motor seçenekleri nasıldır? hiç binen veya kullanan var mı? fiyatları bu segmentte alınabilecek diğer araçlar ile kıyaslarsanız ne dersiniz?
Arazi performansı güzel, süspansiyonlar yumuşak, kalite olarak Sorento ile aynı yani rezalet... Dış görünüşü güzel, içi vasat, motor sesini beğendim, yalıtımı çok başarılı değil. Aklıma gelenler bunlar, ben o arabaya para vermezdim.
amerikan ruhunu yansıtan ve biraz sıradışı görüntüsüyle korelilere göre tercih edilebilecek bir araç.
Dodge olmasina ragmen goruntusu cok kotu bence, dodge caliber alt segmette ama bundan daha guzel
Evet bencede Dodge Caliber daha kalıplı ve güzel duruyor
Bence arazi kullanımı düşünülmüyorsa bu tür araçlardansa D segmentindeki arabaların tercih edilmesi daha mantıklı. Karda rahat ama D sınıfı arabalarda da 4 çeker opsiyonu var. Bu araba için kişisel fikrim ise çok abartılı ve biraz da gereksiz. O paraya daha iyi alternatifler satın alınabileceği kanaatindeyim. Örneğin Passat 2.0 TDI Highline gibi. Arazi düşünüyorsa off road kapasitesi hakkında bilgim yok, ama bu jant-lastik kombinasyonu ile arazide ilerleyebilmesi imkansız.
valla arkaşlar bence resimlerdeki gibi durmuyo araç çok zengin görünümlü bişey gerçekte görmek gerek 2.8 motor olması dezavantaj vergiler yüzünden ama ben şahsen beğendim aracı
baslangic fiyati sorentodan daha ucuz..
adı arazi taşıtı ama bu arabaların kaçı gerçekten arazide kullanılıyor? şehir içinde çok komik duruyorlar. sonradan görme tiplerin kullandığı araçlar bence...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme