Şimdi Ara

Dodge nitro nasıl bir araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hiç binen veya kullanan var mı?
    fiyatları bu segmentte alınabilecek diğer araçlar ile kıyaslarsanız ne dersiniz?

• Arazi performansı güzel, süspansiyonlar yumuşak, kalite olarak Sorento ile aynı yani rezalet...
    Dış görünüşü güzel, içi vasat, motor sesini beğendim, yalıtımı çok başarılı değil.
    Aklıma gelenler bunlar, ben o arabaya para vermezdim.
  • amerikan ruhunu yansıtan ve biraz sıradışı görüntüsüyle korelilere göre tercih edilebilecek bir araç.

Dodge nitro nasıl bir araç?
  • Dodge olmasina ragmen goruntusu cok kotu bence, dodge caliber alt segmette ama bundan daha guzel
  • Evet bencede Dodge Caliber daha kalıplı ve güzel duruyor
  • Bence arazi kullanımı düşünülmüyorsa bu tür araçlardansa D segmentindeki arabaların tercih edilmesi daha mantıklı. Karda rahat ama D sınıfı arabalarda da 4 çeker opsiyonu var.
    Bu araba için kişisel fikrim ise çok abartılı ve biraz da gereksiz. O paraya daha iyi alternatifler satın alınabileceği kanaatindeyim. Örneğin Passat 2.0 TDI Highline gibi.
    Arazi düşünüyorsa off road kapasitesi hakkında bilgim yok, ama bu jant-lastik kombinasyonu ile arazide ilerleyebilmesi imkansız.
  • valla arkaşlar bence resimlerdeki gibi durmuyo araç çok zengin görünümlü bişey gerçekte görmek gerek 2.8 motor olması dezavantaj vergiler yüzünden ama ben şahsen beğendim aracı
  • baslangic fiyati sorentodan daha ucuz..
  • adı arazi taşıtı ama bu arabaların kaçı gerçekten arazide kullanılıyor? şehir içinde çok komik duruyorlar. sonradan görme tiplerin kullandığı araçlar bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.