Şimdi Ara

Piranha unique s type (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içine hdd taktıktan sonra usb ile bağladığın her hangi bir ortamdan kayıt gerçekleştirebiliyorsun.sökme takma yapma zaten.kılavuzda bile 20 den fazla sökmeyin diyor
  • halletim karıştırınca buldum
  • Arkadaşlar cihazın içinden çıkan USB Wifi'yi PC'de kullanmak istedim ancak içinden driver çıkmıyor. Araştırınca Wifinin Realtek'e ait olduğunu gördüm. Benim gibi cihazı PC'de de kullanmak isteyenler için driver;

http://218.210.127.131/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=21&PFid=48&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true
  • driver sayfası için sgl.
    bırcok var hangısı nı ındırecegız..8191 -8192-8188 bırcok var hangısı uyumlu ..
  • Vatan'ın kampanyasından bende aldım bi tane, dun aksam deneme şansım oldu simdilik 3 tane filmi açmadı

Cell 211 2009 1080p DUAL BluRay x264 AÇMADI
    Remember Me 2010 720p DUAL BluRay x264 AÇMADI
    The Other Guys 2010 Extended BluRay 720p DTS x264 DUAL AÇMADI

300 2006 1080p Bluray CEE VC-1 TrueHD 5.1 (29.5 GB) Sorunsuz oynattı
    Brothers 2009 720p BluRay x264 Altyazılı Sorunsuz oynattı
    Avatar.2009.BluRay.1080p.x264.DUAL Sorunsuz oynattı
    Lmmrtl.2010.720p.BluRay.x264.DUAL Sorunsuz oynattı
    SawVI.2009.810p.BluRay.x264.DUAL Sorunsuz oynattı
    From.Paris.With.Love Dvix Sorunsuz oynattı
    Bir tanede mp4 film denedim onuda sorunsuz oynattı

Wireless bağlantıyı denedim ama beceremedim
    Torrent olayını denedim ama beceremedim, nasipse aksama tekrar deneyecegim,
    Menuler guzel kullanımı hoş basit

Bu arada yukarıda yazdıgım açmayan 3 filmi geçen hafta noontec a6'da denedim o da açmadı, büyük ihtimal aynı çipseti kullandığı için olmalı.

• Arkadaslar, 2 gün ag baglantisini yapmak için ugrastim ama sonunda basardim. Yaptiklarimi yazayim belki yardimci olur ama o kadar çok sey denedim ki hangisinin tam olarak olayi çözdügüne emin olamiyorum..

PC'de yapilacaklar (Windows 7 Ultimate 32 Ingilizce için):

1. Ag paylasim merkezinden home network kurun (henüz yoksa eger)
    2. Advanced ayarlara girip sunlari seçin:
    Network Discovery => on
    File and printer sharing => on
    Public Folder Sharing => on
    Media Streaming => off
    File Sharing Connections => 128 Bit
    Password Protected => off
    Homegroup connections => kendi hesap ve sifrelerinizi kullanın

Sonra paylasmak istediginiz dosyalarin oldugu sürücüde bir dizin açin örn: "Piranha", sag tiklayip paylasin ve permission'lardan everybody'i ekleyin (ben burada full kontrol verdim)

Player'da yapilacaklar:

1. setup > network > wireless lan > connection 1 > infrastructure > girin SSID aratin. Sizin modem/router üzerine gelip OK deyin, varsa shared Key girin ve OK'e basin. Test baglantisi yapip, baglanacaktir.
    2. Ana menüden browser'a girin ve Net'i seçin. Bilgisayarinizin ismine tiklayin paylastiginiz dizini görmeniz lazim.

Aç-kapa yaptığınızda ilk 3-4 dakika bilgisayariniz görünmeyebilir. Bekleyin. Transfer hizi ilk baslarda 8-10 arasi degisiyordu ve takilma olmadi ama 2-3 saat sonra 1080p bir film seyretmeye çalisinca hiz 2'nin altina düstü ve bayagi takilma oldu. Sanirim Wireless olarak 1080p mkv zor olacak biraz.

Ayrica bilgisayarinizda paylasmadiginiz dizinlere girerken kullanici adi ve sifresi soruyordu ve kullanici adi "Realtek_guest" ve sifre gizliydi. Sifrenin "Realtek_pw" oldugunu buldum ve ne olur ne olmaz diye PC'de bu kullanici adi ve sifreyle bir kullanici açtim. Bu sart degil sanirim, çünkü bundan önce de paylastigim dizine girebiliyordum. Bunu tüm dizinlere girebilmek için yaptim ama olmadi henüz.

Eger sonuç alamazsaniz bilgisayarin ve modemin firewall'unu geçici olarak kapatin, sonra açarsiniz. Ben öyle yaptim ama dedigim gibi o kadar çok sey denedim ki hangisi ise yaradi bilmiyorum.

Cihazdan çok memnunum. Diger arkadaslarin da belirttigi gibi malzeme kalitesi, arayüzü ve performansi beklentilerimin üzerinde. Coaxial kablo ile home theater system'e baglayip DTS ses alabildim. 1-2 tane hariç her tür dosyayı açıp oynattı. ISO DVD bile açıyor menüsüyle falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

driver sayfası için sgl.

Kusura bakmayın, en üstteki link yani RTL8191SU driver'ını indirmeniz lazım. En üstte olduğu için o sayfada sadece bu driver'ın olduğunu sanmıştım...
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ürün gerçekten çok kaliteli işciliği ve malzemesiyle bazı arkadaşlar çin malı Piranha almayın gibi kelimeler söyledi ama gerçekten öyle deil hiç pişman olmadım aldığıma tek eksiği menü görselliği film kapaklarını göstermiyor çok da önemli deil belki biri el atar ürünle ilgili deneyimlerimi zaman geçtikçe paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

driver sayfası için sgl.

Kusura bakmayın, en üstteki link yani RTL8191SU driver'ını indirmeniz lazım. En üstte olduğu için o sayfada sadece bu driver'ın olduğunu sanmıştım...

tesekkurler arkadasım..

benımkı dun cıktı yarın gelır sanırım kargo yolda daha :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 21 Ocak 2011; 20:06:17 >
  • Arkadaşlar ürün geldi. Görüntü kalitesi aktarım hdmi olmasına rağmen biraz kayıplıymış gibi geldi.
    Ayrıca Piranha teknik servis eksi puanını almış oldu benden. Zira Almadan önce arayıp Amphisiz bir 5.1 ses sistemini bağlayabilirmiyim sorusuna girişleri uyuyorsa bağlayabilirsiniz cevabı almıştım. Evet bağladım ama ses tahmin ettiğim gibi vermedi.

Şimdi DVD Playerım dahili amphili bir Player. Onu söksem içindeki amphiyi harici olarak bu alete bağlayabilir miyim? Ya da hiç uğraşma 6 kanal bir amphi al olsun bitsin mi?
    Olsun bitsin se şöyle 750 watt'lık bir sistemi çalıştıracak amphi öneriniz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Arkadaşlar ürün geldi. Görüntü kalitesi aktarım hdmi olmasına rağmen biraz kayıplıymış gibi geldi.
    Ayrıca Piranha teknik servis eksi puanını almış oldu benden. Zira Almadan önce arayıp Amphisiz bir 5.1 ses sistemini bağlayabilirmiyim sorusuna girişleri uyuyorsa bağlayabilirsiniz cevabı almıştım. Evet bağladım ama ses tahmin ettiğim gibi vermedi.

Şimdi DVD Playerım dahili amphili bir Player. Onu söksem içindeki amphiyi harici olarak bu alete bağlayabilir miyim? Ya da hiç uğraşma 6 kanal bir amphi al olsun bitsin mi?
    Olsun bitsin se şöyle 750 watt'lık bir sistemi çalıştıracak amphi öneriniz olur mu?

bu konuda daha önce yazmıştım ses tabii ki cılız verecekti ya da vermeyecekti piranha teknik servisi bu konudan bihaber zaten bildikleri falan yok sallamasyon cevaplar işte...
    herhangi bir avr hdmi çıkışlı receiver bakman gerekir marka onkyo yamaha denon marantz gibi receiver bakabilirsiniz
    aldığınız cihazda optik çıkış maalesef yok hdmi ,coax yada analog baglantı yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 21 Ocak 2011; 20:03:43 >

• Elektrikten kendi gücünü alan kendinden anfili analog pc hoparlorleri calisması lazım. Yok elektriksiz ise tabiki cihazdan guc alamaz hoparlorler.
  • cihaz güzel 150 liraya blueray player...
    ısınma sorunu var acayip ısınıyor 3 saatten sonra el değmiyor acaba yakarmı devrelerini filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencefil2

cihaz güzel 150 liraya blueray player...
    ısınma sorunu var acayip ısınıyor 3 saatten sonra el değmiyor acaba yakarmı devrelerini filan?

bu soğuklarda ısınıyorsa yazın kimbilir ne olur artık fan mı takarsınız servise mi verirsiniz devreler mi yanar ne olacağını zamanla diğer kullananlar bir görüş belirtirler
  • Cihazı kurmayacaktım ama kurdum. Kasa full metal icindeki aksesurlar eksiksiz hdmi kablo usb kablo anahtar vidalar, wireless dongle...
    Kablosuz icin wdtv live icin paylastirdigim tüm klasorleri direkt olarak gordu, burada olay wdtv de messenger in son versiyonu kurunca baglanamiyordu bende messengeri silmistim baglanamayanlar silsin messengeri. Ayrıca klasoru paylasırken ozelliklerden EVERYONE herkes seçin yoksa gormez. Baglanti hizini test ediyor baglanırken o güzel yaklasik 15mb cekti, hd video imkan yok wireless oynamamaz ancak divx vs... wdtv live da oynatmıyor kablosuz hd video takılıyor.Neyski cihazda ethernet girişi de var
    Harici hoparlorüm olmadıgi icin 5.1 analog baglantisi yapamadım elinde kendinden amfili 5.1 ses sistemi olanlar bir denesin buraya yazsın.
    Goruntu kalitesini direkt wdtv live ile karşılaştırıyorum en ufak eksisi yok altyazılar zaten 5 basar. bluray icin 24p destegi var tv de 1080p 24p info dan gordum. Bu cihazı kotuleyen hic wd tv kullanmamış heralde alet kapalıyken bile cayır cayır yanıyor üstelik kasası full plastik neyse eger analog ses 5.1 veriyorsa ki vermesi lazım bu cihaz bedavadır kalitesine gore.

ekleme: 720p filmler takılmadnan oynuyor modeme cok yakınsa wireless ama uzak odalarda falan hic sanmıyorum wd live gibi takılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 22 Ocak 2011; 0:42:30 >

• Bende wd tv live kullanmış biri olarak bu cihazın daha üstün özellikleri ve videoları daha akıcı oynattığını söylemeliyim s type kalite açısından wd tv live den hızı kadar iyi benim tek sorunun oynamayan bir kaç film oldu oda 150 civarı filimden 10 adet kadar bile değildi ? ses açısından çok başarılı coax ve z5500 bir dinlemelisiniz ağ bağlanma konusunu deneme fırsatım olmadı şu aralarki yoğunluklarımdan dolayı ama benim için önemli olan hdd lerimin içindeki filmleri net ve ses kalitesi yüksek biçimde oynatması idi oda beklediğim gibi çıktı zaten ilk çıktığı zamanlarda 400 tl civarlarında satılan bir makina şu an %45 indirimli diye 260 tl den hb da satılmakta 150 tl ise = bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Arkadaşlar ürün geldi. Görüntü kalitesi aktarım hdmi olmasına rağmen biraz kayıplıymış gibi geldi.

bu konuda daha önce yazmıştım ses tabii ki cılız verecekti ya da vermeyecekti piranha teknik servisi bu konudan bihaber zaten bildikleri falan yok sallamasyon cevaplar işte...
    herhangi bir avr hdmi çıkışlı receiver bakman gerekir marka onkyo yamaha denon marantz gibi receiver bakabilirsiniz
    aldığınız cihazda optik çıkış maalesef yok hdmi ,coax yada analog baglantı yapabilirsiniz

Aynen öyle... Teknik servis sınıfta kaldı.
    Ürün abartılacak birşey değil. Malzeme kalitesini övenler felan olmuş. Olması gerekn budur zaten.

Neyse bi amphilikatör alıcaz bakalım ama HDMI ile görüntü aktarıcağıma göre sesi ne yapmalıyım?
    Linkle öneri verirmisiniz. Bu tür cihazlar pek online olarak satılmıyor sanırım

• Arkadaşlar torrentle dosya indirmek için dahili bir harddisk takmalısınız diyor, bu işin başka yolu yokmu? Ben usb ye taktığım harddiske dosya indirir diye bekliyordum
  • bu aksam geldı sonunda --,-
    mısafır geldıgı ıcın fazla kurcalama şansım olmadı daha...
    5+1 anfım var bagladım ama butun hoparlorlerden ses gelmedı ayarı varmıdır 5+1 ıcın stero calıyor hangı konuma gelsem audıo ayaralrdan baska ayarı varmıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexel

Arkadaşlar torrentle dosya indirmek için dahili bir harddisk takmalısınız diyor, bu işin başka yolu yokmu? Ben usb ye taktığım harddiske dosya indirir diye bekliyordum

valla bende başka cihaz var aynı çipsetli, usb memory'e bile indiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.