Şimdi Ara

Piranha unique s type

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçen gün kare bilgisayardan bir piranha marka media player aldım.. bir çok özelliğe sahip dediler mesela her türlü formatı açtığını ve donma yapmadığını söylediler.. açtım denedim gerçektende kullanımı rahat ve kolay bir arayüze sahip walla diğer media playerları bilmiyorum bunun özellikleri full diye aldım.

Ama bir sorun var bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.. WIFI Dongle nedir ve ne işe yarar adamlar kutusunda vermiş özelliklerinde de yazmış ama ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum bana bu konuda yardımınızı rica ediyorum..

FullHD 1080P, 720P, 576P, 480P Çözünürlük desteği ile FullHD Kalitesinde video izleme olanağı
    5.1 Ch. DTS (Digital Theater Systems) ses desteği
    Desteklediği video formatları: MKV, MOV, M2TS, TS, TP, TRP, WMV, DIVX, XVID, FLV, ASF, AVI, MP4, MPG, MPEG, DAT, VOB, ISO, RM/RMVB
    Desteklediği ses formatları: MP3, WMA, PCM, AC3, RM, OGG, ALAC, AAC, FLAC
    Desteklediği resim formatları: JPG, M-JPEG, BMP, PNG, GIF
    Desteklediği altyazı formatları: SUB, SMI, SSA, SRT, IDX+SUB
    DTS, DTS–HD, Dolby
    1.5 Terabyte’a kadar HDD Desteği
    Yüksek çözünürlüklü HDMI Kablo bağlantısı
    Harici WIFI Dongle desteği ile 10/ 100 metre kablosuz network bağlantısı ,paket içerisinde
    USB 2.0 Yüksek hızda veri transferi
    Blueray okurken format tanımlamaya gerek kalmadan Video oynatabilme ozelliği (BDVA Function)
    Çoklu dil destekli Türkçe menü ile kolay kullanım
    Altyazı dil desteği: Chinese, Turkish, English, French, German, Italian, Spanish, Russian, Chinese
    SD/ MMC/ MS Kart desteği
    BitTorrent™ bittorrent.com adresinden direk, hızlı ve kolay dosya indirme
    Dahili SATA HDD FAT32/ NTFS Format desteği
    Çözünürlük desteği: H.264(1920X1080), VC-1 (1920X1080), MPEG2 (1920X1080), DVIX (1920X1080), XVID (1920X1080), RMVB (1280X720)
    Video sıkıştırma: H264, BDAV, VC-1/WMV-9, MPEG-1/2/4, XviD, DivX, Real HD video 8/9/10
    Harici hafızadan film oynatma özelliği
    Fonksiyonel uzaktan kumanda
    5.1-kanal çıkışı: 6 RCA jack 5.1-kanal çıkışı: 6 RCA jack
    Coaxial signal:1 RCA jack Koaksiyel sinyali: 1 RCA jack
    Component output: 3 RCA jack Komponent çıkışı: 3 RCA jack
    Stereo output: 2 RCA jack Stereo çıkış: 2 RCA jack
    Composite Video Output: 1 RCA jack Kompozit video çıkışı: 1 RCA jack
    SD/ MMC/ MS card slot SD/ MMC/ MS Kart yuvası
    Network line interface Ağ satırı ara yüzü
    Mini USB Interface Mini USB ara yüzü
    VIDEO 1.0Vp-(75? yük) p VIDEO 1.0Vp-(75? yük) p
    Y: 1.0Vp-p PB / PR: 0.7Vp-p Y: 1.0Vp-p PB / PR: 0.7Vp-p
    Audio Output Level :(V): 2,00 0,0 / -1,0 Ses çıkış seviyesi: (V): 2,00 0,0 / -1,0
    Audio SNR (dB): ? 80 Ses SNR (dB): ? 80
    Audio Distortion + Noise (dB): ? 65 Ses bozulma + Gürültü (dB): ? 65
    Supply Voltage: 12V Besleme gerilimi: 12V
    Power: ? 16W Güç: ? 16W
    Product Dimensions: 210x151x51.5mm Ürün ebatları: 210x151x51.5mm
    Product weight: 870gr. Ürün ağırlığı: 870gr.
    2 years warranty 2 yıl garanti
    HDMI Output HDMI Çıkış
    SATA HDD input interface SATA HDD giriş ara yüzü
    SD/ MMC/ MS card slot SD / MMC / MS kart yuvası
    Network line interface Ağ satırı ara yüzü
    Mini USB Interface Mini USB ara yüzü

Piranha unique s type

• Kimse incelemesinide yapmıyo sanırım piranha marka olunca kimsenin ilgisini çekmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmaganT

Kimse incelemesinide yapmıyo sanırım piranha marka olunca kimsenin ilgisini çekmedi.
    Merhabalar;

İlk önce bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

WIFI Dongle kablosuz olarak internete bağlanmanızı sağlar; bu sayede internet ve ethernet bağlantısı kurabilir data transferi yapmanızı mümkün kılacaktır.

Kullanımı çok basittir. WIFI Dongle'ınızı usb portunuza takın ve Unique S Type modeli cihazınızın wireless modemden veri almasını bekleyin eğer bağlantıda sorun yok ise kendisi otomatik olarak bağlanacaktır ve rahatça kullanabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Teknik -- 26 Mart 2010; 11:56:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Teknik

Merhabalar;

İlk önce bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

WIFI Dongle kablosuz olarak internete bağlanmanızı sağlar; bu sayede internet ve ethernet bağlantısı kurabilir data transferi yapmanızı mümkün kılacaktır.

Kullanımı çok basittir. WIFI Dongle'ınızı usb portunuza takın ve Unique S Type modeli cihazınızın wireless modemden veri almasını bekleyin eğer bağlantıda sorun yok ise kendisi otomatik olarak bağlanacaktır ve rahatça kullanabileceksiniz.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla Realtek 1073 çipli ürünlerden.. ama kalite olarak pek güven veren bir model değil.Bunun yerine media player özelliği olan Western Dijital gibi ürünleri tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

Bildiğim kadarıyla Realtek 1073 çipli ürünlerden.. ama kalite olarak pek güven veren bir model değil.Bunun yerine media player özelliği olan Western Dijital gibi ürünleri tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Piranha UNIQUE S TYPE İncelemesi

Arkadaşlar kısa süre önce aldığım piranha unique s type HD Medya player hakkında edindiğim bilgileri sizinle paylaşayım.
    Cihazın Menüleri basit bir arayüze sahip olması ile birlikte kullanıcıyı yormadan hızlı bir şekilde menüler arasında gezinti yapabiliyor. Ana menü 3 kısımdan oluşuyor bunlar

1: Tarayıcı Menüsü [img=http://img253.imageshack.us/img253/5100/anamenu1.th.jpg]

1-a (Film, Müzik, Resim oynatacağınız dosyaların yerini seçebilmek için) Mesela; SATA Disk, Flash Bellek, Bilgisayarınızın HDD'si v.b
    [img=http://img220.imageshack.us/img220/6966/film1p.th.jpg]

1-b Bulunan Film dosyaları veya diğer dosyaları bulunmasını sağlamak ve Bulunan Müzik, Film v.b dosyaları yürütebilmek
    [img=http://img194.imageshack.us/img194/3258/film2rh.th.jpg]

2-a Kurulum Menüsü
    [img=http://img176.imageshack.us/img176/7059/anamenu2.th.jpg]

2-b Ses Ayarlarının Yapıldığı Menü
    [img=http://img26.imageshack.us/img26/1680/ayarlarses.th.jpg]

2-c Görüntü Ayarlarının ve altyazı v.b gibi öğelerin ayarlarının yapıldığı menü
    [img=http://img638.imageshack.us/img638/3994/ayarlarvideo.th.jpg]

2-d Ağ Yapılandırma Ayarlarının Yapıldığı Menü
    [img=http://img708.imageshack.us/img708/6681/ayarlarag.th.jpg]

2-e Sistem Ayarlarının Yapıldığı Menü
    [img=http://img130.imageshack.us/img130/4920/ayarlarsistem.th.jpg]

3-a Dosya Kopyalama (Burada dosyaları bir yerden başka bir yere "sürüceler arası" kopyalama yapılan menü)
    [img=http://img337.imageshack.us/img337/6127/anamenu3.th.jpg]

4-a Devre Sistemi Ve Yapısı

[img=http://img696.imageshack.us/img696/7523/devre5.th.jpg]
    [img=http://img221.imageshack.us/img221/9829/devre3.th.jpg]
    [img=http://img94.imageshack.us/img94/5320/devre4.th.jpg]

PİRANHA UNİQUE S TYPE( üst seviye )

++ 1080P,720P çözünürlükte oynatma seçeneği
    ++ MKV ve WMV,divx,xvid,avi,dvd,mgep4,h264,ts uzantılı videoları takılmadan oynatabiliyor
    ++ DTS çözebiliyor.ICYBOX ve WD HD TV ve SMARTMEDIA HDMI ; DTS ses codec çözemiyordu. Bu Ürün DTS çözüyor.
    ++ Tv den kayıt edilen mpeg4 formatındaki kayıtları izlerken ıcybox ta takılmalar oluyordu.PİRANHA UNİQUE S TYPE bu formatı sorunsuz bir şekilde oynatabiliyor.
    ++ Bitrate i yüksek olan bazı mkv uzantılı formatlar wd de takılmalar yaşanıyordu. Unique S Type sorunsuz şekilde oynatabiliyor.
    ++ Altyazılar için çok seçenek mevcut rengini, dolgu rengini, boyutunu ve ekran konumu ayarlanabiliyor.
    ++ Fotoğraflar için slayt seçeneği var. Slaydı izlerken aynı zamanda arka planda mp3 oynatabiliyor.
    ++ Video ön izleme seçeneği aktif-pasif yapılabiliyor. Bu önemli bir özellik. Son kullanıcı filmleri arasında geçiş yaparken ürünü çok hızlı bir şekilde kullanma imkânı bulabiliyor.
    ++ Filmde istenilen bir bölüme atlama yapılabiliyor.
    ++ İnternetten indirdiğim fakat indirme işlemi yarıda kalan avi uzantılı 720p bir videoyu icybox ,smartmedia ve wd açamamıştı. Unique arasıra takılmalarda olsa videoyu oynattı. Video zaten tamamlanmamış eksik codec li bir videoydu deneme amaçlı kullanmak için yarıda kesmiştir. mediaplayerlar arasında o videoyu oynatabilen tek ürün.
    ++ Slayt geçişlerinde zaman ayarı seçilebiliyor.
    ++ Ürün çok küçük ve şık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadri_AK -- 1 Nisan 2010; 11:39:03 >

• quote:

Walla binbaşım bu ürün çok hızlı inanırmısınız BLUE RAY Filmleri sorunsuz oynatıyor ve muhteşem bir görüntü kalitesiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadri_AK

quote:

Walla binbaşım bu ürün çok hızlı inanırmısınız BLUE RAY Filmleri sorunsuz oynatıyor ve muhteşem bir görüntü kalitesiyle..

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum ama ürün süper gibi geldi, herkes ön yargılı bakıyor, ürünün üzerinden sizin en sevdiğiniz marka yazdığını düşünün ona göre inceleyin..

Aşağıda alan kişinin yorunları var.
    quote:

http://www.hepsiburada.com/piranha-unique-s-type-full-hd1080p-media-player-usb-wifi-donglehdmi-kablo-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=bd84841&categoryId=112123#tablnk

08.04.2010 En başarılı Medya Oynatıcı
    ürünü elime geçdikden sonra 3 gundur bu cihazla uğrasıyorum cok detaylı bir şekilde inceledim, Şuan elimde olan diğer iki marka cihazdan çok daha iyiler . Çalışdırmadıgı format versyon olmadı henuz hatta indiriken bilerek yarıda kestiğim bir filmi bile çok küçük takılmalarla oynattı cihazda ısınma problemi kesinlikle yok sata giriş enbüyük özelliği içinden çıkan kendi wireless dongleda yeterince hızlı, Alt yazı karakterleriyle istediniz gibi oynaya bilirsinizTek bir eksi yönü var oda sabit hafızası olmaması, kendi sabit diskiniz varsa onada gerek yok zaten cihazı heryere taşıyamıcanız için bu şekilde olması aslında daha iyi bile sayılabilir marka saplantısı olmayan ve surekli farklı formatları convertlemekle uğraşmak istemeyenler için şuan için en iyi cihaz
    hakan eser kaptanoğlu - Yaş: 37 , BAKIRKÖY/İstanbul/Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Bilmiyorum ama ürün süper gibi geldi, herkes ön yargılı bakıyor, ürünün üzerinden sizin en sevdiğiniz marka yazdığını düşünün ona göre inceleyin..

Aşağıda alan kişinin yorunları var.
    quote:

http://www.hepsiburada.com/piranha-unique-s-type-full-hd1080p-media-player-usb-wifi-donglehdmi-kablo-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=bd84841&categoryId=112123#tablnk

08.04.2010 En başarılı Medya Oynatıcı
    ürünü elime geçdikden sonra 3 gundur bu cihazla uğrasıyorum cok detaylı bir şekilde inceledim, Şuan elimde olan diğer iki marka cihazdan çok daha iyiler . Çalışdırmadıgı format versyon olmadı henuz hatta indiriken bilerek yarıda kestiğim bir filmi bile çok küçük takılmalarla oynattı cihazda ısınma problemi kesinlikle yok sata giriş enbüyük özelliği içinden çıkan kendi wireless dongleda yeterince hızlı, Alt yazı karakterleriyle istediniz gibi oynaya bilirsinizTek bir eksi yönü var oda sabit hafızası olmaması, kendi sabit diskiniz varsa onada gerek yok zaten cihazı heryere taşıyamıcanız için bu şekilde olması aslında daha iyi bile sayılabilir marka saplantısı olmayan ve surekli farklı formatları convertlemekle uğraşmak istemeyenler için şuan için en iyi cihaz
    hakan eser kaptanoğlu - Yaş: 37 , BAKIRKÖY/İstanbul/Türkiye

Alıntıları Göster
    iyide bu tür markaların bana bir tane adam gibi ürünün gösterin hiç yok,
    sinbo, premier, piranha, saçma sapan markalar buna o parayı verecegime 100 daha verip LG370 olanını alrım daha iyi ikisinin katagorisi ayrı olsada benim işimi LG daha iyi görecek hemde adam gibi marka, bunların dvix leri bile dandik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demrecini

iyide bu tür markaların bana bir tane adam gibi ürünün gösterin hiç yok,
    sinbo, premier, piranha, saçma sapan markalar buna o parayı verecegime 100 daha verip LG370 olanını alrım daha iyi ikisinin katagorisi ayrı olsada benim işimi LG daha iyi görecek hemde adam gibi marka, bunların dvix leri bile dandik.

Alıntıları Göster
    iyi o zaman siz direkt dediğiniz markayı alın, ben araştırıp ona göre alırım..

quote:

++ İnternetten indirdiğim fakat indirme işlemi yarıda kalan avi uzantılı 720p bir videoyu icybox ,smartmedia ve wd açamamıştı. Unique arasıra takılmalarda olsa videoyu oynattı. Video zaten tamamlanmamış eksik codec li bir videoydu deneme amaçlı kullanmak için yarıda kesmiştir. mediaplayerlar arasında o videoyu oynatabilen tek ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 11 Nisan 2010; 0:00:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .i.

iyi o zaman siz direkt dediğiniz markayı alın, ben araştırıp ona göre alırım..

quote:

Alıntıları Göster
     Piranha unique s type

Piranha unique s type

Piranha unique s type

• satıcı gazlarına dikkat edinde elinizde patlamasın, ben alacagım ben alırım arada gazlarım aman ha

buna verilecek para ile üzrine 75- 100 daha koy hiç kafan agrımayacak ürün al ne bu, balıkmı isminde hayır yok, evime daha öneden bu gibi markacık ürünlerden baya almıştım hepsi çöp, nerede premier kumandası, nerede lg kumandası kumandası bile dandik olan ürünlerle ugraşanlar, sonra buraya aglamaya geliyorlarherkesin kalite anlayışı farklı ben kömürlige bile bunu sokmam bana uymaz, para var huzur var, ne kadar ekmek o kadar küfte hadi canım hadi, bulaşma bulaştırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demrecini

satıcı gazlarına dikkat edinde elinizde patlamasın, ben alacagım ben alırım arada gazlarım aman ha

buna verilecek para ile üzrine 75- 100 daha koy hiç kafan agrımayacak ürün al ne bu, balıkmı isminde hayır yok, evime daha öneden bu gibi markacık ürünlerden baya almıştım hepsi çöp, nerede premier kumandası, nerede lg kumandası kumandası bile dandik olan ürünlerle ugraşanlar, sonra buraya aglamaya geliyorlarherkesin kalite anlayışı farklı ben kömürlige bile bunu sokmam bana uymaz, para var huzur var, ne kadar ekmek o kadar küfte hadi canım hadi, bulaşma bulaştırma.
    çin malı çakma şeylerle mi avunuyorsunuz piranhaya para vereceğime dilenciye sadaka veririrm daha iyi asla güvenilecek bir marka değil teknik servisi zaten rezalet zamanında piranha zuma çift hatlı telefon almıştım sorun üstüne sorun ve iade bile edemedim sorunlu olan zuma modeli şu anda piyasadan çekildi ne oldu esamesi bile okunmuyor artık bende sorunlu telefonu ölü eşek fiyatına sattım piranhadan ne alırsanız elinizde kalır benden söylemesi ama western dijital piyasası olan bir marka istediğin zaman satabilirsin
    siz siz olun medya playermiş full hdmiş oymuş buymuş salla gitsin Western Dijitalden egreatten darkmaniadan şaşmayın

• quote:

çin malı çakma şeylerle mi avunuyorsunuz piranhaya para vereceğime dilenciye sadaka veririrm daha iyi asla güvenilecek bir marka değil teknik servisi zaten rezalet zamanında piranha zuma çift hatlı telefon almıştım sorun üstüne sorun ve iade bile edemedim sorunlu olan zuma modeli şu anda piyasadan çekildi ne oldu esamesi bile okunmuyor artık bende sorunlu telefonu ölü eşek fiyatına sattım piranhadan ne alırsanız elinizde kalır benden söylemesi ama western dijital piyasası olan bir marka istediğin zaman satabilirsin
    siz siz olun medya playermiş full hdmiş oymuş buymuş salla gitsin Western Dijitalden egreatten darkmaniadan şaşmayın

Alıntıları Göster
    "Harici WIFI Dongle desteği ile 10/ 100 metre kablosuz network bağlantısı ,paket içerisinde "
    Bu özellik ile pc'deki harddiske ulaşıp içindeki filmleri açıp oynatabilirmiyiz.? Bu ve bunun gibi sistemleri kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

• benı en cok cezbeen kısmı analog ses çıkısı,diğer butun oynatıcılar stereo 2 çıkıslı ve optık ses sıstemımızde optik çıkış olmadıgına gore
    stereo izlemek lazım ama bu 6 çıkışlı
    kullanan arkadas bıraz daha bılgı verırmısın 5,1 seslı fılm ızledınmı
    ses sıstemıne bagladınmı verımı nasıl_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evetben

benı en cok cezbeen kısmı analog ses çıkısı,diğer butun oynatıcılar stereo 2 çıkıslı ve optık ses sıstemımızde optik çıkış olmadıgına gore

İşte ben de bunu merak ediyorum. Ses sistemimde decoder olmadığı için mecburen 6 kanal analog bağlamam gerekli. Diğer hiçbir Media Player'larda 6 kanal analog çıkış yok. Diğerlerini alırsam bir de dünya kadar amfi parası vermem gerek ki 5.1 ses alayım. Full HD film indiripte stereo ses izlemenin hiçbir mantığı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

benı en cok cezbeen kısmı analog ses çıkısı,diğer butun oynatıcılar stereo 2 çıkıslı ve optık ses sıstemımızde optik çıkış olmadıgına gore

İşte ben de bunu merak ediyorum. Ses sistemimde decoder olmadığı için mecburen 6 kanal analog bağlamam gerekli. Diğer hiçbir Media Player'larda 6 kanal analog çıkış yok. Diğerlerini alırsam bir de dünya kadar amfi parası vermem gerek ki 5.1 ses alayım. Full HD film indiripte stereo ses izlemenin hiçbir mantığı yok...

Alıntıları Göster
    PIRANHA Unique S Type 1080p Full Hd Media Player + USB Wifi Dongle + HDMI Kablo
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=44198&utm_source=USB%20Wifi%20Dongle,%20HDMI%20Kablo%20Hediye&utm_medium=EPosta&utm_campaign=GununFirsati#divDigerResimler

Vatan bilgisayarda şu anda 149 TL .Genelde ürünü değil marka ile ilgili endişeleri okudum hep. Bu ürün kullanan var mı ? Alınır mı uzak mı durmalı .Kullanan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genetrix

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=44198&utm_source=USB%20Wifi%20Dongle,%20HDMI%20Kablo%20Hediye&utm_medium=EPosta&utm_campaign=GununFirsati#divDigerResimler

Vatan bilgisayarda şu anda 149 TL .Genelde ürünü değil marka ile ilgili endişeleri okudum hep. Bu ürün kullanan var mı ? Alınır mı uzak mı durmalı .Kullanan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    bunun bir alt modeli x olanı da geçen ay içerisinde 100 tlden satışa çıkmıiştı alan arkadaşlar vardı memnunlardı. benimde aklımı çelmiyor değil ama işte markası

• quote:

Orijinalden alıntı: Genetrix

www.vatanbilgisayar.com

Alıntıları Göster
    Bir türlü karar veremiyoruz, fiyat süper özellikler süper ama zamanında markadan canı yanmış biri olarak uzak durmak ihtiyacı hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Alıntıları Göster
    5.1 ses çıkışı var gördüğüm kadarıyla. 5.1 ses sistemi bağlanır yani. Aslında X540 ile iyi olur bu alet. Firma yetkilisi bizi aydınlatsa ne güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

5.1 ses çıkışı var gördüğüm kadarıyla. 5.1 ses sistemi bağlanır yani. Aslında X540 ile iyi olur bu alet. Firma yetkilisi bizi aydınlatsa ne güzel olur.

Alıntıları Göster
    Selam.Ürünün vatandan 99 tl ye satılanını aldım, hiç bir eksi yönünü bulamadım. WD ve Dark da denediğim için onlardan format okumada daha da hızlı ve takılmıyor. Benim için tek eksi yönü optik ses çıkışı olmamasıydı .Sırf bu yüzden bunu da almak istedim, inceledim fakat sanırım bundada direk(optik S/PDIF) optik ses çıkışı yok. Bende bu konuda Piranha yetkililerinden bir açıklama istiyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.