından
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: alcnn
hepinize çok teşekkür ederim . Mobilya taşımak derken yanlış anlattım her zmn tabiki mobilya taşınmıycak şehir içinde de sağa sola koşturacak araç connect bahsettiğiniz için bide ona baktım ve klina 1,8 motor 75 beygir aracına 25.500 diolar doblonun klimalısı ise active 28,300 combo ise 26300 ..... connevt düşünsek nası olur sizce yakıt çokmu? aracın içine çok mu ses geliyor? uzun yol performansı nasıl ? şimdiden teşekkürler
Alıntıları Gösterquote:
hepinize çok teşekkür ederim . Mobilya taşımak derken yanlış anlattım her zmn tabiki mobilya taşınmıycak şehir içinde de sağa sola koşturacak araç connect bahsettiğiniz için bide ona baktım ve klina 1,8 motor 75 beygir aracına 25.500 diolar doblonun klimalısı ise active 28,300 combo ise 26300 ..... connevt düşünsek nası olur sizce yakıt çokmu? aracın içine çok mu ses geliyor? uzun yol performansı nasıl ? şimdiden teşekkürler
FORD CONNECT TEAM başlığını iyice oku, aradiğin tüm cevaplar orada... arabasıyla ilgili sıkıntısı olan da memnun olan da orada yazmış...--yazdık--
Benzer içerikler
- hyundai elantra 2. el piyasası nasıl
- dacia solenza 1.4
- fiat punto 2. el piyasası nasıl
- sürmesi en kolay arabalar
- en ucuz plug-in hybrid
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X