arkadaslar merhaba bi konuda görüşlerinizi almak istedim..
53 lvlim 53 lvlde bir faustun dodge kullanması ne kadar mantıklı kullanırsada ne kadar dodgeye sahip olması gerekir görüşlerinizi merak ettim...
Valla letorn belli accretia zamanında yapmış yapacagını accretia ah larda +2 +3 grace basılı itemlar dolu.O serverda dodge ne kadar etkili olur bilmem.200 aşağısı işe yaramaz gibi geliyor.Letorn pvp serverlarından beter olmuş durumda.Her savaşı kaybettigimiz tek tük kazandığımız savaşlarda da hsk yı koruyamadığımız için talic bulman pahalıya patlayacaktır. Ele ile de bir yere kadar dodge gelir sağlam bir bot lazım.Cora çok kötü durumda biraz önceki savaşı da kaybettik.Ne olacak bu Coranın hali.
elimde +5 bot 2 tane 20/15 atk dodge ele var o yüzden sordum^^
Valla 2 ele daha alsan 15 dodge lu toplamda 121 olur maximum.Yeter mi bilmem.Zaten cora Faust bunun daha üzerine zor çıkar.
evet cıkamaz zor ..oda iş yaparmı bilmem
Faustlarda dodge buffı yok o yüzen def yap derim ben ve letornda 50+ acc strikerlerin çoğunda grace talicli gloves var yani dodge yaparsan accler seni keser + MAUlar...
O itemlerle dodge yapılmaz benden söylemesiDef yap bence...
25/20 dodge elemler bulabilirsen yap derim zaten +5 botun var ama 20/15ler yetmezAyrıca dodge buff olmadan işin zor mage x ranger yaparsan anca iyi dodge olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme