Şimdi Ara

DOBLO 1.3 MÜ COMBO 1,3 MÜ KANGOO 1,5 Mİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
17.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yol tutuş güzelde ön koltuktan sürücünün kucağına oturmak pek iyi olmuyo dostum..Çok savuruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

Geçen fiorinonun yanından geçtim, 1.92 boyum var, araba göğsüme geliyoNasıl sığmayı başarıyolar merak ettim valla
    Bi combo kullancısı olarak;
    1-Performans:
    VW Söyleyecek söz yok
    Combo motor hacmine göre performans çok iyi
    Kangoo orta
    Doblo (1.3) Combo ile motor aynı olmasına rağmen performans ondan düşük
    Connect motorı büyük olmasına rağmen performans yerlerde

2-Yol Tutuş
    VW Mükemmel
    Combo Güzel
    Doblo Orta
    Connect Fena değil
    Kangoo yukarıdakilerin hepsinden 200kg daha hafif olduğu için yol tutuş kötü

3-İşçilik Kalitesi
    VW mükemmel
    Combo VW kadar olmasada kaliteli işçilik belli oluyor
    Connect
    Kangoo - Doblo yerli oldukları her hallerinden belli

4-Yakıt (üç aşağı beş yukarı ortalama)
    Combo Türün en az yakanı (110 bin)
    Kangoo sanırım hafif olduğu için (120 bin)
    VW performansa göre fazla değil (150 bin)
    Doblo daha düşük olabilirdi (160 bin)
    Connect en fazla yakanı (180 bin)

5-Satış Fiyatı ocak 2007 sıfır km fiyatlar pazarlık yapılmış (camlı koltuklu abs 2.airbag)
    Doblo 25 bin YTL
    Kangoo 27 bin
    Combo 27 bin
    Connect 30 bin
    VW 43 bin (neredeyse doblo+palio fiyatına)

yakıt tüketimi yanlış ....

yanlı tespit yapıyosunuz bey fendi

bide sizin arabnızın combo olması sizin bakış açınızda bayabi sıkıntı çıkarmış

• Combo
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaNeR.61

Gelelim kangoya.. Bütün kavgalar bu araç yüzünden çıkıyor galiba... Kalite bakımından pek iyi olmadığı şikayetleri var.. Bu tür ticari araçlarda kalite, motor gücü, sağlamlık önemlidir.. Kango sınıfta kaldı deniliyor.. Bana göre kango de sınıfta kaldı.. Sınıfta kalması diğer araçların ondan daha iyi olması ve de kangonun kendisini temelden yenilememesinden dolayıdır...

Kangonun yeni kasası çok farklı.Scenic şasisi üzerine yapılmış ve her açıdan yenilenmiş.Eskisiyle arasında dağlar kadar fark var bence ...
  • babam da eskisi ben de yeni kasası var

Kimse darılmasın kırılmasın yeni kangoyla eskisi fazla değişmemiş diyene gelsin 2 tur attırıyım.
  • quote:

Yol tutuş güzelde ön koltuktan sürücünün kucağına oturmak pek iyi olmuyo dostum..Çok savuruyo

Tamam işte böyle bişey varsa bu arabanın ne kadar güzel yol tuttuğunu gösteriyor

Sana göre yol tutuş ne araba içindekileri savurmayıp göt mü atsın arkayı mı biraksın saçmalamıssın

Ayrıca sana

Haddini bil!

• Haddini bil! mi? Yaşını bilmiyorum ama elimden geldiğince soğukkanlıyım insanın sinir katsayısını yükseltme kardeşim...

Benim yazdıklarım Act'dede 2005 yılında yazılmış bi yazıydı yani eski kasa içindi yeni kasayı çok aşırı incelemedim ama aramızda bikaç anlama zoru olan arkadaşlarım bunu anlayamıyo ne yazık ki Her köyün bi delisi olurmuş, bu sözü bi kez daha tuttum
  • quote:

Haddini bil! mi? Yaşını bilmiyorum ama elimden geldiğince soğukkanlıyım insanın sinir katsayısını yükseltme kardeşim...

Benim yazdıklarım Act'dede 2005 yılında yazılmış bi yazıydı yani eski kasa içindi yeni kasayı çok aşırı incelemedim ama aramızda bikaç anlama zoru olan arkadaşlarım bunu anlayamıyo ne yazık ki Her köyün bi delisi olurmuş, bu sözü bi kez daha tuttum

yazık gerçekden yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

quote:

Geçen fiorinonun yanından geçtim, 1.92 boyum var, araba göğsüme geliyoNasıl sığmayı başarıyolar merak ettim valla
    Bi combo kullancısı olarak;
    1-Performans:
    VW Söyleyecek söz yok
    Combo motor hacmine göre performans çok iyi
    Kangoo orta
    Doblo (1.3) Combo ile motor aynı olmasına rağmen performans ondan düşük
    Connect motorı büyük olmasına rağmen performans yerlerde

2-Yol Tutuş
    VW Mükemmel
    Combo Güzel
    Doblo Orta
    Connect Fena değil
    Kangoo yukarıdakilerin hepsinden 200kg daha hafif olduğu için yol tutuş kötü

3-İşçilik Kalitesi
    VW mükemmel
    Combo VW kadar olmasada kaliteli işçilik belli oluyor
    Connect
    Kangoo - Doblo yerli oldukları her hallerinden belli

4-Yakıt (üç aşağı beş yukarı ortalama)
    Combo Türün en az yakanı (110 bin)
    Kangoo sanırım hafif olduğu için (120 bin)
    VW performansa göre fazla değil (150 bin)
    Doblo daha düşük olabilirdi (160 bin)
    Connect en fazla yakanı (180 bin)

5-Satış Fiyatı ocak 2007 sıfır km fiyatlar pazarlık yapılmış (camlı koltuklu abs 2.airbag)
    Doblo 25 bin YTL
    Kangoo 27 bin
    Combo 27 bin
    Connect 30 bin
    VW 43 bin (neredeyse doblo+palio fiyatına)

yakıt tüketimi yanlış ....

yanlı tespit yapıyosunuz bey fendi

bide sizin arabnızın combo olması sizin bakış açınızda bayabi sıkıntı çıkarmış

yanlı tespit yapıyosunuz bey fendi..
    Eed abi driftciyim ben, kızlara bakarken yanladığım için yan tespit yapıyorum

• combo ve drif
  • Hoca comboyla drift yapan kim allahını seversen
  • quote:

Hoca comboyla drift yapan kim allahını seversen

• quote:

Orjinalden alıntı: telkom1

quote:

Orjinalden alıntı: alperella

2009 yılında ancak cahil insanlar

araçların kazalardaki ezilme bükülmesine göre sağlammış veya değilmiş yorumu yapar

darbe emme diye bişey vardır.

yine cahil insanlar yeni bir aracın kaportasına dokunur hafif bir dokunmada
    o parça içeri doğru eğlme yapıyorsa bak ne dandik kaporta yapmışlar der ... derler...
    o cahil insanlar bilmezlerdi eski dodge vari taş gibi kaportalar onu ancak sokak arasındaki
    küçük kazalardan korur.

yine o cahil insan bilmezki o değdinmi çöken kaporta sokak arasındaki küçük kazada
    kötü sonuç verir.

akıllı bir vatandaş bilir Allah saklasın büyük bir kazada o taş gibi kaportası olan eski
    araçmı o değdinmi kaportası göçen yeni araçmı daha güvenlidir.

insan bazen düşünüyor yukardaki resimdeki ezilmeye bükülmeye göre
    araç sağlammış değilmiş yorumu yapan insanlar şase nedir bilirmi ?

Algılaması az biraz kuvvetli olan vatandaşlar nedemek istediğimi anlamıştır..

Ha insan yolda yürürken düşüpde ölebilir.
    Onu bilahare tartışırız.

ben bu aracın kazasını bizzat yaşadım diyorum sen beni cahil insan olarak nitelendiriyorsun, bak arkadaşım kaportası sokak aralarındaki kücük kazalarda kötü sonuç veren birisi büyük bir kazada beni nasıl kurtarabilir??? bu dediğine sen inanıyormusun? bazı şeyleri söylemedim ama söyletiyorsunuz bana, biz 60 km hız ile mıcırdan kaydık kayaya vurduk dedim aracın önü hurda yığını oldu dedim benim babam o kazada 2 ay omurga catlağından dolayı nezor günler yaşadı bunu sen bilmiyosun işte 60 km hızla bizi bu hale getiren araç 120 km ile olsa parçası bulunmazdı beee 60 km ile bu hale gelen araç büyük kazada nasıl kurtaracak beni?? ayrıca şase nedir onuda çok iyi bilirim o kazada araçta ne şase kaldı ne bişe, kaportası plastik olan beş kuruş etmez aracı övme bana burada. YAŞAYAN BİLİR BUNU

milleti cahil olarak nitelendireceğine önce kendi kendine gerçekleri bir göster

şu anda buraya yazı yazabildiğine göre o hurda yığını seni korumuş demektir. 60km hızla yapılan kazadan sonra sağ kalabilmekte bir başarıdır. ncap testleri 56km hızla yapılıyor ve 5 yıldız alan aracında önü hurdaya dönüyor. alperellaya hak vermemek elimde değil

• quote:

Orjinalden alıntı: kirei

quote:

Haddini bil! mi? Yaşını bilmiyorum ama elimden geldiğince soğukkanlıyım insanın sinir katsayısını yükseltme kardeşim...

yazık gerçekden yazık

Burayı görmedim..

Ne yazık hoca?? Biraz daha açık konuşursan sevinirim Semra kaynana diyodu gelinine haddini bil diye

• Alperella'nın dediği doğru.. Örneğin passatın ön tampona geçen gün park ederken birisi dokundu, tampon böyle oynadı desem yeridir, ama tampona vurduğunuzdada kağıt gibi gelir, ne biçim bu araba dersiniz ama darbeyi emiyo resmen.. Eski kasa Hyundai accent'te bile darbe emici tamponlar var siz düşünün kağıt denilen aracı
  • hak verenler sağolsun

yeni kangoo nun ön lastiğin üst kısmında yer alan parçaya
    bir dokunun allah aşkına

neredeyse serçe parmağımla bastırabilirim.

bide gidip eski bir toros un kaporta da muhtelif bir yere dokunun.

şimdi hangi araç daha sağlam ??
    veya sağlam olmalı ??

Sene 2009 oldu artık.
    Hemen hemen bütün araçlar güvenlik konusunda
    istesede istemesede belli şeyleri yerine getiriyolar.

Kısacası markalar arasında makas giderek daralıyor her anlamda.
    Hele dün bir bayide yeni mitsubishi lancer gördüm.
    Şu köpekbalığı kara çıktı muhabbeti.
    Arabayı incelemedim iyiydi kötüydü bişey demiycem

Ama mitsubishi armasını kaldır.

İster volvo s40 de ister ford focus de
    bukadar mı benzer.

Otomotiv dünyası eskisi gibi değil artık..
  • Artık yapacak tasarım kalmadı e buda başkasından çalmaktan başka çare bırakmadı..
  • kangoo aracım var, combo da kullandım, işçilik, plastik kalitesi , konfor, dayanıklılık olarak combo daha üstün bir arabadır,

güvenlik olayına gelince kangoo her ne kadar hemen dağılacak gibi de gözükse de yolcu güvenliği açısından çarpışma testlerinde iyi puan almıştır.
    ama küçük kazalarda da sacından dolayı comboya göre daha fazla masraf açacağı aşikar

1,5 dci ile 1,7 dti yakıt tüketimi arasında uçurum yok, 1,5 belki biraz daha iyi.

Performans, yol tutuş combo daha iyi.
  • Bence kangoo'nun kötü yani havada olması.. Ben havada olan tek taşıt olarak uçağı seviyorum

Ama ülkemizin şartlarına bakılınca normal gözüküyo millete
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.