Şimdi Ara

Piranha unique s type (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aspi2

Merhaba Arkadaşlar,
    Foruma sırf bu konuda yorum yapmak için üye oldum. Aktivasyon kodum gelmediği için sorun çıkıyordu. Sonunda şifre resetlemeden kodun gelmesini sağladım. Yetkillerin email adreside web sitesinde olmadığı için bildirimde bulunamadım.

Olayımıza gelince.

Öncelikle bende cihazı büyük bir hevesle aldım. Ama ne yalan söylüyeyim pek istediğim gibi çıkmadı.

İndirdiğim 2 filmi çalıştırdı ama bunu çalıştırmadı.

Inception 2010 720p BluRay x264 DUAL-CROSSBOW[LTRG].mkv

Sanırım sorun DUAL olmasından.

Bunu geçtim ne sitesinde nede sağda solda doğru düzgün bir bilgi bulunmamakta.
    Mesela sistem güncellemesi nasıl yapılacak ? Verdikleri CD nasıl çalışır. Bu ağ sorunu nasıl hallolur.

Neyseki burdaki arkadaşlar çabalayarak yapıyor. O nedenle Piranha markası gözümden baya bir düştü.
    Network olaylarında yukarda bahsedilen "register"e müdahale sayesinde bende bağlantı sağladım.

Eğer siz makineye bağlanacaksanız. O zamanda bir klasörü açıp dosya yolu yazan yere sistem IP sini aşağıdaki gibi yazın.
    \\192.168.2.4 bu sizi direk sisteme bağlar.

Ek olarak taktığınız diske direk bağlanmak isterseniz ön tarafta bulunan PC çıkışına bilgisayarı bağladıktan sonra makineyi yeniden başlatıın.
    Size soru soracak ordan halledersiniz.

Birde sistem güncellemesi yapacaksanız Cd den çıkan dosyaları Bir Flash Belleğe atıp (ana dizine) makineyi yenden başlatın.
    Sonra sistem güncelleştirmesi deyince çalışacaktır. (Yapmasanızda çalışıyor o zaman nereden çalışıyor anlamadım doğrusu)
    bir altınaki güncelleştirme çalışmıor sanırım onun için farklı dosya atmak gerek.

Ek olarak yabancı forumlara bakın araştırın derim.

http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=41&t=1584

Ek olarak indirdiğim filimlerde Türkçe karakter sorunu var bunu aşamadım. Sizde durum nedir ?

Kolay gelsin.

O cd içindeki dosyalar güncellememiymiş

Bu arada bu bizim media player bu playon!hd denen aletle aynı mı? Yani onun için verilen güncelleştirmeleri bizim alete yükleyebiliyor muyuz?

• http://www.wistarmedia.com/en/product/show.asp?id=51

Bizim media playerı buldum. Burada net applications olduğu yazıyor media playerda.

Nasıl bulduğumu sorarsanız kullanma klavuzunun arkasında wistar technology üretmiştir yazıyor. Bir baktım hakikaten bulduğum media player bizim media playerın aynısı. Sitede güncellemeler falanda var. Çok büyük ihitimalle bizimkine olur güncellemeler, çünkü aynı alet. Bir denemek lazım

Edit: Şu alet bence ilk verdiğim de olablir ama dış görünüm olarak buna daha çok benziyor:http://www.wistarmedia.com/en/product/show.asp?id=38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexel -- 24 Ocak 2011; 12:15:34 >

• Bu cihaz hiç hosuma gitmedi buz gibi soğudum cihazdan, az once UPS kargo ile Vatana ürünü iade ettim.
    Darty'den Samsung BD C5500 yada LG BD 560 alıcam, tabi deneyerek, başka türlü olmayacak bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexel

http://www.wistarmedia.com/en/product/show.asp?id=51

Bizim media playerı buldum. Burada net applications olduğu yazıyor media playerda.

Nasıl bulduğumu sorarsanız kullanma klavuzunun arkasında wistar technology üretmiştir yazıyor. Bir baktım hakikaten bulduğum media player bizim media playerın aynısı. Sitede güncellemeler falanda var. Çok büyük ihitimalle bizimkine olur güncellemeler, çünkü aynı alet. Bir denemek lazım

Edit: Şu alet bence ilk verdiğim de olablir ama dış görünüm olarak buna daha çok benziyor:http://www.wistarmedia.com/en/product/show.asp?id=38

bende merak edip siteyi inceledim. bu adamlar markalara istedikleri kasalarda ürünleri üretip satıyorlar demek ki. şekil olarak ülkemizde de satılan ürünlere benzeyen bazı ürünler vardı. örneğin yine piranha nın x modeline benzer bir model gördüm. toptan olarak satıyorlar sanırım bunları. kutu içeriğinde 10 adet vardır falan diye açıklamalar vardı. aslında 10 kişi toplanıp alacaksın bunlardan ne kadara gelir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

quote:

bende merak edip siteyi inceledim. bu adamlar markalara istedikleri kasalarda ürünleri üretip satıyorlar demek ki. şekil olarak ülkemizde de satılan ürünlere benzeyen bazı ürünler vardı. örneğin yine piranha nın x modeline benzer bir model gördüm. toptan olarak satıyorlar sanırım bunları. kutu içeriğinde 10 adet vardır falan diye açıklamalar vardı. aslında 10 kişi toplanıp alacaksın bunlardan ne kadara gelir acaba

Evet piranha da onlardan alıp, kendi logosunu yapıştırıp bizlere satıyor. Benim merak ettiğim konu sitelerinde download kısmında bir sürü güncelleme var ama hangisi bizim media player'a olur? Orada yine bizim media player'a benzeyen bir player var modeli e30. Onda net applications olduğu da yazıyor. Ama büyük ihtimalle bizimkinin modeli L10T. Eğer bu firmware' ler bizim media player'a oluyorsa ve de adam aklıllı firmware' ler ise yaşadık demektir

• quote:

quote:

quote:

Evet piranha da onlardan alıp, kendi logosunu yapıştırıp bizlere satıyor. Benim merak ettiğim konu sitelerinde download kısmında bir sürü güncelleme var ama hangisi bizim media player'a olur? Orada yine bizim media player'a benzeyen bir player var modeli e30. Onda net applications olduğu da yazıyor. Ama büyük ihtimalle bizimkinin modeli L10T. Eğer bu firmware' ler bizim media player'a oluyorsa ve de adam aklıllı firmware' ler ise yaşadık demektir

Güncellemeden sonra altyazı dilinde vb. sorun çıkmasın ama,geliştireceğiz derken rezil etmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

quote:

quote:

Güncellemeden sonra altyazı dilinde vb. sorun çıkmasın ama,geliştireceğiz derken rezil etmeyelim.

Piranha teknik servisle konuşmak lazım böyle böyle diye sattığınız media playerlara güncelleme bulduk yapalım mı diye

Şaka bir yana ben yardım masası bölümünden soruyu sordum. Bakalım ne cevap verecekler.

• Playona benziyor ama emin değilim bakmak lazım. Chipsetine.

Bu arada desteğe aşağıdaki soruları sordum.

Merhaba,

Bu ürünü Vatanbilgisayar üzerinden aldım. Ama sitenizde veya formunuzda yeterli bir destek bulamadım doğrusu.
    Telefon ile destek zaten çok başarısız ve yanlış bilgiler veriyor.

Aşağıda sorularımı bulacaksınız ;

1. Bu ürünü nasıl güncelleştiricez ? Lütfen detaylı anlatın. Son çıkan sürümlere nereden ulaşıcaz. Web sitenizde bilgi bulunmuyor.
    Sistem güncellemesi var birde altında bir güncelleme daha o nasıl çalışıyor ?

2. Türkçe alt yazılarda karakter problemi var. Bozuk çıkıyor ne yapabilirim ?

3. DUAL olan filimlerde görüntü yok. Ne yapabilirim ?

4. CD den çıkan program nasıl kullanılıyor. Bir türlü çalıştıramadım. Yani SCAN diyorum ama IP adres gelmiyor.
    Elle browsera IP yazınca ulaşıyorum. Torrent sayfasını görüyorum. Ama program görmüyor.

5. IP adresini yazıp girdiğimizde User Yönetimi ve ortadaki linkler çalışmıyor ?

6. DUAL film izlerken özel bir ayar yapmak gerekiyor mu ? Çünkü izyemiyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler,

-------

Ve şok edici cevap ;

Değerli Müşterimiz

Ekte gönderilmiş olan dosyada bilgiler mevcuttur.

Saygılarımızla

Pakize...

Ekteki dosyada yazanlar ;

• Öncelikle harddiski formatlayın.
    • Cihazı direkt olarak modeme bağlayın ve DHCP den media player ın otomatik IP almasını sağlayın.(media player ve bilgisayar aynı modemde bağlı olmalı)
    • Ürünün driver cd sinden programını kurun.
    • Kurulumu tamamladıktan sonra Başlat – programlar – transcode server programını açın.
    • Sırasıyla service – scan a tıklayın ve tarama bitince “neighbor web” e tıklayın.
    • Açılan siteye bilgisayarınızın kullanıcı adını ve parolasını girin.(Eğer kullanıcı hesabınızın parolası yoksa herhangi bir parola kullanabilirsiniz.)
    • Açılan sitede “bit torent download” a tıklayın.indirme listesinin boş olduğunu göreceksiniz.
    • “Add New Torent” sekmesine tıklayıp daha önce bilgisayarda kayıtlı olan torenti kaynak olarak gösterin.
    • “start” sekmesine tıklayarak indirmeyi başlatabilirsiniz.

Şimdi neden Piranha gibi markaların tutunamadığını daha iyi anlıyorum.

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar. Yaparsak biz yapıcaz bu işi :)

• quote:

Playona benziyor ama emin değilim bakmak lazım. Chipsetine.

Bu arada desteğe aşağıdaki soruları sordum.

Merhaba,

Bu ürünü Vatanbilgisayar üzerinden aldım. Ama sitenizde veya formunuzda yeterli bir destek bulamadım doğrusu.
    Telefon ile destek zaten çok başarısız ve yanlış bilgiler veriyor.

Aşağıda sorularımı bulacaksınız ;

1. Bu ürünü nasıl güncelleştiricez ? Lütfen detaylı anlatın. Son çıkan sürümlere nereden ulaşıcaz. Web sitenizde bilgi bulunmuyor.
    Sistem güncellemesi var birde altında bir güncelleme daha o nasıl çalışıyor ?

2. Türkçe alt yazılarda karakter problemi var. Bozuk çıkıyor ne yapabilirim ?

3. DUAL olan filimlerde görüntü yok. Ne yapabilirim ?

4. CD den çıkan program nasıl kullanılıyor. Bir türlü çalıştıramadım. Yani SCAN diyorum ama IP adres gelmiyor.
    Elle browsera IP yazınca ulaşıyorum. Torrent sayfasını görüyorum. Ama program görmüyor.

5. IP adresini yazıp girdiğimizde User Yönetimi ve ortadaki linkler çalışmıyor ?

6. DUAL film izlerken özel bir ayar yapmak gerekiyor mu ? Çünkü izyemiyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler,

-------

Ve şok edici cevap ;

Değerli Müşterimiz

Ekte gönderilmiş olan dosyada bilgiler mevcuttur.

Saygılarımızla

Pakize...

Ekteki dosyada yazanlar ;

• Öncelikle harddiski formatlayın.
    • Cihazı direkt olarak modeme bağlayın ve DHCP den media player ın otomatik IP almasını sağlayın.(media player ve bilgisayar aynı modemde bağlı olmalı)
    • Ürünün driver cd sinden programını kurun.
    • Kurulumu tamamladıktan sonra Başlat – programlar – transcode server programını açın.
    • Sırasıyla service – scan a tıklayın ve tarama bitince “neighbor web” e tıklayın.
    • Açılan siteye bilgisayarınızın kullanıcı adını ve parolasını girin.(Eğer kullanıcı hesabınızın parolası yoksa herhangi bir parola kullanabilirsiniz.)
    • Açılan sitede “bit torent download” a tıklayın.indirme listesinin boş olduğunu göreceksiniz.
    • “Add New Torent” sekmesine tıklayıp daha önce bilgisayarda kayıtlı olan torenti kaynak olarak gösterin.
    • “start” sekmesine tıklayarak indirmeyi başlatabilirsiniz.

Şimdi neden Piranha gibi markaların tutunamadığını daha iyi anlıyorum.

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar. Yaparsak biz yapıcaz bu işi :)

Hocam bu media player playon değil. Kullanma klavuzunun arkasında yazıyor zaten üretici firma WISTAR Technologies Co. diye. Tahminim Wistar L10T modeli bizim player. Bizim playera dış görünüm olarak birebir benzeyen bir tek o var.

Birde önden bakınca bizim playera benzeyen E30 ve E30T modelleri var ama onlardan birinde optik çıkış olduğu yazıyor diğerinde de arkadan resmi vermemişler.

Piranha yı geçtim Wistar'ın sitesinde de çeşitli güncelleme dosyaları var ama hiçbir açıklama yok. En güncel olan dosyayı indirdim içinden .img uzantılı bir soya çıktı. Bazı yabancı forumlarda bunu bir usb belleğe atıp firmware güncellemesi yazpıldığı söylenmiş. Yapıcam fakat tırsıyorum sonrada birşey olur uğraşırım diye

• Üstad bence sende bir email at piranhaya belki cevap yazarlar. Ona göre birimiz elini taşın altına sokacak.

Bu arada reset atmayı denedin mi ? Ben işte olduğum için deneme yapamıyorum.

piranda destek email adresi: destek@piranha.com.tr

quote:

Hocam bu media player playon değil. Kullanma klavuzunun arkasında yazıyor zaten üretici firma WISTAR Technologies Co. diye. Tahminim Wistar L10T modeli bizim player. Bizim playera dış görünüm olarak birebir benzeyen bir tek o var.

Birde önden bakınca bizim playera benzeyen E30 ve E30T modelleri var ama onlardan birinde optik çıkış olduğu yazıyor diğerinde de arkadan resmi vermemişler.

Piranha yı geçtim Wistar'ın sitesinde de çeşitli güncelleme dosyaları var ama hiçbir açıklama yok. En güncel olan dosyayı indirdim içinden .img uzantılı bir soya çıktı. Bazı yabancı forumlarda bunu bir usb belleğe atıp firmware güncellemesi yazpıldığı söylenmiş. Yapıcam fakat tırsıyorum sonrada birşey olur uğraşırım diye

• quote:

Üstad bence sende bir email at piranhaya belki cevap yazarlar. Ona göre birimiz elini taşın altına sokacak.

Bu arada reset atmayı denedin mi ? Ben işte olduğum için deneme yapamıyorum.

piranda destek email adresi: destek@piranha.com.tr

quote:

Hocam ne için reset atacam takır takır çalışıyor alet

Ben sadece bir güncellemeyle net applications'(youtube, flicker, facebook vs.)a kavuşsun, harici bir diske torrent ile download yapsın istiyorum. İstediklerim sadece bu kadar. Bunlar da bu aletin yapamayacağı şeyler değil.

Haliyle piranha aleti kendisi üretmediği için herhangi bir yazılım güncelleştirmesi sağlamıyor, sağlayamıyor. Eminim bu aletleri başlangıçta ithal ettiler ondan sonra WISTAR' a biz bunu bu şekilde satacağız diyip yazılımına alet açılırken çıkan piranha logosunu koydurttular, aletin üstüne kendi logolarını bastılar, özelliklerinin detaylarını aldılar Wistar'dan, sürdüler piyasaya. Yine eminim ki bu aletler WISTAR' ın ilk yazılımıyla duruyor. Herhangi bir güncelleştirme yüklenmemiştir piranha tarafından.

• O zaman DUAL filimleri izleyebiliyorsun ?
  • quote:

O zaman DUAL filimleri izleyebiliyorsun ?

Hocam wistar' ın sitesinde de piranha' nın sitesinde olduğu gibi açıklama yok. Yaptıkları firmware hangi ürünler için, hangi yenilikleri getiriyor hiçbirşey yazmıyor. Esas olarak wistar ile görüşmek lazım bu konuyu bence. Yarın onlara da bir mail atacam bakalım ne diyecekler.
  • dahılı sata hdd takıp deneyen varmı ?
    yerı hazır baktım 2,5 no hdd takılacak anakartın altına
  • Ben taktım denedim. Sorunsuz çalıştı.

quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

dahılı sata hdd takıp deneyen varmı ?
    yerı hazır baktım 2,5 no hdd takılacak anakartın altına
  • ok sagol..
    2,5 anakartın altına sorunsuz takılıyor dıılmi..
  • Evet. Notebook HDD si alıyorsun. 2,5 inç başka malzeme almana gerek yok. Direk yuvası var.

quote:

ok sagol..
  • quote:

Evet. Notebook HDD si alıyorsun. 2,5 inç başka malzeme almana gerek yok. Direk yuvası var.

quote:

ok sagol..

tskler bilgi için hhd alayım bir 320-500 gb gibi..
    5+1 işinide bir cözsem baska sorun kalmayack
  • quote:

O zaman DUAL filimleri izleyebiliyorsun ?

Benim denediğim filmlerden birisi DUAL AC3 sese sahipti ve sorunsuz bir şekilde çalıştı.
  • bende stero olarak sorun yok
    5+1 olarak ses cıkmıyor..
    5+1 girişim var anfide.......sınemadan 5+1 varsa dınlersın dedıler 5+1 sınem acektım dednılen ayarı yaptım ama malesef..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.