Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stephie

İlk soru denilince belki herkesin aklına ''Doctor Who ?'' gelmiştir ama bence farklı birşey olacak.

Silence ın binlerce yıldır var olduğu söyleniyordu. Doctor 900 küsür yaşında dolayısıyla ondan önce de vardılar yani. Adamlar bütün geleceğini Doctor'a bağlamazlar heralde. Biraz tuhaflık oluyor böyle.

Ki ayrıca koca evrenin en eski sorusu ''Doctor Who ?'' ise yemişim ben o evreni

Bence alakasız bir yerlere bağlanabilir bu iş. Evrenin en eski ırkı ne ise oraya kadar gideriz soruyu öğrenmek için. Koskoca Doctor Who evreni bu insan ırkı ile sınırlı değil sonuçta. Ya da bir bölümde Şeytan'ı görmüştük belki bu kez de Tanrısal bağlantılar olabilir. Gerçi bu da çok uçuk oldu.

Doctor 900 küsür yaşında ama Tardise sahip evrenin başlangıcına gidip orada soru işareti oluşturabilir .Yani demem oki 900 küsür yaşında olmasının önemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Bir dönem Omega dönecek hepimizi yamultacak türünden teoriler vardı. Ama Omega reyis yüksek bonservisi nedeniyle gündemden düştü sanırım.

Spoiler teşkil etmiyor diye düşünüyorum.

hayır hala devam ediyor.şöyle devam ediyor ama,

moffat eski seriden birilerinin döneceğini söyledi.adaylar(bunlar hayran tahmini):master-valeyard-war chief-omega

ki bu adayların hepsi de bir şekilde gelmesi imkansız olanlar,yani tam moffat'ın isteyeceği tipten hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 30 Ağustos 2011; 14:13:05 >

• zaten 7.sezon büyük ihtimalle yeni bir konu işleyecekler bu 4ünden biri olabilir yada 2si yada 3ü ya da hepsi
  • kaynak gösteremiyorum ancak bu haber kesinleşti gibi,2012'de tennant'ın son bölümleri gibi özel bölümler olacak.planlanan 25 aralık 2011'de hello nessie isimli noel bölümü+4 özel bölüm şeklinde.2013'te 7. sezon devam edecek,2013 aynı zamanda doctor who'nun 50. yılı.aranın sebebi ise seyirciyi iyice merakta bırakıp doctor who açlığı oluşturma.tabii gerçek sebep ise bütçe kesintisi(en azından bence böyle yani),2012'yi 5 özel bölümle geçiştirirlerse 2013'e yani 50. yıla çok sağlam bütçe ayırabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

kaynak gösteremiyorum ancak bu haber kesinleşti gibi,2012'de tennant'ın son bölümleri gibi özel bölümler olacak.planlanan 25 aralık 2011'de hello nessie isimli noel bölümü+4 özel bölüm şeklinde.2013'te 7. sezon devam edecek,2013 aynı zamanda doctor who'nun 50. yılı.aranın sebebi ise seyirciyi iyice merakta bırakıp doctor who açlığı oluşturma.tabii gerçek sebep ise bütçe kesintisi(en azından bence böyle yani),2012'yi 5 özel bölümle geçiştirirlerse 2013'e yani 50. yıla çok sağlam bütçe ayırabilirler.

Bir yılda açlık oluşturmayı bırak açlıktan öldürürler bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

kaynak gösteremiyorum ancak bu haber kesinleşti gibi,2012'de tennant'ın son bölümleri gibi özel bölümler olacak.planlanan 25 aralık 2011'de hello nessie isimli noel bölümü+4 özel bölüm şeklinde.2013'te 7. sezon devam edecek,2013 aynı zamanda doctor who'nun 50. yılı.aranın sebebi ise seyirciyi iyice merakta bırakıp doctor who açlığı oluşturma.tabii gerçek sebep ise bütçe kesintisi(en azından bence böyle yani),2012'yi 5 özel bölümle geçiştirirlerse 2013'e yani 50. yıla çok sağlam bütçe ayırabilirler.

Bir yılda açlık oluşturmayı bırak açlıktan öldürürler bizi.

+1 kesinlikle ben 2 ay zor sabrettim böyle olursa işimiz zor

• O halde sezon sonunda Amy, Rory ve Melody'i uğurlayacağız.
  • Amy gitmesin la ağlarım
  • CNBC-e'deki Doctor'cular rezalet çıkardı. Yazık.

http://a1109.hizliresim.com/11/9/1/9837.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Eylül 2011; 18:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

CNBC-e'deki Doctor'cular rezalet çıkardı. Yazık.

http://a1109.hizliresim.com/11/9/1/9837.jpg

Niye yaptılarki bunu ?
  • CNBC-e yeni yayın döneminde Doctor Who'yu almadı. Veletler de gelmiş 2012'de DW istemiyoruz felandır filandır sayfayı bastı.
  • hayır onla alakası yok.cnbc-e bir kampanya yaptı,2-3 kere dergilerine "doctor who kalitesiz bir dizi,kanalınıza yazık ediyorsunuz,yayınlamayın artık." e-mail'i geldi.cnbc-e ise 2012'de diziyi yayınlamayı düşünüyordu fakat hayranlara bir kıyak çekti ve şöyle dediler(3. sezon finalini izlemeyen açmasın):

dizinin 3. sezon finalinde doktor dünyadaki herkesin kendisini düşünmesi,ismini söylemesi sayesinde kurtarmıştı.siz de doctor who'yu kurtarmak,erken yayınlanmasını istiyorsanız facebook duvarımıza dizi hakkında bir şeyler yazın.

sonra ne oldu bilmiyorum,galiba diziyi sevmeyenler de itiraz etmeye başladı hiç yayınlanmasın dedi falan.

bu arada 9. bölüm night terrors ana konudan çok alakasız gibi gözükse de inanılmaz bağlantılı bir bölüm olacakmış.bölüm de hiç beklemediğimiz bir gelişme olacak(ve belki de 10. bölümdeki amy'nin yaşlanmasına yol açacak şey bu?) ve bize bölümün sonunu çok ama çok dikkatli dinlememiz gerektiği söylendi.iyice merak etmeye başladım.

• Yok yahu, Time Lord Academy mi ne birisi var ben düzenledim bunu diyip duruyor sayfada.
  • o zaman bu olay o kampanyadan bağımsız.ya da time lord academy bu kampyanya için düzenlemiş.
  • En son bölümünde Donna-Rose'u hologram olarak görmek bile beni memnun etti. Amy'de güzel rol kesiyor ama onları özledim. Birde Tennant dönse diziye harika olacak. yalnız dizide bazı kopukluklar(doldurulmayan yerler) var.
    yani Amy'nin bebeğini çalanlar ile Silence'lar arasında bir ilişki var mı? Çünkü son bölümde küçük insanların yaşadığı robot, veri tabanında Doctor'u öldürmek isteyenlerin Silence'lar olduğunu söylemişti. Melody'i çalanlarda aynı amaca hizmet ediyorlar. Birde gene son bölümde River, çocukken bile annesini- babasının yanında başka biri olarak dolaşıyor. Oysa çocuk haliye doktoru öldürmeye çalışıyordu, sonra bir ara değişim geçirmişti sokakta. Bu kısımda tam doldurulmamış gibiydi.

• @delton(sadece sen oku,hatta sen bile okuma bence):

matt smith comic-con röportajında ağzından şu cümleleri kaçırdı:

bebeği silence aldı.

yani madame kovarian-silence arasında ittifak var,ikisi doktor'a karşı.

2. cümlende sorduğuna gelirsem,

bebek doğduğu hâliyle doktor'a karşı savaşıyor,sonra o kıyafetin içinden kaçırıp new york sokaklarında rejenerasyon geçiriyor ve ardından ingiltere'ye gidiyor.

• Diziye yeni başladım 3. sezona geçmek üzereyim gerçekten yaratılan dünya müthiş her bölümü film gibi herkese tavsiye ederim.
  • Bugün yeni bölüm kimse mesaj yazmamış
  • Sabır felan kalmadı artık:D
  • altyazı olmadığı için ne indirdim ne de online izledim.

izleyen ve zevkimiz bir an olan bir arkadaş beğenmemiş bölümü. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 3 Eylül 2011; 22:41:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.