Şimdi Ara

DOD ikinci el Fiyat politikası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu tamamen meraktan ve saygı sevgi çerçevesinde muhabbet amaçlı açılmıştır. herhangi bir markaya taş atmak veya polemik çıkarma amaçlı açılmamıştır.
    Az önce facebookta sponsorlu bağlantıda bu aralar leonla ilgili ilanlara baktığım için DOD'un aşağıdaki ilanı göründü. bende tıkladım ve incelemeye başladım. Önce tabiki gözüm doğrudan fiyata odaklandı ve 66 bin küsürlük bir fiyatı vardı ve malum siteye göre bir kaç bin pahalı geldi yinede normal gibi değerlendirirken km si 16 bin küsürlerdeydi ve aa çokta pahalı değil aslında DOD un fiyatları derken arabanın manuel olduğunu gördüm ve şok oldum tabi. Çünkü araştırdığım kadarıyla 69.900 etiketi olan sıfır km leon pazarlıkla zaten 66 civarına alınabiliyor.
    şimdi mesele şurda DOD da doğuş otonun seat distribütörüde doğuş oto yani birbirlerinin fiyat politikasını bilmeme gibi bir durumları yok. birbirlerinin fiyat politikasını bile bile sıfır km le araçla 3 yaşında 16bin km deki araca nasıl aynı fiyatı çekerler bu insanları tamamen enayi yerine koymak değil midir veya atladığım göremediğim bir kısım mı var? herkese şimdiden teşekkürler
    http://www.dod.com.tr/arac-detay/SEAT/LEON/163405341
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 30 Ağustos 2016; 0:46:05 >

• Doğuş kazığı sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.