Şimdi Ara

Dofus Online (Rehber) oNLİNE fLASH oYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayalet olduğunda incarnamda haritada kırmızı bayraklı bişiy olcak olmassa incarnamda turuncu bi heykel kuş var ona git üzerine tıkla düzelirsin
  • bana bi tane NİCK önerebilir misiniz ben üye olamıyorummmm...
  • ŞİMDİ ÜYE OLDUM AMA İLK AÇILAN SAYFADAN BİR YERE GİDEMİYORUM.NASIL HAEREKET EDİLİYOR?hAREKET EDİYORUM AMA BAŞKA HİÇBİR YERE GİDEMİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: king0882

bana bi tane NİCK önerebilir misiniz ben üye olamıyorummmm...

hacihussam
    tetenet
    ismivesoyisim.

yaz işte kafana göre
  • fena deil gibi
  • yeni bi yer keşfettim -1 -25(Astrub) kayaların arkasında bi yer var 25-40 lvl yaratık topluluğu çıkıo guild olarak orada ii kasılırsınız tavsiye ederim ;)(bu oyunda guildde önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 24 Ocak 2008; 19:18:04 >
  • ben bu oyunu 2 haftadır oynuyorum 23 lvl okçum var.Bu oyunun hilesi varmış cheat engine,artmoney gibi programlarla youtube'de buldum.Ama denedim olmuyor.Herhalde önceden işe yarıyordu sonradan adamlar düzeltmiş olabilirler.Ama sizde bir araştırın belki yapabilirsiniz
  • forumda yeniyim herkese merhaba.Ben şimdi madencilik mesleğini seçtim,demirleri topluyorum ama onları ne yapacağımı anlamadım. Saçma bir soruysa affedin aradım ama bulamadım forumda.
  • Bende geni başlıyorum.Bakalım nasıl birşeymiş.İniyor.24 Dakika 30 saniyesi var.Ben bunu yazarken 10 saniye gitti.
  • Teşekkürler bu oyunu önceden biliyodum..
  • GENÇLER SERVER PARALI MI DEİLMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trade -- 25 Temmuz 2008; 2:31:13 >
  • indiricem güzel bişi değilmi boşa indirmeyelim arkadaşlar
  • indirdim cra oldum bakalım nasıl bişi
  • güzel ama biraz karışık ayrıca 2 lvl oldum
  • güzelmiş
  • ya arkadaşlar arkadaşımızın verdii nicklerde uymuo kullanmışilar hepsini nolur birazdaha nick verinn
  • bende indiriyorum yeni bir bölüm açrlarsa daha iyi olur adminlerden rica ediyorum
  • oyundan en azından bi 2 ss koysanızda bi fikrimiz olsa ?
  • Bende yenibaşladım 3 level oldum:).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.