Şimdi Ara

Umaykut Online (Yeni Türkçe Online Oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmini muhtemelen Uluhan olarak bildiğiniz Umaykut Online, kayıp Göktürk hitabelerinin bulunmasını konu ediyor. Tarihin gizemlerinden biri olan, Orta Asya'daki Türk boylarını hangi beyliğin birleştirdiği sorusu üzerine şekillenen hikayede o dönemin tarihini yaşarak öğreniyoruz. Ama bunun için önce Umaykut'un sitesine bağlanmamız ve gayet kısa süren bir hesap açmamız gerekiyor, sonra oyunumuz başlıyor.

Oyuna girer girmez göreceğiniz ilk arayüzde köyünüze ve çevrenizdeki kaynaklara göz gezdireceksiniz. Şimdilik topraklarınızın çok sınırılı olması nedeniyle ulaşabileceğiniz kaynaklarda sınırlı ama geliştikçe kaynak toplayabileceğiniz alan da büyüyp genişleyecek. Ve gittikçe güçlenekceksiniz...

www.umaykutonline.net

Alıntıdır ''Oyungezer''

Oyun Flash Oyun gibi arkadaşlar bende yeni başladım bakalım biraz güzele benziyor travian , kingsage tarzı bir oyun gibi... 3x Anadolu serverindayım...Göktürk Devletiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpella_xD -- 10 Mayıs 2009; 13:40:59 >

• ben de başladım güzele benziyo Anadolu 3x te göktürk olduum
  • nickim : kanky01
  • Eyvallah.Anadolu 3x oldum bende.Göktürk
  • Uluhan kapalı betada oynamıştım simdi ismi filan değişmiş

Göktürküm

nick:catres

kuzey batıdaydım galiba gorurseniz msj atin

edit: bu arada 3x deim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDi3 -- 12 Mayıs 2009; 17:46:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpella_xD

İsmini muhtemelen Uluhan olarak bildiğiniz Umaykut Online, kayıp Göktürk hitabelerinin bulunmasını konu ediyor. Tarihin gizemlerinden biri olan, Orta Asya'daki Türk boylarını hangi beyliğin birleştirdiği sorusu üzerine şekillenen hikayede o dönemin tarihini yaşarak öğreniyoruz. Ama bunun için önce Umaykut'un sitesine bağlanmamız ve gayet kısa süren bir hesap açmamız gerekiyor, sonra oyunumuz başlıyor.

Oyuna girer girmez göreceğiniz ilk arayüzde köyünüze ve çevrenizdeki kaynaklara göz gezdireceksiniz. Şimdilik topraklarınızın çok sınırılı olması nedeniyle ulaşabileceğiniz kaynaklarda sınırlı ama geliştikçe kaynak toplayabileceğiniz alan da büyüyp genişleyecek. Ve gittikçe güçlenekceksiniz...

www.umaykutonline.net

Alıntıdır ''Oyungezer''

Oyun Flash Oyun gibi arkadaşlar bende yeni başladım bakalım biraz güzele benziyor travian , kingsage tarzı bir oyun gibi... 3x Anadolu serverindayım...Göktürk Devletiyim

Bilgilerin güzel fakat bukadar güzel oyun için pek bişey paylaşılmamış, ayrıca "travian" dan çok daha güzel bir oyun travian umaykut'un yanında çok saçma kalıyor içeriğiyle özellikle tamamen Türk yapımcıları tarafından yapılması avantaj sağlıyor bende oyunda meteler ismiyle oynuyorum ulusum ise Göktürkler, düşünen arkadaşlar olursada bilgi verebilirim tekrar. İyi forumlar herkese..

• üye oldum başladım selçukluyum nickim:alfeas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flood için özür dilerim ama nası elmas alınıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lanetlispyder98

flood için özür dilerim ama nası elmas alınıyo.

Umaykut Online (Yeni Türkçe Online Oyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adama131 -- 17 Haziran 2009; 17:17:37 >
  • adama131 arkadaşım siz naptınız böyle oh oh oh süper valla :) bu arada ekran yapmayalım :)) şaka bi yana harbi iyi kasmışsınız. Başarılar.
  • umaykutismimi görünce değişik geldi bakayım nasılmış
  • Güzel Bir Oyuna Benziyor Arkdaşlar
  • Oyun zaten güzel tamamen Türk yapımcılarının olması ayrı bi güzellik katıyor oyuna, asıl herkesin bu oyunu oynaması lazım diye düşünüyorum, okadar yabancı browser oyunları var bu oyun kadar kaliteli değiller.
  • nick mert1221
  • mrb bende anadolu serverındayım clan varmı burada dh lilerin ayrıca yeni servere gececek arkadaşlar varsa orda oynamayı düşünen bir clan kursak iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manas -- 6 Temmuz 2009; 3:30:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas

mrb bende anadolu serverındayım clan varmı burada dh lilerin ayrıca yeni servere gececek arkadaşlar varsa orda oynamayı düşünen bir clan kursak iyi olur

Bu gün yeni server açılıyormuş.Ben orada başlayacağım.
  • Arkadaşlar bizim bi klanımız vardı bugün tekrar kuracağım, dileyen varsa gelebilir siz akşam üye olun ben yada ciddi oynayan olacaksa buradan bildirsinler ben yine dönerim size kordinatları vermemiz açısından aynı yerlerde doğmamız lazım. Görüşmek üzere...
  • üye oldum bakalim nasılmıs..
    anadolu 3x serverındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganinho7

üye oldum bakalim nasılmıs..
    anadolu 3x serverındayım

Arkadaşım bi yukarıki mesajımda belirttiğim gibi bugün akşam umaykut yeni server'u açıldı ben daha önceden oynadım ve biliyorum dileyenler kuracağım klana gelebilir. Hem forumdan arkadaşlarla oynamak ayrı bi zevk verir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar oyunun yeni server u açıldı ben üye oldum meteler diye ayrıca klanda kurdum gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur klanımızın adı ise : ASİ gelmek isteyen msj. yazsın bana ( meteler )' e. İyi forumlar herkese.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.