|
Bildirim
|
Ben beğenmedim hiç, bazı yerlerde sardırarak izledim hatta. Wandanın çocuk aile muhabbeti çok sıktı artık. End gameden beri wanda&vision dahil bildiğin wanda draması izliyoruz. Zaten çoklu evren muhabbetini sevmiyorum ben. Fringe dizisinde paralel evren vardı o güzeldi mesela. Bunun ucu bucağı yok. MCU endgame ile bitmiştir benim için. eski marvel filmleri nerde şimdikiler nerde. MCU'nun ilk filmlerini heyecanla ağzımız açık izlerdik. Phase 4'te yine ne saçmalık izleyeceğiz diye bekliyorum artık.
|
Örümcek adamdan daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Duraksama yoktu aktı gitti film incik boncuk takılmıyorum keyiflik çerezlik güzel olmuş. |
Örümcek adam denen fan servis filme kıyasla 10/10 filmdi bazı sahnelerde bunun marvel filmi oladuğuna şaşırdım gereksiz espri olmayışı falan hoşuma gitti .
|
gercekten Avengers'dan sonra Marvel evreni çöküşe geçti |
Az önce imax'ten çıktım. İmax dışında sinemaya gitmiyorum ve imax'in hakkını verdi diyebilirim 2 saatliğine de olsa başka bir dünyaya yolculuk yapmak keyifli oluyor. Bence keyifli bir filmdi, spiderman no way home fiyaskosundan çok daha iyiydi. Keşke kesilmemiş uzun halini izleyebilseydik o biraz üzdü ama fiyasko falan bence abartı bir tepki olmuş. |
Valla iki ayrı yazı yazdım sildim. İnsanların filmi neden beğenmediğini anlayabiliyorum ama bu kadar gömülecek kadar kötü mü bilemedim. Filmi bugün izledim akşamına bir iki canlı yayın izledim feci sallanıyordu ve chatlerinde de keyif alan bir kişi göremedim. Burada beğenenlerin olduğunu görünce biraz sevindim. Yani bilmiyorum MCU'da ne zaman harika hikaye anlatıldı ki. Filmin isminden dolayı ekstra bir beklenti olmuş sanırım insanlarda, ben sakin bekleyişimden dolayı keyif aldım herhalde.
|
Ne vanda'ymış be arkadaş. Infinity War filminde bu halini koysanız thonos'a tek atardı. Biraz abartı olmuş. |
Film muazzamdı ya. Çok hoşuma gitti. Detaylı sonra yorum yazarım.
Marvelın son zamanlarda kaliteyi düşürdüğünü düşünmüyorum, aksine daha iyiye gittiler. Belki çok ileri düzey yapım yapmadılar ama ortalama olarak daha iyiye gittiler. Sadece filmler ve diziler bağlantısız olduğu için daha kötü gelmiş olabilir izleyicilere. Doctor Strange 2, Shang-Chi, No Way Home vs eskiden bu kadar sıklıkla iyi yapımlar çıkmıyordu sanki. No Way Home en iyi spiderman filmi (fan service de olsa), Shang Chi en iyi solo filmlerden tartışmasız ve Strange 2 de 10/8'lik gayet güzel bir devam filmi. Moon Knight gibi yapımlar da fena değil. |
Rezalet ötesi bir film. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 21 Temmuz 2019; 15:3:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 21 Temmuz 2019; 21:18:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 10 Ocak 2020; 14:53:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|