Şimdi Ara

Piranha unique s type (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıcak fırsatlarada yazdım burayada yazıyorum,

doğru düzgün desteği bile olmayan ve ilerde firmware olsun başka yazılımsal sıkıntıları olsun bu paraya değer bir cihaz değil bence, ithal etmek olsun diye ithal edilmiş maksat piyasada pay kapmak.

30+40tl daha verin en azından adı sanı bilindik cihazlar kullanın, western digital var, ezcool var, torrent kısıntısı var ama dark var, olmadı popcorn var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

bunun bir alt modeli x olanı da geçen ay içerisinde 100 tlden satışa çıkmıiştı alan arkadaşlar vardı memnunlardı. benimde aklımı çelmiyor değil ama işte markası

Evet ama o 100 TL'lik olanda çok az çıkış seçeneği mevcuttu ve USB 1 adetti. Bunda ise 2 tane USB girişi var.
    Ayrıca bu modelde Wifi Dongle yanında hediye.

Benim için 5.1 analog ses çıkışı önemliydi ve başka alternatifim de yok. Ayrıca fiyatı da çok cazip olunca ben bir tane aldım, gelince görüşlerimi paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 17 Ocak 2011; 13:12:15 >
  • Kesin olan markaya güven pek yok ama bu markanın iyi bir ürünü olabilir mi ? Ümit var mı arkadaşlar , kullanan ve memnun olan yok mu ?
    :)
  • Valla ben de Piranha'yı görünce tırstım biraz ama 5.1 desteği olması çok önemli,bir sürü formatı destekliyor,kullananlar da memnun. Ve HB'de gerçekten 260 TL.
    Verdim siparişi, haydi hayırlısı.
    Bu arada, ben siparişi verirken 72 ürün vardı şu anda kalan 53...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 17 Ocak 2011; 15:13:13 >
  • Merhaba
    Ben de Piranha marka MP4 Player var. Üçüncü senesi bitmek üzere ama hiçbir problemi yok. İki kulaklık çıkışı var, dahili hoparlörü var, radyosu var, film, resim, ekitap özellikleri var, 1 GB hafızası ile 34 saat kesintisiz ses kaydı yapabiliyor(Ürün şarjı ile sınırlı). Aldığımda şarjı 7 saat gidiyordu, şimdi 5 saat kadar gidiyor. Övmek amacıyla yapmıyorum ama Piranha'dan gayet memnunum. Bu arada saydığım özellikleri sunan başka bir mp4 çalar malesef yok. ekitap dışındaki tüm özelliklerini kullanıyorum.
  • bu tür ürünlerde chip önemlidir. Kendi sitelerinde bile bunu belirtmemişler.. Sigma mı yoksa Realtek mi yoksa bilinmeyen chip mi kullanıyorlar.. Sigma ise marka bağımsız balıklama atlarım. Ama nerdeee
  • 53 kaldı 52 kaldı sayfayı yenile yine 55 e çıkıyor buda vatan bilgisayarın oyunu stok 100 diyor yalan! kimseye lafım yok kimse alınmasın ürün çok iyi piyasada 190-200 lira sadece bir kampanya alınrmı diye sorarsanız alınır
    1. 2 yıl garantili vatan bilgisayar en sağlam garanti veren şirket bence
    2. piranha çin malı doğru ama wd ne malı? smart media novatron? hepsi çin malı
    3. 5.1 ses sistemi harika wdde varmı bu?
    4. son kararım alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mciftcibasi

bu tür ürünlerde chip önemlidir. Kendi sitelerinde bile bunu belirtmemişler.. Sigma mı yoksa Realtek mi yoksa bilinmeyen chip mi kullanıyorlar.. Sigma ise marka bağımsız balıklama atlarım. Ama nerdeee

üst mesajlarda işlemcisinin realtek olduğu yazıyor. ama realtek olmasının olumsuz tarafı nmt uygulamaları yüklenemiyor diye okumuştum
  • Bunun küçük versiyonunu 2 ay once vatandan 99 tl ye kardesime aldım, kopek gibi bir alet her filmi oynatıyor üstelik altyazıları wd live e gore 100 kat daha iyi her sekle sokulabiliyor .sub altyazıları gosteriyor vs.... Bu cihazda eger yanlış gormediysem 6 adet analog surround cıkıs var yani icinde büyük ihtimal dolby ve dts dekoder var 80 tl llik 5.1 ses sistemi takıp 550tl lik z5500 masrafından da kurtarır. Kendim wdtv live kullanıyorum acikcası youtube internet servisleri dışında pirannanın 99tl lik aleti daha iyi. Bununda ondan aşağı olmadığını düşünüyorum üstelik 6 kanal analog ses çıkısı var!!!!!
    deminn verdim siparişi.

ekleme: yanında wifi dongle ve hdmi kablosu da varmış heheheh cok süper fiyat! ihtiyacı olan kacirmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 17 Ocak 2011; 20:55:53 >
  • ya dostlar x540 ile 5.1 ses verirmi bu alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: happys

ya dostlar x540 ile 5.1 ses verirmi bu alet

Verir, zira üzerinde 6 kanal analog çıkış olan bildiğim tek HD Media Player...
  • eyvallah kardeş bende arıyordum böyle bişe stok bitti bi dahaki sefere
  • Verdik siparişi bakalım nasıl olacak.
    En azından verdiğimiz paraya değer inşallah.....
  • bende üründen bıtmeden ındırımlı olarak dun sıparsı verdım vatan pc.den..(baktım daha urun kargoya verılmemıs)..:(
    hayırlısı bakalım gelsın denıldıgı vardır inş..
    bırde resımlerde gordugum kadarı ıle..ben ıcıne ılerde hdd taksan dıyorum dahılı hdd 2,5 no takılır yazıyor..bakan varmı yakından baglama yerı varmı sata olarak..ıcınden..
  • Benim sipariş 18.01.2011 S: 18:00' de kargoya verildi görünüyor.
    Hayırlısı bakalım....
  • Benim de 18:45'de verildi görünüyor. İnşallah ulaşır sağ salim. Bu UPS kadar rezil bir kargo firması görmedim. 2 defa çalıştım ancak rezalet ötesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

5.1 ses çıkışı var gördüğüm kadarıyla. 5.1 ses sistemi bağlanır yani. Aslında X540 ile iyi olur bu alet. Firma yetkilisi bizi aydınlatsa ne güzel olur.

Bunu ben direkt Piranha'yı arayarak teknik servise sordum. Bir hanımefendi çıktı. Amphisi olmayan 5.1 analog bir ses sistemine bağlayabilir miyim dedim. Bekletmeye aldı biraz bekledikten sonra girişler uygunsa tabiki bağlayabilirsiniz dedi. Umarım bana amphi masrafı çıkarmazlar.
  • analog 5+1 adam gibi çalışıyorsa bulunmaz nimet derim bu alet için.
  • Bu alet internete(Facebook, twitter vs.) giriyor mu? Tamam torrentle dosya indirebildiği belirtilmiş ama merak ettim, araştırdım tek birşey bile bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

5.1 ses çıkışı var gördüğüm kadarıyla. 5.1 ses sistemi bağlanır yani. Aslında X540 ile iyi olur bu alet. Firma yetkilisi bizi aydınlatsa ne güzel olur.

Bunu ben direkt Piranha'yı arayarak teknik servise sordum. Bir hanımefendi çıktı. Amphisi olmayan 5.1 analog bir ses sistemine bağlayabilir miyim dedim. Bekletmeye aldı biraz bekledikten sonra girişler uygunsa tabiki bağlayabilirsiniz dedi. Umarım bana amphi masrafı çıkarmazlar.

amfi olmadan ses çıkmaz çıksa bile gümbür gümbür bekleme cılız ses verir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.