Bildirim
DODURGADA kalkanımıza teklif bekliyoruz
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vay be 2017de hala okadar paralar dönüyormu.adamlarin hayati metin olmus. Bu arada guzel kalkan hayirli olsun :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: realexile
Vay be 2017de hala okadar paralar dönüyormu.adamlarin hayati metin olmus. Bu arada guzel kalkan hayirli olsun :)
Teşekkürler şans işi arkadaşla başlayalım dedik efsun attık ilk efsunda bu geldi kalkanı 5 efsun olarak 95m ye almıştık şuan 9t değer biçiliyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qazwsx21
quote:
Teşekkürler şans işi arkadaşla başlayalım dedik efsun attık ilk efsunda bu geldi kalkanı 5 efsun olarak 95m ye almıştık şuan 9t değer biçiliyor :)
Sence oyun oynanirmi hala baştan baslasam. Düşünüyorum eski günleri bk oku kas item al sat baya oynayasim geliyor ama etp ile simya yapmak efsun yapmak falan cok zor yapamam diye oynamiyorum. Rpsiz ne kadar yapilir kat bileti haric ep almıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: qazwsx21
quote:
Sence oyun oynanirmi hala baştan baslasam. Düşünüyorum eski günleri bk oku kas item al sat baya oynayasim geliyor ama etp ile simya yapmak efsun yapmak falan cok zor yapamam diye oynamiyorum. Rpsiz ne kadar yapilir kat bileti haric ep almıyorum
oyun çok değişti hocam başlanılmaz bence arkadaşta olmasa tamamen unutmuşum her gün yeni şeyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu dışı olacak ama hesap devir almak ban sebebi mi? Dodurgada almayı düşünüyorum açıkcası ama... -
quote:
Orijinalden alıntı: Miyav Miyav
Konu dışı olacak ama hesap devir almak ban sebebi mi? Dodurgada almayı düşünüyorum açıkcası ama...
Hayır değil
400 tl vereyim nakit havale kalkana
Cevap bekliyorum
1000 TL GELDİ REDDETTİK OYUN İÇİ 90 WONA SATACAĞIZ -
Bu şahin olsa daha mi çok para eder yoksa
Seviye 21 kalkanın fiyatı neden bu kadar pahalı?90-100 seviye daha iyi kalkan yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
Seviye 21 kalkanın fiyatı neden bu kadar pahalı?90-100 seviye daha iyi kalkan yok mu?
Bu tip itemlerin kendine göre hastaları vardır örn 55 lvller veya 35 lvl olup p li zihinsel dizenler gibisinden
Kardeşim bu nasıl bir şanstır ya agzımın suyu aktı ALLAH sahibine bağışlasın o kalkanı.
quote:
Orijinalden alıntı: ulud49
Kardeşim bu nasıl bir şanstır ya agzımın suyu aktı ALLAH sahibine bağışlasın o kalkanı.
Teşekkür ederiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X