Şimdi Ara

Dodge Charger R/T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Türkiyede acaba 68-69-70 model dodge charger r/t varmıdır?Bu arabayı çok seviyorum ve buna sahip olmak istiyorum.Ancak tüm ilanları araştırmama rağmen henüz dodge charger bulamadım.Türkiyede nerede satıldığı önemli değil.Gerekirse Türkiye'nin diğer ucuna giderim.

Bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.

Şimdiden teşekkürler...

• 74 le işim olmaz.68 olanında arka farları istediğim gibi değil.69 model tam istediğim olanı.Onu almaya çalışıcam.

Tekrar çok teşekkür ederim ilginize.Vallahi arabayı bulamadım hiç bir yerde deli olmuştum.Tekrar saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

74 le işim olmaz.68 olanında arka farları istediğim gibi değil.69 model tam istediğim olanı.Onu almaya çalışıcam.

Tekrar çok teşekkür ederim ilginize.Vallahi arabayı bulamadım hiç bir yerde deli olmuştum.Tekrar saolun

ne demek kardeşim elimizden geldiğince yardımcı oldum.ama şunu söylemeliyim ki fiyatı çok uçuk. onun yerine mustang düşünmezmiydin?
  • Arabanın resmine baktım.Bir sevinç geldi yorumu yazdım (Daha fiyata bakmamıştım.).Şimdi fiyatlara bakınca hüsrana uğradım .Bu araba amerikada ortalama 10.000 euro seviyesinden satılıyorken 80.000 dolarda vermek pek akıl karı değilki .Hadi verdik aldık diyelim iyi güzelde şu 10.000 euro yu gördükçe sürekli bi hüzün gelicek.

Peki Kaç model mustangten bahsediyorsunuz?Çünkü klasik olarak bi Charger bir de Challanger düşünüyordum ve Charger da karar kılmıştım.Ancak mustang falan alıcak olursam klasik almam muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 7 Haziran 2011; 20:30:13 >

• quote:

Arabanın resmine baktım.Bir sevinç geldi yorumu yazdım (Daha fiyata bakmamıştım.).Şimdi fiyatlara bakınca hüsrana uğradım .Bu araba amerikada ortalama 10.000 euro seviyesinden satılıyorken 80.000 dolarda vermek pek akıl karı değilki .Hadi verdik aldık diyelim iyi güzelde şu 10.000 euro yu gördükçe sürekli bi hüzün gelicek.

Peki Kaç model mustangten bahsediyorsunuz?Çünkü klasik olarak bi Charger bir de Challanger düşünüyordum ve Charger da karar kılmıştım.Ancak mustang falan alıcak olursam klasik almam muhtemelen.

hocam herşeyden önce sen ne kadar para ayırdın onu söyle çünkü mustanglarda o fiyatlardan pek bir farkı yok eğer ki 10.000 euro luk bir araç bakıyorsan TÜRKİYEM DE zor

• quote:

Arabanın resmine baktım.Bir sevinç geldi yorumu yazdım (Daha fiyata bakmamıştım.).Şimdi fiyatlara bakınca hüsrana uğradım .Bu araba amerikada ortalama 10.000 euro seviyesinden satılıyorken 80.000 dolarda vermek pek akıl karı değilki .Hadi verdik aldık diyelim iyi güzelde şu 10.000 euro yu gördükçe sürekli bi hüzün gelicek.

pardonda mustang bundan katkat yakışıklı ve shelby 500 de charger dan daha efsanedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xdrive 15’li vs hawk fab v4
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

pardonda mustang bundan katkat yakışıklı ve shelby 500 de charger dan daha efsanedir

Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam.Bu araba bana göre çok ekol bir araba.Yani nasıl analtıcağımı bilemiyorum ama özel bir yeri var bende.Ve her zaman bir tane charger ım olmasını istemişimdir.

Bu arada 80.000 dolarlık bütçem yok.Yani bi şekilde kredi vs. ile verilebilir ama.Ben bu kadar para veremem bu arabaya.30.000-40.000 dolar falan olsa tamamda çok fark var Amerikadaki fiyatlarla arasında.

Yine normal bir araba alıcam sanırım.Volvo s40 lara ve ya Audi a3 e falan bakıcam.Sizleride meşgul ettim kusura bakmayın tekrardan.Kolay gelsin...

• nasıl tarz istiyorsun söylersen yine yardımcı olabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam.Bu araba bana göre çok ekol bir araba.Yani nasıl analtıcağımı bilemiyorum ama özel bir yeri var bende.Ve her zaman bir tane charger ım olmasını istemişimdir.

Bu arada 80.000 dolarlık bütçem yok.Yani bi şekilde kredi vs. ile verilebilir ama.Ben bu kadar para veremem bu arabaya.30.000-40.000 dolar falan olsa tamamda çok fark var Amerikadaki fiyatlarla arasında.

Yine normal bir araba alıcam sanırım.Volvo s40 lara ve ya Audi a3 e falan bakıcam.Sizleride meşgul ettim kusura bakmayın tekrardan.Kolay gelsin...

Volvo bakıyor benzini lpg yi düşünmüyorsanız S40 T4 S60R gibi araçlar tatmin edecektir

• Söylediğim gibi , aslında amacım muscle tarzı klasil bir araç almaktı.Ve bu koşuldada en hoşuma giden Charger R/T düşünüyordum.Ancak çok pahalı olmasından dolayı vaz geçtim şu anda.Biraz daha düşünücem belkide normal bir araba alırım.Klasik almam.Ben size tekrar yardıma ihtiyacım olursa soru sorarım.Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu aradahttp://www.araba.com/3373004/Ford%20Mustang%20GT 28.740 euroya 2011 model 0 mustang veriyorlar.Arayıp bir görüşücem umarım yanlış yazılmamıştır bu fiyat

• quote:

Söylediğim gibi , aslında amacım muscle tarzı klasil bir araç almaktı.Ve bu koşuldada en hoşuma giden Charger R/T düşünüyordum.Ancak çok pahalı olmasından dolayı vaz geçtim şu anda.Biraz daha düşünücem belkide normal bir araba alırım.Klasik almam.Ben size tekrar yardıma ihtiyacım olursa soru sorarım.Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu aradahttp://www.araba.com/3373004/Ford%20Mustang%20GT 28.740 euroya 2011 model 0 mustang veriyorlar.Arayıp bir görüşücem umarım yanlış yazılmamıştır bu fiyat

Araç büyük ihtimalle Amerika'da ve fiyatıda bu yüzden düşük yazılmıştır, almaya kalkarsansız ötv, kdv, nakliyatı ve benzeri giderlerde hesap edilidiğinde yüz bin Euro'ya yakın miktar çıkabilir.

• quote:

Söylediğim gibi , aslında amacım muscle tarzı klasil bir araç almaktı.Ve bu koşuldada en hoşuma giden Charger R/T düşünüyordum.Ancak çok pahalı olmasından dolayı vaz geçtim şu anda.Biraz daha düşünücem belkide normal bir araba alırım.Klasik almam.Ben size tekrar yardıma ihtiyacım olursa soru sorarım.Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.

Yabancıyadır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 8 Haziran 2011; 0:49:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.