Şimdi Ara

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
6
Favori
16.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncuların Marvel/Disney ile anlaşmalarını gösteren site var mı acaba ? Mesela America Chavez karakterini yine görecek miyiz ? "olmazsa çok saçma olur" Elizabeth Olsen anlaşması tamamen bitti mi ?

• Filmi dün Samsunda 3D Dublaj izledim görsellik ve ışık kalitesi gayet yeterli idi 3D de rahatsız etmiyordu 👍

Filme gelirsek ben çok beğendim izlediğim en ciddi, gerilimli mcu filmiydi diyebilirim, Sam Raimi etkisi belli oluyordu, aksiyon sahneleri sert di ve beklenmedikti ama yenen spoiler lardan ötürü tabi bir çok kişiye beklenmedik gelmedi belkide, birde çok tv spot vs verdiler bana kalırsa ama bana göre bu filmede çöp diyen falan varsa daha mcu filmi izlemesin hatta süper kahraman filmide😀

..... SPOILER......

Filmin + ları
    -Her an aksiyon dozu yüksek ve gerilim yeterliydi bazı yerlerde zıplatmayıda başardı, bayat espriler yoktu
    -Multiverse olayı birazdaha açıldı, rüyaları buna bağlamaları güzeldi
    -Bildiğimiz karekterlerin farklı versiyonlarını görmek başka evrenleri az da olsa tanımak ve tabiki eski toprak Prof X i görmek heycan vericiydi
    -Wanda nın Scarlet Witch e dönüşümü çok iyiydi, oyuncu sonuna kadar hakkını vermiş karakterin
    -Korku filmlerine ve ordaki karakterkere göndermeler vardı, ayrıca mcu daki çoğu karekterede öyle hepsini çok beğendim
    -Prof X in Dr. Strange güvenmesi, ordaki konuşmaları vs çok hoştu, eski babacan günlerini hatırlattılar
    -Dr. Strange in ve Chavez in Scarlet Witch i alt etme planı cuk oturmuş, bazı beklenmedik hamlelerde yaptılar burda gercekten heycanlıydı

Filmin - leri
    -Multiverse bukadar kurcalanınca haliylen insan daha fazla farklı karekter görmek istiyor bununda sonu yok tabi ama Prof X görünmüşken yanında başka X Men olmayışı güzel olmadı, cameo nerdeyse hiç yoktu
    -Loki ve Kang TVA nerdeler son 2 filmdir multiverse karman çorman edilirken ki Cristin Palmer da bir multiverse gezginiymiş aslında nasıl oluyorda onlardan söz edilmez, Wanda TVA yı keşfetse emellerine daha rahat ulaşırdı mesela
    -Wanda nın İlluminati yi yok edişi birazdaha uzatılabilirdi yani 2 karektere tek attı, 2 si çok az zorladı, bir tek Captain Marvel la savaşmış gibi oldu
    -Wanda dizisinde uçup kaçan hatta Wandanın yarattığı Vision la birleşen beyaz Vision olayıda havada kaldı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Mayıs 2022; 14:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmografyoutube
    Fiyasko olduğuna inandığım DOKTOR STRANGE Çoklu Evren Çılgınlığında filminin SPOILER'LI İNCELEMESİ ile karşınızdayım. Video Doctor Strange'e bakışınızı değiştirecek. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCCYblpUiRb-au5sPsW4BDkQ/join Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Ali YAŞAR Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=ymWZHbwi4gU
  • No Way Home gibi hikayeden daha çok fan-service odaklı bir film olmuş.

Böyle bir konunun 2 saate sığdırılması gerçekten rezillik. En az yarım saate daha ihtiyacı varmış filmin. Multiverse deniyor ama Doctor Strange'in gezdiği evren sayısı 2.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    İlluminati gibi bir örgüt 5 dakikadan daha kısa bir sürede harcandı. Tamam Wanda çok güçlü ama karşısındakiler de güçlerinin sınırlarına ulaşmış Prof X, Black Bolt ve Captain Marvel var yani. Bu kavganın Infinity War'da Titan'daki savaş kadar sürmesi lazımdı. Dünyanın en zeki insanı denen Reed'in Black Bolt'un güçlerini söyleyip ölmesine sebep olmasına girmiyorum bile.Black Bolt'un kostümü çok güzeldi. John Krasinski role çok yakışmış. Prof X'i ve ikonik sandalyesini görmek mükemmeldi.Umarım Wanda gerçekten ölmüştür. Çünkü aşırı güçlü bir karakter ve hikayesi sıkıcı bir hal almaya başladı.

Çok büyük bir potansiyeli olan konu biraz sönük kalmış bana göre. Daha çok şeylerin olmasını bekliyordum açıkçası.

Sam Raimi görselliği muazzamdı. Müzikler güzeldi.

7/10

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Elizabeth Olsen’in Marvel ile anlaşması devam ediyor.

• Kesin mi ? Nereden baktınız acaba haber bilgi vs ?

Eğer öyle ise çok iyi.Devam etmesi lazım o karakterin.Gerçi Scarlet Witch olarak motivasyonunu biraz yitirmiş olacak ama yine dolu dolu izleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi Imax izledim normalde 3D den nefret eden biriyim ama bunu beğendim açıkçası.

Filmin fiyasko vs. olduğuna katılmıyorum sinemada izlenir gayet sadece süresi kısa olmuş bence hikayeye göre potansiyelin altında kalmış.

Sam Raimi den beklentilerim yüksekti fena film yapılmamış ama daha iyi olmalıydı. Bazı sahneler çok çok güzel yapılmış yönetmen etkisini görüyorsun. Kısaca 7.5/10 notum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 7 Mayıs 2022; 19:2:37 >
  • Film kötü değil ,beğenmeyenler evrene diğer filmlere katkısını göremediği için beğenmedik diyorlar genelde.Bu bakımdan hayal kırıklığı oldu zaten.Kesilmiş sahneleri +30 dk fazla versiyonu olanı izlersek o zaman filmden memnun kalanlar artacaktır.Tek başına Strange filmi için kötü değil.DC filmleri gibi tek tek bakılsaydı böyle yorumlanırdı.

Wanda'nin öldüğunu görmedik ki zaten göçük altında kaldığını gördük . Karakteri bu kadar kolay harcamazlar ayrıca wanda'nin solo filminin geleceği söyleniyor.

Hocam nerede Strange?

Wanda filmi olmuş.

• peki doktor x öldü Reed Richards öldü bunlar ileride nasıl geri gelecek? Farklı evrende ki fantastik 4lu ile yine farklı evrendeki x Man mi gelecek? İnsanların kafasını karıştıran bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Mayıs 2022; 19:38:45 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

O ölenler variant karakterleri.Bu açıdan bakarsak Strange öldü çok daha önceden ?
    Wanda filmi olmuş denilene ben pek katılmıyorum açıkcası.Bakış açısı.

• Çoklu evren izlemek isteyenler için en güzeli
    Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmi.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Zaten o yığının altında kalıp ölmez yani bu çok açık.Filmin sonunda Strange ile olan konuşmalarından ben sdece artık sonlandığını hissettim.Ayrıca Scarlet Witch olarak neredeyse tek motivasyonu çocukları , ailesi idi.Bunu kaybettikten sonra insanlar bu gücünü gördükten sonra Wanda olarak izleyince garipseyecektir mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 7 Mayıs 2022; 19:45:34 >
    1. Filmde de doctor Strange geri planda idi şimdi de geri planda.

Tamamen wanda güç gösterisi olmuş. Epik final yapalım wanda çıksın denmiş.

tamam da bizim Strangein dünyasında fantastik 4lu yok. Nasıl ki son evrende avengers olmadığı gibi. Ya çok başka evrenden başka fantastik 4lu gelecek yada gelmeyecek. Başka evrende fantastik 4lu var mı oda meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Mayıs 2022; 19:48:15 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

wandavisionda beyaz vision gitti akıbeti bilinmiyor ayrıca agatha en sonda bana ihtiyacın olacak demişti bunu bağlamaları lazım darkhold önceden agathadaydı ki agathanın dizisi olacak evrenler arası geçişte kangın öldürülmesi ile bir kapı aralanmış olabilir.kang ölünce zaman çizgisi parçalanmıştı bundan sonraki en önemli film ant man filmi o filmde kang olacak sonrada loki nin 2.sezonu.Wandanın finalde ölmediğini düşünüyorum doctor strange in devam filmi geleceğide kesinleşti.bence film iyiydi.American chavez artık çok önemli bir karakter oldu doktor strange in devam filminde görüleceğini düşünüyorum.wandanın gücünü end game de thanosa karşı görmüştük.scarlet witch in illimunatiyi kolayca harcaması bence normal thanosu zor yenen bir grubun şansı olmaması normal.Doktor strange in potansiyelini biraz görmüş olduk bence infinity war de 4 taşlı thanosu nerdeyse durdurmuştu star lord olmasa ki zaman taşını kullanmamasına rağmen bu filmdede zombi strange american chavez in gücünü emip witch i alt edebilirdi ama strange bu yolu seçmedi bu yolu seçmemesi beklenen bir şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 7 Mayıs 2022; 20:53:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Marvel biraz kadın karakterleri ön plana çıkartıyor.Ama eğer ki Wanda'nın solo filmi gelecekse bunu bu filmde özellikle yapmak istediklerini sanmıyorum.O filme atarlardı her şeyi.

Benim çok gözüme batmadı bu.Aslında geç bile kaldılar gerçek gücünü göstermeleri için.4 filmdir hep atlamışlardı.Özellikle Avengers filmlerinde.Benim hayal kırıklığım evrene işte şimdi geçtik şöyle şöyle geçtik şu oldu bu oldu dememiş olmaları idi.Diğer yönden ben memnun kaldım. MCU ilk başladığında 1.filmden beri her filminden sonra adım adım Thanos geliyor dedik.Hep izledik basamak basamak çıktı bekledik.Marvel tek filmlere sığdırmıyor her şeyi.Diğer filmleri düşünerek yapıyor ama kopuk kopuk yapmıyordu.Thor 3.filmden sonra bunu yapmaya başladılar.Diziler geldi daha iyi dedik ama hiç bahsi geçmedi.Loki dizisindeki olaylar Strange filmindeki olaylardan çok sonra mı olacak ben anlamadım ki ? Tüm işi Ant-Man filmine ve Loki 2.sezona atmışlar .Ant-Man daha erken gelecektir. Thor filminden de bir şey çıkacağını sanmıyorum.Cıvık cıvık bir film olacak o.Galaxy ekibi bile hiç heyecanlandırmıyor. Phase 4 ile artık resmen kozmik evrene geçtik dedik sevindik ama Galaxy ekibinin filmi heyecanlandırmıyor yani işe bak saçmalığa bak.Oysa tam odağında olmalılar .Warlock gösterdiler idi.Hani nerede ? Strange filmden bu nedenle umutluydum ama olmadı.Loki olmasa hiç anlaşılmayacak bile yeni evrenin kurgusu .

Vardır ,biz bilmiyoruzdur.İzlemedik çünkü daha .Yapacaklar işte.Umarım yani.Sadece ağza parmak bal çalmak istememişlerdir

Ant man şubatta gelecek 2023 temmuzdan şubata çektiler filmde ürgüpüde görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 7 Mayıs 2022; 20:8:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.