Şimdi Ara

Dofus Online (Rehber) oNLİNE fLASH oYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dofus Wiki, özgür ansiklopedi
    Git ve: kullan, ara
    Uzun zaman önce Bolgrot denen bir ejderha Amaknaya geldi.Genç Rykke Errel bu canavarla savaşabilcek cesarete sahip olan tek kişi idi.Genç savaşçı ejderhayı yendi fakat öldürmedi:Bu yüzdende ejderha ona sadakat yemini etti.

Aylar geçti genç Rykke,Helsephine ile tanıştı;Genç savaşçı bu güzel kadına karşı çılgınca bir sevdaya tutulmuştu.Helsephine yi Bolgrot ile tanıştırınca olacakları asla tahmin edemezdi.Ejderha öfkeden çıldırdı ve güzel Helsephine öldürdükten sonra yoluna çıkan herşeyi yok ederek uçup gitti.

Ve Rykke ejderhayı aramaya başladı.Bulduğunda ise eski dostlar arasında efsanevi bir savaş başladı.Rykke Kılıcı ve büyüsünü kullanarak Ejderhayı öldürmeyi başarmıştı ama kendisi ağır yaralanmıştı.Kısa bir süre sonra öldü.

Bolgrot'un vahşi saldırısın nedenine gelince;Amakna'nın bilge adamı Dofus denilen altı renki ejderha yumurtası bulmuştu.Sonrada yumurtalar bir araya geldiğinde oraya sonsuz bir güç çıktığını fark etti.Sonsuz,ama aynı zamanda hareketli.Bilge adam yumurtaları dünyanın geri kalanından saklamaya karar verdi.

Aradan geçen yıllar sonucunda bilge adam yumurtaları öyle iyi sakladı ki insanlar onları unuttu.Ama o lanetli günde gardiyanlar birşey keşfetti Dofuslar yok olmuştu,tamamiyl yok olmamıştı ama ortadan kaybolmuştu başka bir yere gitmişti.Haber bir şimşek hızında köylere ve kasabalara yayıldı ve Dofusların hatırlanmasını sağladı.Ama haberi duyan sadece çiftçiler ve esnaf değildi.Macera arayan insanlarda haberi duymuştu.

Ve dünyanın dört bir yanından bütün ırklardan kahramanlar Amakna'ya geldi.
    İşte Dofus'un hikayesi budur gelen kahramanlarda biz oluyoruz

Irklar

Cra'nın Menzilleri

Cra lar uzun menzilli okçulardır uzaktan dövüşmeyi sevenler için

Feca'nın Kalkanı

Bu karakter hakkınd apek bilgim yok ama çoğu kişi iyi bir ırk der

Ecaflip'in Şansı

Adındanda anlaşılacağı gibi bu kedi tamamen şans üstüne kurulu:)

Sram'ın Gölgesi

bu iskelet yüzlü kahramanlar sadece kendisinin görebilecği tuzaklar koyabilirler

Sacrier'in Kanı

Eğer ben arkadaşlarım için kendimi feda ederim diyorsanız yakından dövüşmek için bu ırk tam size göre :)

Enutrof'un Parmakları

Kürek atan yaşlılar:D

Sadida

Bitki yüzlü canavarlardır ve ilerki lvl larda gerçekten harikalar yaratabilriler

Pandawa

panda :D sadece p2p yani paralı üyeler açabilir

Eniripsa'nın Elleri

İşte oyunun şifacı meleği :)

İop'un Klabi

Kalbi temiz bir şovalye

Xelor'un Kumsaati

Zamanla oynamayı sevenler için:)

Dosamados'un Kırbacı

Çeşitli Petler çağırabilen bir ırk

İşte ırklar bunlar

www.dofus.com

bu siteden üye olup indirebilirsiniz ama üye olurken bi seçenekte USA/İnternational olucak onu işaretleyin

Server:Rosal

• !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 6 Ocak 2008; 19:27:23 >
  • çok güzel:)
  • ben bir an önce indireceğim ne kadar sürede iniyor peki?
  • normalde bilmiyorum ama indirirken star downloader progrmaını kullanmanı tavsiye ederim
  • pardon ama up
  • 30 DK. DA İNİYO.

Süper bişi ya ben buffer oldum savaşçımı olim en iyisi hangisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Dosyaları !
    18 yıl önce açıldı
    Online mobil oyun tavsiyeleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendi keyfin bilir ben şuan cra yım yani okçu
  • sen oyunu indirdinmi? bu arada adminlerden dofus ile ilgili bölüm açılmasını talep ediyorum:)
  • bu arada oyunda çeşitli dungeon alr yani zindan lar bulunmaktadır zindanlara sadece o zindanın ahatarlarıyla girebilirsiniz
  • oyunu indirdim lv.2

ve şuan sacrier'im
  • sacrier iyi seçim bence:) bu arada benim nickim: Olumsuz-Okcu bide arkadaşlarına da bu oyunu tavsişye edersen sevinirim
  • up
  • !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 6 Ocak 2008; 19:27:31 >
  • !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 6 Ocak 2008; 19:27:39 >
  • up

bu arada henhi serverda sınız
  • ÜYE OLUNMUYOR Kİ!HEP USERNAME EXİST FALAN FİLAN DİYOR BANA Bİ TANE NİCK ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?
  • xelor,osamada ve ecaflip oyundaki en ii charlar bence ve oyun güzel tavsiye ederim en azından boş zamanlarınızı geçirmek için ideal
  • evet yhaa hangi server
  • Anlattım zaten değiştirdim IOP oldum lv 6 ama artık savaşçı baydı aca büyücü mü olsam?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.