Şimdi Ara

Piranha unique s type (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

5.1 ses çıkışı var gördüğüm kadarıyla. 5.1 ses sistemi bağlanır yani. Aslında X540 ile iyi olur bu alet. Firma yetkilisi bizi aydınlatsa ne güzel olur.

Bunu ben direkt Piranha'yı arayarak teknik servise sordum. Bir hanımefendi çıktı. Amphisi olmayan 5.1 analog bir ses sistemine bağlayabilir miyim dedim. Bekletmeye aldı biraz bekledikten sonra girişler uygunsa tabiki bağlayabilirsiniz dedi. Umarım bana amphi masrafı çıkarmazlar.

amfi olmadan ses çıkmaz çıksa bile gümbür gümbür bekleme cılız ses verir

O zaman 5.1 Amphi öner :)

• hdd takmak ıcın yerı musaitmı bakan takan varmı.?
    2,5 dahılı hdd takılır yazıyor sata olarak
    benım sıparıs halen hazırlanıyor ..:(
  • eveeet ürün az önce elime ulaştı... hdd takmak için yer müsaitmi bakamadım (şu an işyerinde olduğum için) koli yeni geldi ama heralde müsaittir kutu içeriğinde civata ve birde köşeli anahtar mevcut herşeyi düşünmüşler...
    piranha ürünü konuşunda çok tereddütlü idim fakat daha çalıştıramasamda malzeme ve işçilik konusunda beklediğimin çok ötesinde yada ben idare eder bir şeyler beklediğim içindir :) akşama evde kurcalama fırsatım olursa biraz daha inceleme yazarım ama ilk izlenim malzeme ve işçilik gayet iyi :)

şöyle 2,5" 500 gb lık bir hdd almayı planlıyorum nasıl olur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 19 Ocak 2011; 13:23:33 >
  • Hayırlı olsun. HDD kapasitesini fazla yüksek tutmamakta fayda var. 500Gb ideal. 1080p testlerinin sonuçlarını merakla beklemekteyiz.
  • Arakadaşlar eline ulaşanlar ürünün internet sitelerine(facebook, twitter falan) girme gibi bir özelliği olup olmadığını söyleyebilirler mi?
  • Benim de ürün az önce elime ulaştı. İşyerinde olduğum için sadece dışını inceledim.

Malzeme kalitesi olarak çok iyi. Tamamen metal yapıda (sanırım alüminyum, zira hafif) ve üst yüzü piano black dediğimiz oldukça parlak ve ç.ok şık yapıda. Bir de bu tarz Çin menşeili ürünlerde önemli olan kumanda kalitesidir ki hemen de kumandaya baktım; kesinlikle kaliteli bir yapıya sahip, normal kumandalardan biraz küçük ve oldukça estetik yapıda. Hele kumanda navigasyon tuşlarının etrafındaki kromajlı alan gerçekten şık olmuş. Kutudan her türlü kablo çıkıyor. Ayrıca ilginçtir ki cihazın içini açmamızı sağlayan alyans anahtarı dahi kutuda mevcut.
  • ürün elime ulaştı ama bilgisayarla kablosuz bağlantısını gerçekleştiremedim...Yapan varsa yazabilir mi?
  • bende bugün elime geçti. genel olarak iyi görünüyor ancak kablosuz bağlantıyı yapamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • arkadaşlar ben de bugün aldım fakat mkv uzantılı dosyaları oynatmıyor. ses geliyor fakat görüntü yok.
  • mkv yi oynatıyor.dosyanız bozuk olabilir...Acilen kablosuz bağlantı yapan bir arkadaş gerekli bize :((
  • Bende bu cihazın x type modeli var.Gayet memnunum.Mkv dosyalara gelince bazıları açmıyor.Fakat açmamasının cihazla bir alakası yok.bluray filmleri sıkıştırırken mkvmerge nin yeni versiyonuyla yapmaları.Bu sorunu aşmak için ya yazılımın güncellenmesi yada filmlerin yeniden mkvmerge programıyle mux edilmesi gerekiyor.Bu konuda açıklamayı google yi araştırısanız bulursunuz.
  • benım halen gelmedı 2 gundur sıparıs hazırlanıyor yazıyor :(

gelsın bende mennun kalırsam dahılı 320-500 gb hdd dusunuyorum ıcıne..

takan yokmu hıc hdd 1,5 tb destelıklıyor yazıyor 2,5 no..
  • Benim cihaz geldi, öncelikle şunu belirteyim ambalajlama,kutu içeriği ve cihazın malzeme kalitesi gayet başarılı.Herşeyi (içeri takılacak hdd için vidayı bile) düşünüp koymuşlar.5.1 sesi henüz bağlamadım ama hdmi ile tvye bağlayıp harici diskten 720p mkv denedim ve gayet başarılı bir görüntü elde ettim.TV HD Ready olduğu için 1080p deneme şansım yok,oynatır ama 720 olarak oynatır çünkü.
    Ancak mkv seyrederken aynı klasörde ve aynı isimdeki altyazıyı (srt) gösteremedim bir türlü.Nasıl yapılacak, yardımcı olur musunuz?
  • 2,5 inş hdd takılır die yazıyor tanıtımlarında..
    ıcını acıp bakan oldumu 3,5 inç hdd sıgarmı....2,5 no hdd ler acaip pahalıda 3,5 olursa onu takarız die dusundum
    benım sıparıs vatandan halen cıkmamıs hazırlanıyor yazıyor ne şans bendekıde..:(
  • Dün akşam bende bir parça kullanma şansın oldu şöyle ilk önce cihaz hızlı menüleri sade ve rahat ilk önce görüntü kalitesi gayet yeterli takılma vesaire yok birkaç mkv ve flv videosunda sorun çıktı ses var ama görüntü yok elimde nadirde olsa bir kaç wmv videosu desteklenmiyen format uyarısı ile karşılaştım umarım ufak tefek sorunlarıda güncelleme ile aşılır bunun haricinde sorunsuz bir cihaz denediğim bir çok videoyu ses ve görüntüde kayıpsız ve kare saniye hızı yüksek görüntüler elde ettim ses en sevdiğim özelliği oldu z5500 e coax bağlantısı yaptım şahane oldu müzik dinlemek ayrı bir keyif mp3 performansı çok iyi müzik dinlerken foto slaytlarına bakmakta keyifli bu işlevi on numara şu an bu cihaz sadece birkaç mkv ve flv dosyasını okumama yada ses olupta görüntü verememe dışında hiçbir sorun yaşamadım oda örnek vermek gerekirse elimde 150 filim dosyasından 3-5 adet civarı filimlerde bir hata olablirmi bilemiyorum pc de hatasız izliyorum bir daha elden geçirip yeniden denicem kablosuz ağ ile ilgili henüz bişey yapamadım fırsatım olmadı onuda denicem en kısa sürede 2,5" 500 gb bir hdd alıp içine gömmeyi düşünüyorum bakalım yine yazarım...

• bende bu üründen aldım. birkaç sorum var. tecrübeli arkadaşların görüşlerini rica ediyorum.

1. usb üzerinden harici disk bağlanıp normal disk gibi kullanılabiliryor mu ?
    2. disk alacaksak ne tavsiye edersiniz ?
    3. disk almadan direk güncelleme yapabilir miyiz ? , Film izleyebilir miyiz ?
    4. format atmadan web panele ulaşamıyor muyuz ?

Ek olarak, desteği arayıp bilgi istediğimde bana bilgi vermediler. Email atmamı söylediler. Ama şu bilgiyi verdiler:

"Bu cihazın disk desteği yoktur. Sadece USB desteği ile disk bağlayabilirsiniz. Internetteki 1.5TB a kadar disk destekler bilgisi yanlıştır." dedi. Eğer yetkililer bu mesajı görüp, ilgilenirlerse gerekise destekteki hanımefendinin isminide söyleyebilirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sideLord -- 20 Ocak 2011; 11:56:38 >
  • cihaza 2.5 sata harddisk oluyor.3.5 luk falan sığmaz. KAblosuz bağlantıyı yapabilen lazııım aciiil....
    bu arada google facebook falan soran arkadaşlar var. :)
    komik olmayın internet sorf için değil bu sadece bittorent ten film indirmek için.herhangi bir tarayıcısı yok.
  • 1.5 Terabyte’a kadar HDD Desteği
    Dahili SATA HDD FAT32/ NTFS Format desteği
    kendi sitesinde dahi yazıyor özelliklerinde
    bende bu ürünü içine hdd takmak için aldım..320 veya 500 gb 500 takmayı düşünüyorum çünkü içine dahili sata dısardan hdd takacam olsam bir sürü parca gorunuecek...
    içini acık gorenler daha iyi bılgı verır benım elıme gelmedıgı ıcın ınceleme fırsatım olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canermen

cihaza 2.5 sata harddisk oluyor.3.5 luk falan sığmaz. KAblosuz bağlantıyı yapabilen lazııım aciiil....
    bu arada google facebook falan soran arkadaşlar var. :)
    komik olmayın internet sorf için değil bu sadece bittorent ten film indirmek için.herhangi bir tarayıcısı yok.

bılgı ıcın sagol 2,5 hdd oluyorsa problem yok...cunku hdd takmak ıcın alacagım...
    bırde player elektırıfe baglı hdd cıhazda baglı ıken usb den takdıgımızda pc ye bagladıgımızda hdd nın ıcını gorup fılm atabılıyoruz dıılmi..
    hdd söküp doldurup takmak biraz entrasan olurda onun ıcın soruyorum..
    birde bittorentten film indirmek cihaz ile beleşmi herhangi bir uyelık v.s istıyorumu
  • arkadaşlar cihazın dili çince ingilizce yada türkçeye çeviremedim birisi yardımcı olabilrmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.