Şimdi Ara

Docsis 1 Modem Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Uydunetin halihazırda Docsis 1 modem kullanan kullanıcılarını 31 Aralıktan itibaren bu modemlerini kullanamayacakları için kullanıcıları mağdur durumda bırakmamak adına, taahhüt ile Docsis 2 ve 3 destekli modem göndereceklerini duydum . Acaba gönderecekleri modemin markasını ve taahhüt ün koşullarıni bilen var mı ?

• Kaynak nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarife değiştirme şartı yok. modemi sağlam ve kutu içeriğini eksiksiz
    teslim etmek şartıyla (24 ay taahhüt süre dolmadan sonlandırısanız) ceza yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

Kaynak nedir?

Uydunetten gelen telefon hocam , ancak musait olmadığımdan sonra aramalarını söyledim ,o da yalan oldu. Ancak htulay'in yazdigi gibi kutunun eksiksiz geri teslim edilmesi durumunda herhangi bir yaptırımda bulunmuyorlar. Gayet iyi bir fırsat modemi değiştirmek için.
  • Beni de bugün aradılar. Bende okeyledim. 31 aralıktan sonra kullanamayacaksınız, bu yüzden o tarihten sonra bireysel olarak başvurmanız lazım dediler. Bende hiç uğraşamam yollayın gelsin dedim. Zaten 24 ay içinde bir problem yaşarsam ki (7-8 yıldır kablonet kullanırım) iptal ederim bedavaya. En azından bana söylenen bu :D Ama tısmıyor da değilim yalan bi alet gönderecekler diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer777

Beni de bugün aradılar. Bende okeyledim. 31 aralıktan sonra kullanamayacaksınız, bu yüzden o tarihten sonra bireysel olarak başvurmanız lazım dediler. Bende hiç uğraşamam yollayın gelsin dedim. Zaten 24 ay içinde bir problem yaşarsam ki (7-8 yıldır kablonet kullanırım) iptal ederim bedavaya. En azından bana söylenen bu :D Ama tısmıyor da değilim yalan bi alet gönderecekler diye.

Aynen hocam , bende ikinci el bir modem mi alsam diye düşünüyorum.
  • motorola 5101i modem kullanıyordum. beni de aradılar. ceza olmadığı için kabul ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htulay

motorola 5101i modem kullanıyordum. beni de aradılar. ceza olmadığı için kabul ettim.

benmi docsis 1 modem bugün bozuldu. bozulmasaydı kampanyadan yararlanırdım. mecburen 24 ay taahütle docsis3 modem verdiler.
  • Önemli Duyuru
    Kablo TV altyapısındaki sistemlerin teknolojik gelişim ile yüksek hızda internet erişimi verilmesine olanak sağlayan sistemler ile değiştirilmeye başlanması nedeniyle; eski teknolojiye sahip Docsis 1.0 ve Docsis 1.1 özellikli modemler çalışmalar tamamlandığında çalışmayacak ve bu modemleri kullanan abonelerin internet erişimleri kesilecektir.

Benide aradılar, docsis 2 modem alsam Netmaster CXC-150 sorun olurmu acaba? 20-30tl ye dolu satılık var piyasada.
  • Eğer öyle bir şey varsa bence bu modemler netmaster cbv-700w ya da 383z4 olur.
  • Dün beni de aradılar,31 Araık itibariyle eski modemimi kullanamayacağımı bu yüzden
    ücretsiz olarak docsis 2.0 uyumlu modemle değiştirilmesini isteyip istemediğimi
    sordular,evet isterim dedim.Daha önce girdiğim uydunet bedava kampanyası bittiğinden +9 lira kablo tv parası ödüyorum,şu anda 3 mbit (49+9 kablo tv ) kullanıyorum. Bu konuşmanın arkasından müşteri hizmetlerini arayarak 3mbit sınırsız (12 ay taahhütlü 39 lira ) tarifesine geçmek istediğimi söyledim.İlgilenen arkadaş bana, ücretsiz modem verileceği için bu kampanyadan yararlanamazsınız dedi.Oysa ücretsiz modem değişimi için arayan temsilci bana herhangi bir kampanya ya da taahhütle ilgili bir bilgi vermedi,bu konyuda telefonda ki arkadaşa ilettim,birlikte bir şikayet dileçesi yazarak genel merkeze gönderdik,konu 3mbit sınırsız internet + ücretsiz modem değişimi kampanyalarından birlikte yararlanmak. Şimdi ben ücretsiz modem alırsam 24 ay başka bir kampanyadan faydalanamıyorum,eskiden 49 lira öderken şimdi 49+9=58 lira ödemem gerekiyor.

Evde eski modeme bağlı kablosuz router var,piyasadan docsis 2.0 uyumlu bir kablolu modem alarak kullanmaya başlasam diyorum,hem taahhüt te bulunmamış olurum hem de diğer kampanyalardan faydalanabilirim.Almayı düşündüğüm modem;

http://www.gold.com.tr/U150253/Motorola-Sb5101-Docsis-2-0-Uydunet-Mod

• modemi kesinlikle kendiniz alın. böyle hem daha hesaplı hem de daha kaliteli bir modeminiz olur. netmasterlar çöp gibi.
  • Stoklar bitince ne kakalıcaklar çok merak ediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.