Şimdi Ara

doblo aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar cam filmlerinin fiyatı ve kalitesi hakkıda bi bilgisi olan var mı Mesela bende doblo var yan+arka camları film yaptırmak istiyorum bu bana kaça patlar.Bi de piyasada kaç tipte film var(kalite açısından)

• Arkadaşım aynısından bende yaptıracam aama cvp yazan yok benim amacım konuyu üstte tutmak
  • beyler sanayide ocak ayında adını sanını markasını bilmediğim bi filmi çektirdim 30ytl gibi bi para verdim henüz bi hava kabarcığı ya da yırtılma filan olmadı ama yazın güneş vurunca dağılırsa bilemem. en açık rengini yaptırdım yan ve arkalara çokta güzel oldu koyu renklere hem polis izin vermiyo(yani G.antep te yasak) hemde afedersiniz .ezevenk arabası gibi oluyo (bence tabi zevk sizin)
  • Geçen arkadaşıma araba hediyesi olarak çektirdim amerikan film diye geçen filmlerden.

Şuana kadar 50 tane araba götürdügüm bi yer 4 kapı camı 2 kelebek arka cam 1 arka cam. 130 ytl verdim.

Ama bi ölçğ olarak almayın dışarıdan birisi için 200-250 ytl gibi bi fiyat çıkabilir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: lockerneger

selam arkadaşlar cam filmlerinin fiyatı ve kalitesi hakkıda bi bilgisi olan var mı Mesela bende doblo var yan+arka camları film yaptırmak istiyorum bu bana kaça patlar.Bi de piyasada kaç tipte film var(kalite açısından)

valla abicim 2-3 hafta önce önce arkadaşın focus'a komple film çektirdik hafif ayna olanlardan çekme dahil 45 ytl'ye mal oldu.tabi bunun orijinal olanı yani ZİEBART olanlarından var bi tane caddy'ye çektirdiler 250-300 ytl gibi fiyata.am ben burdur/bucak'ta yaşıyorum ve burada çektirdim tabi büyük şehirde pahalı yapıyolarmış
  • Ya orası tanıdığa göre değişir artık her şey tanıdıkla yürüyo aslında en iii si gidip alacan filmi kendin yapacan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    (ACİL) Yeni Doblo - Partner Tepee
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.