Şimdi Ara

HERO online artık türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu türkçeye çeviriyolar site buwww.heroturkey.com buyrun daha önceden verildiyse özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratefe92 -- 24 Şubat 2008; 20:12:12 >

• paylaşımın için tşk ederim
  • valla senden duyuyoruz kardeş.paylaşım için sağoll
  • Şuan için indirilemiyor yakında beta sürümü başlıcak
  • TR versiyon hmm
  • arkadaşlar ben pek takip edemiyorum ne zaman başlıyacağını buraya yazarsanız ya da başladıktan sonra başladı diye yazarsanız çok sevincem oyunu 4 gözle bekliyorum :)
    şimdiden sağolun :):)
  • hero.netgame.com/

bu site dışındaki sitelere fazla güvenmeyim , ben baktım arkadaşın sitesine ,

oyunun resmi sitesi ile bağlantılı bir site değil, 3-5 resim video eklenmiş basit bir site

böyle siteleri herkes yapabilir,

sayfanın heryerine oyunun download linki var, hiç dikkatinizi çekmedi mi ??

büyük olasilik o oyun setupinda trojan keylogger benzeri birşey eklenmiştir.

sonra dersiniz benim hesabım hacklendi eşyalarım çalındı, Gözde olan bütün oyunlarda hırsızlar bu oundan para kazanmak isteyen sülükler türer.

Daha dikkatli olun. böyle şeylerde pcnize olup olmadık herşeyi yüklemeyin.

bu arada msnden bedava kontor diye yollanan zırvalarada tıklamayın iyice yayıldı bu aralar bu msn flooderları.
  • Bence de saçma geliyor. Bir oyunu Türkçe yapmak kolay birşey değil, belki de aylar gerektirecek bir çalışma. Hero Online'ın hak sahibi Mgame şirketi, bizim oynadığımız Netgame de Amerika şubesi. Eğer iddia edilen Hero Türkçe olacaksa bu zaten her ahvalde duyurulurdu.
  • oyunun türkçe olacağı doğru
    ama sizin, yani hero severlerin adına üzüldüm
    oyunun türkçesini çıkaracak firma gamemasters
    cabal ın avrupa sorunlusu yani
    cabal ı hallettiler şimdi sırada hero online var sanırım
    çok paragöz bir firmadır cash shop ta para edeceğini bilse anasını bile satacak bir firma
    son olarak oyundaki gm lerden tcsharka (cabal online da GAL idi) dikkat edin
    asarım keserim bir arkadaştır
  • yaman açıklamış durumu. Allah size sabır versin... bence amerika şubesinde devam edin hiç bulaşmayın.

http://img67.imageshack.us/img67/8806/news3hg2.jpg

HERO online artık türkçe
  • o kadar mı kötü yani ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDomFinisHeD

o kadar mı kötü yani ????

cash shoptaki upgrade eşyalarının satışını artırmak için eşyaların upgrade şansını düşürdü
    event eşyalarını bile cash shop ta satıyorlar
    etkinlik adına birşey yok
    ola etkinliklerin hemen hemen hepsininde altında daha fazla para kazanma oyunları çıkıyor devamlı
    oyuncuların yerden almaya üşendiği zindan biletlerini bile satıyor cash shop ta

kısacası cüzdanın ne kadar kalınsa karakterin o kadar güzel oluyor
    diğer oyunlardada öyle olabilir ama gamemasters suyunu çıkardı

• Hero Online Amerika'dan vazgeçip Türk versiyonunu oynamamızı sağlayacak birşey sunmadıkları sürece anca avuçlarını yalarlar. Ht iteme para vermedim, vermem de. Ben gariban gariban takılıp artık sıkışıp kaldığım bir esnada 2 sefer gold satın aldım ki o bile fayda etmedi çünkü 5 aydan fazla bir süre oyuna ara vermiştim. Lvl 80 char'ı da bir katakulliye gelip kaybettim, şimdi Hero'yu askıya almış bir durumdayım. Belli ki bir yatırım yapmışlar ve oyunu Türkçe'leştirmişler. Bu yatırımdan da kâr etmeyi düşünmeseler niye böyle bir işe kalkışsınlar. HO Amerika'da lvl 65+ iyi itemli güzel char sahibi Türkler'in sayısı bayağı fazla, bu kitleyi Hero Online Türkiye'ye çekebilirler mi? Kesinlikle HAYIR!
    Çünkü mmorpg oyunlar tamamen sidik yarışını şart koşan bir yapıya sahiptir. İyi item & iyi char sahibi olmadıktan sonra anca kendi yağında kavrulursun. Ama oyunu ilk başlarından itibaren oynayıp belli bir tanınmışlığa ve sağlamlığa sahip olduktan sonra tadını çıkarmaya başlarsın ve hırs yapıp cüzdanından da para çıkartıp oyun için harcayabilirsin.
    İhtimal dahili olabilir mi bilmiyorum ama bu şirket Netgame ile anlaşıp HO USA'dan Türkiye'yi banlatırsa, cümbür cemaat Türkçe versiyona geçeriz, onun harici kimse +5 BD itemlerini bırakıp gidip de sırf Türkçe diye Dragon Castle önündeki encekleri kesme olayına girmez.

• oyun türkçe olursa ne olurki arkadaşlar .

aklıma gelen ilk şey dolandırıcı türklerin birbirini dolandırması . küfür etmesi. cart curt.

on tanede türk oyunu böyle oyun çıksa hiçbirisini oynamam.
  • Oynamıyacak olsamda Türkçe olduğu için deneyeceğim
  • site gerçekten çok dandik ve kodlama hataları çok fazla. fake bir site gibi duruyor. alt kısımda copyright yazısınıda göremedim. gamemasters olayı dedikodu mu kafam karıştı :S
  • http://games-masters.com/ resmi sitesinde heronun resmi var demekki dedikodu değil
  • bunlara inanmamanızı tavsiye ederim ben dersler için site yapıyorum bu kadar kötü olmuyor iğrenç bir siteeeee
  • zaten oyun türkçe olursa bence suyu çıkar
  • Hero Online Amerika, şayet ki Türkiye'yi banlarsa o zaman patlama yapar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.