Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buda moffat için

• Doctor Who S06E08 1.41 GB. HD'si normalinden önce düşmüş.
  • Aynen normalinden önce 720p düşmüş. Başladım çekmeye. Sabaha kadar inder düşük bir hızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Aynen normalinden önce 720p düşmüş. Başladım çekmeye. Sabaha kadar inder düşük bir hızla.

Normali de çıkmış şimdi, 550mb. Onu çekmeye başladım şimdi. HD depolamıyorum hem . Bu arada online izleyen arkadaşlar nasıl anlayabildiniz mi bir şey? İngilizce alt yazılı olsa hiç üşenmem izlerim de hem İngiliz Aksanı hem listening güvenemiyorum kendime.
  • Altyazı ne zaman düşer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

Altyazı ne zaman düşer ?

Yarına diye sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Aynen normalinden önce 720p düşmüş. Başladım çekmeye. Sabaha kadar inder düşük bir hızla.

Normali de çıkmış şimdi, 550mb. Onu çekmeye başladım şimdi. HD depolamıyorum hem . Bu arada online izleyen arkadaşlar nasıl anlayabildiniz mi bir şey? İngilizce alt yazılı olsa hiç üşenmem izlerim de hem İngiliz Aksanı hem listening güvenemiyorum kendime.

Altyazı henüz çıkmadığı için 720p çekiyorum ben de. Altyazısı çıkmış olsa normalini çeker, hemen izlerdim.

• türkçe altyazı sabah 6-7 gibi düşerdi genelde fakat bu durum daima ingilizce altyazı geç çıktığı için oluyordu.eğer bu sefer ingilizce altyazıyı çıkaranlar gaza gelirse ve onu erken çıkartırlarsa türkçe de erken gelir.çünkü benim bildiğim çevirmen soulianis nöbet bekliyor resmen ingilizce altyazı için.düştüğü an çevirmeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

türkçe altyazı sabah 6-7 gibi düşerdi genelde fakat bu durum daima ingilizce altyazı geç çıktığı için oluyordu.eğer bu sefer ingilizce altyazıyı çıkaranlar gaza gelirse ve onu erken çıkartırlarsa türkçe de erken gelir.çünkü benim bildiğim çevirmen soulianis nöbet bekliyor resmen ingilizce altyazı için.düştüğü an çevirmeye başlıyor.

Neyseki ramazandayız. 6-7'ye kadar çıkarsa atarız telefona yarın yolda izleriz.
    Ekleme: İngilizce alt yazı 16dk önce Divxplanet'e düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 28 Ağustos 2011; 0:33:08 >

• 720p olarak bölüm indi. Altyazıyı beklemedeyiz. O da şu anda %5 görünüyor ama soulanis sabaha kadar çıkartır bence.

Edit: Dayanamayıp İngilizce altyazı ile izledim ve şu durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 28 Ağustos 2011; 2:30:25 >
  • Bölüm harikaydı,Moffat yine bildiğiniz gibi döktürmüş

!!!!!SPOILERDA SORUN VAR SANIRIM ONUN ICIN BU YAZIDAN AŞAĞISINI 8.BÖLÜMÜ İZLEYENLER OKUSUN!!!!!

Hitler'in daha çok görünmesini bekliyordum,1-2 dakikalık bir rolü vardı.
    Fragmanlardan izleyince eminim herkes Nazi ağırlıklı bir bölüm bekliyordu ama hepimiz ters köşeye yattık

Ayrıca bir sonra ki bölümün fragmanını izledim ve konuyu pek beğenmedim canavar vs. çok çocuksu geliyor bana,bilmem sizde benle aynı fikirde olur musunuz.Ana hikayeye etki etmeden,bağımsız bir bölüm olacak sanırım,inşallah öyle olmaz da araya 1-2 şey sıkıştırırlar,zaten zor bekliyoruz kaç haftadır birşeyler öğrenmek için

River'ın regenarate olmadan önce ki hali çok tatlıydı.
    Ama tabi River'a değişmem Mature seven biri olarak
    .

!!!!!SPOILERDA SORUN VAR SANIRIM ONUN ICIN BU YAZIDAN AŞAĞISINI 8.BÖLÜMÜ İZLEYENLER OKUSUN!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 28 Ağustos 2011; 3:32:27 >

• Daha izlemedim ama çeviri %50 olmuş. 5 gibi falan bitse keşke. 2 saat gibi bir sürede %50 dedi. Eğer bu gece izledim izledim yoksa yarın geceye sarkar.
  • İzleyen herkes şaşırıyor,çok fena merak ettim Altyazı 6 gibi bitse izlerim
  • 6.sezonun aradan sonraki dönüş bölümünü oldukça iyi buldum,bölümün adı bir nebze yanıltıcı,oldukça eğlenceli ve şaşırtıcı yer yer insana hadi be dedirten bir 6.sezon 2.dönem açılışı yaptı doctor who. Önümüzdeki bölüm ise tempo biraz düşecek gibi ama doktora kavuşmuş olmak güzel Bütün sezonları (9.doktordan itibaren) defalarca izlemiş biri olarak 5 ve 6. sezonlar moffat ile apayrı bir yere ulaştı benim için,eğlenmeden geçirdiğim bir an bile olmuyor.
  • "Altayazıyı bitirip kaydettim fakat dosyayı tekrar açtığımda bir hata oluştu yarın sakin kafayla tekrar bakacağım ama tekrar çevirmem gerekecek büyük ihtimalle anca yarın akşam çıkar" Türkçe altyazı için açıklama.
  • arkadaş ben böyle şanssızlık görmedim,kimse sanırım durumdan haberdar değil saat erken diye,çevirmen arkadaş şöyle yazmış:

Not :Altayazıyı bitirip kaydettim fakat dosyayı tekrar açtığımda bir hata oluştu yarın sakin kafayla tekrar bakacağım ama tekrar çevirmem gerekecek büyük ihtimalle anca yarın akşam çıkar

bunu bu sabah yazdı desek salı akşamına çıkacak demek.çok kötü oldu çok.

edit:

divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://divxplanet.com/sub/s/216078/Doctor-Who.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 28 Ağustos 2011; 8:13:17 >

• Diğer elemanların çevirdiği altyazıyı beğenmedim.
    Eksik yerler çok, imlâ hataları var... İlk çevirileri için ağır bir çeviri olmuş.
  • Arkadaşlar altyazı eklenmiştir online izleme sitesinde
    www.dizimag.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.dizimag.com/doctor-who-6-sezon-8-bolum-izle-dizi.html
  • Bu arada David Tennant,Jenny ile nişanlıymış la Yeni öğreniyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.