Şimdi Ara

DOD - ikinci elde güven şirketi güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dod dan araç alan var mı arkadaşlar aranızda güvenilir bir yer midir gerçekten?

http://www.dod.com.tr

DOD - ikinci elde güven şirketi güvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğuş'un 1.eli güvenilir midir ki, 2.eli güvenilir olsun?

• Ben bir kez a3 almıştım. Sıfırdan farksızdı

Fiyatı da malum siteden daha uygundu. (2009 da 2000 model 19 bin tl)

Yarın 2. El araba alacak olsam yine ordan bakarim.

• 2. el piyasasının en güvenilirlerinden. 2. el araç alacak olsam oradan bakarım herhalde.
  • Aylarca sahibinden den baktım ama çakal kaynıyor ilk arabam olacak. Buradan almayı düşünüyorum ben de umarım hayal kırıklığına uğramam

• Hocam siz hangi şehirlerden aldınız?

• Şu anda kullandığım aracı Dod Adana Aykan'dan aldım. En azından kurumsal şirket. Gönül rahatlığıyla notere gitmeden para transferini yaptım. Kendileri ekspertiz yapıp teslim ettiler aracı. En ufak şüphe olmadan aldım 3 aydır biniyorum. Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Şu anda kullandığım aracı Dod Adana Aykan'dan aldım. En azından kurumsal şirket. Gönül rahatlığıyla notere gitmeden para transferini yaptım. Kendileri ekspertiz yapıp teslim ettiler aracı. En ufak şüphe olmadan aldım 3 aydır biniyorum. Tavsiye ederim.

Kaç liraya aldınız hocam araç nedir adana mersin kayseri civarından alırım gibi

• Şuan bakıyorum da hangi aracın ekpertiz bilglerine tıklasam orjinal hatasız yazıyor. işkillenmedim değil
  • Genelde expertiz olarak yalan dolan çıkmaz ben eskihisar ve Çankaya doğuştan aldım. Dod 2.el bölümünden pazarlık oranları %1 gibi düşünün daha fazla olmuyor, isterseniz expertiz yaptırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperio_o

Şuan bakıyorum da hangi aracın ekpertiz bilglerine tıklasam orjinal hatasız yazıyor. işkillenmedim değil

Çünkü kazalı aracı almıyorlar. Bayilerde sıfır araç alırken aracını takasa vermek isteyenlere ilk sordukları soru aracınızda boya var mı oluyor hocam. Muhtemelen ondan kazalı boyalı araca denk gelemiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrakutuk

Genelde expertiz olarak yalan dolan çıkmaz ben eskihisar ve Çankaya doğuştan aldım. Dod 2.el bölümünden pazarlık oranları %1 gibi düşünün daha fazla olmuyor, isterseniz expertiz yaptırabilirsiniz.

Kaç liralık araçlardı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: imperio_o

Şuan bakıyorum da hangi aracın ekpertiz bilglerine tıklasam orjinal hatasız yazıyor. işkillenmedim değil

Bir süredir bakıyorum boyalı ve değişen parçalı araçlar da var hocam

• Sonuçta ilgilendiğiniz araçların piyasasını az çok bildiğiniz için işinize geliyorsa bakarsınız.4
    Artısı, araçların ekspertizi güvenilir olması bence..

Not: Gerçi daha önce DOD'dan alınan br araçta hata boya yok iken alttan aldığı darbeden dolayı Pert kayıtlı çıkmıştı. Mahkemelik olmuştu arkadaşım. Ama ben araç alacak olsam incelerim.
  • Derindere de kurumsaldır bence değerlendirmeye alın.
    Birmot Otokoç bunları da tavsiye edebilirim. umarım gönlünüze göre bulursunuz.
  • Arkas Oto' dan bir araç aldık. Ekspertiz raporunu kendileri resmi belgeli olarak veriyor. Sonrasında birşey çıkarsa hak talep edebilirsin. Ayrıca Arkas Oto' nun hangi şubesindeki aracı beğenirsen beğen, bulunduğun şubeden pazarlık yapıp, oradan teslimi konusunda anlaşabiliyorsun.
  • Expertizi yapılmış araçlar hiç değilse ne oldukları belli. Ben güveniyorum doda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sloganda güven yazıyorsa uzak dur

• Evet gayet güvenilir söylenenden hariç bir şey çıkmadı üstüne 6 ay garanti verildi bir daha 2. el araç alıcak olsak oradan alırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Hocam siz hangi şehirlerden aldınız?

Işte bu nokta biraz karışık...

Şöyle ki Kayseri'den almıştım.

Buraya kadar normal. Temiz bir araba için farklı sehire gidilebilir.

Fakat maalesef özsa kapanmış birkaç yıl önce. Daha doğrusu baska bir bayi satın almış. Forumlarda gördüğüm kadarıyla müşteri memnuniyeti çok düşmüş. Özsa gerçekten çok iyiydi.

Inşallah münferit olaylardir diyelim. Dediğim gibi ben bir kez aldım kullandığım sürece (4-5 yıl ) her kontağı açtığımda dua ettim adamlara..bir gün arabanın ilk sahibini bulup ziyarete bile gitmiştim :) baska bir otomobil firmasının genel müdürü galiba aynı zamanda sahibiydi).

Hatta tatlı almıştım , adam da gülerek yanındaki satış mudurlerine "ışte böyle , bir araba satican 3 sene sonra tesekkure gelecekler" demişti; )

Uzattım baya konuyu , ama güzel anılar bırakıp dua almak ne guzel. Tabi bu bir tane, onlarca da beddua ettiğim üç kağıtçı satıcı oldu, onu anlatmaya zaman yetmez :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.