Şimdi Ara

DOD - ikinci elde güven şirketi güvenilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

unutmayın bmw'de bile 40.yıl özel modellerinde arabayı sürtüp sonradan boya atılmış sıfır araba alan müşteriler vardı yani %100 güven tc yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Derindere de kurumsaldır bence değerlendirmeye alın.
    Birmot Otokoç bunları da tavsiye edebilirim. umarım gönlünüze göre bulursunuz.

Bunlara da bi bakayım hocam sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrakutuk

Genelde expertiz olarak yalan dolan çıkmaz ben eskihisar ve Çankaya doğuştan aldım. Dod 2.el bölümünden pazarlık oranları %1 gibi düşünün daha fazla olmuyor, isterseniz expertiz yaptırabilirsiniz.

Kaç liralık araçlardı hocam

2012 yılında 2007 VW Caravelle aldık 43.000 tl gibi idi. Biz daha ucuza aldık sahibini buldum ben.

2013 yılında ise 2012 VW Golf aldık 60.000 tl ye.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    2016 Golf tdi dsg cam tavan,anahtarsız çalıştırma,pasifik mavi 21000 km'de aracımı boyasız 92500 tl ye aldım. Aynı anda bir tane de arkadaşa araç akdık. Fiyat piyasaya göre çok uygundu o dönem için. Bazen denk geliyor Dod'da böyle uygun araç. Satış temsilcisi stok eritiyoruz demişti. Benim aldığım gün 2016 passat highline tdi dsg 22 km boyasıx sadece plaka takılı aracı 135000 liraya verdiler. Gücüm yetmedi passatı almaya şimdi 160000 ederi var. Dediğim gibi iyi pazarlık edin. Dod özellikle takastan aldığı araçları uygun fiyata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 1 Mart 2017; 14:52:32 >
  • Teşekkürler bilgiler için
  • 2011 de ilk aracımı doddan aldım bir sorun çıkmadı. Şimdi ikinci aracımı yine doddan alıyorum bakalım sorun çıkarsa yazarım.
  • Değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım. ancak memnun değildim. daha sonra daha fazla sıkıntılı tecrübelerim de oldu. standart galeri. satış bedelini sıfır gösteren. yada yazdığı ile gerçeği tutmayan araçlar çıkıyor. işin özü DOD değil satıcı önemli.
  • Uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Derindere de kurumsaldır bence değerlendirmeye alın.
    Birmot Otokoç bunları da tavsiye edebilirim. umarım gönlünüze göre bulursunuz.
    Derindere tarzı firmaların 2. elleri genellikle filo araçları, bunu dikkate alın bence. Örneğin Intercity'in 2 eldeki araçları da hep eski filo araçları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Uzak dur
    sıkıntı mı yaşamıştınız hocam
  • Galeriden hicbir farki yok fiyatlar piyasaya göre kazık

6 ay garanti var saniyordum sordum onuda ucretli dediler parayi verirsen 6 ay garanti veriyor e senin galericiden ne farkın kaldı hicbir ozelligin yok ustune piyasadan pahali arac satiyorsun

Araclarda takastan gelen araclar cogu çizik hasarlı v.s

• 2010 yılında oradan a3 almıstık. Bugun o a3ü oraya satıp üzerine ekleyip yeni araba aldık. Gayet güvenilir bir site. Arabaya 101 nokta ekspertizi yapılıyor ve en ince ayrıntısına kadar inceleniyor. Daha sonra ekspertiz raporuna yazılıyor bu da size veriliyor. Ben tavsiye ederim muamelesi de gayet güzel insanlara karşı.

• Sıfır km aracı bile değişen parça ile satıyorlar. Kaldı ki ikinci eline hiç güvenmem. Alıp dışarıda ekspertiz yaptıramıyorsanız bitmiştir. Ayrıca piyasaya göre her zaman 3/5 bin daha fiyatlı oluyor.
  • SAHİBİNDEN SEAT LEON 1.6 TDI STYLE DSG KAZA BOYA DEĞİŞEN YOK

İlan No: 631421901

iPhone’umdan gönderildi

• Araç satın alma özelliği de gelmiş. Deneyen varsa fiyat teklifleri ne düzeyde bilgi verebilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.