ARKADASLAR BEN DOFUS DA YENİYİM Dosamados'un Kırbacıyım 17 LEVELİM SERVERİM SHİKA VE BİR SORUNUM VAR BEN KASAP YANİ BUTCHER OLDUM AMA İSİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM NASIL DEĞİŞTİRİCEM???? VE BİRDE NASIL ESYA YARATILIYOR???
Arkadaşım astrubda alchemist market var oraya git ve unlearning profession is butcher potionu al. bunu kullanarak mesleğini unutabilirsin.. Bu arada 89 lvl Fecam var ve bence oyundaki olmaz olmaz karakterlerden birisi Fecadır yaptığı koruma kalkanları ve atacklarıyla takım arkadaşlarını savunan bir karakterdir.. namı diğer Dungeon King.. bundan da ne kadar değerli olduğu anlaşılmıştır sanırım :D
lvl 16 osodosmas (her neyse) server : rosal nick:unuttum(girmediimden
Sorum var;Nasıl item olşturcağız.Gerekli Malzemeler var ancak bunları nereden birleştirip item elde edeceğim ?
Arkadaşlar oyundaki karkaterlerin karakteristik özelliklerini [ int - str ] nelere nasil verecegimizi tecrübeleri arkadaşlar söylerse sevinirim
Bu arada unutmuşum
Karakter Adı : Hayalci Server : Rosal
Alıntı Kısa Bir Bilgi
Oyunu indirip Üye oldukdan sonra masa üsütne gelen icondan oyunu acabilirsiniz oyun çok ufak boyutlu 15 -20 dakikada inebilecek bir oyundur
Oyunda size tavsiye ettiğim karakter tabikide okçudur Bunun sebebi yeteneklerinin uzun menzilli olmasıdır (Oyunda çok eski değilimdir) Okçu dediğim Şey Cra lar Kafasında Elma olan varya O işte
OKçunuzu açtınız ve oyundasınız incarnam içinde bir meyhane var oraya gidiniz ve meyhane kapısının önünde bir adam var biraz iri yarı
O adama tıklayınız ve meslek seciniz size tavsiye edeiblicem bi meslek yok ama balıkcı olmamanızı tavsiye ederim çok zor lwl atlıyor
Tüm Mesleklerin lwl ları vardır mesleğini 30 lwl Yaptığında 2. bir meslek alabilirsin
Örneğin Farmer Oldun Gidiceksin çimen ler falan var otlar var uzun uzun onları kesicek Mesleğinin lwl Atlamasına Ne Kadar Kaldığını görmek içinde Statları verdiğin yerden alttaki Professıons a tıklaman yeterli
Gelelim Statlara
Viality Size Can vereir o ne kdr çoks can da o kdr çok olr Okçuysanız int'e de vermezini öneririm
Stat Vermek için öncelikle Sklinizin ney oplduğunu görün Eğer Orda Ateş Hasarlı bi skil olduğunu anlıyosanız o zaman int e
Str Toprağı Gösterir
Falan filan zaten Yanlarında Resimleri var anlayabilrisiniz kolayca
Sonra Gelelim lwl atlamaya
Lwl Atlamak için Koyun Ve Benzeri şeyler kesecek ve görev yapacaksınız Kafasında ! İşareti Olanlarda görev vardır görevi yapmak içinse Quest E Tıklayın ordan aldığınız görevlerden birisini seçin orda ne istediğine bakın eğer Buna Gir Diyorsa ordaki kime gitmeni istiyosa Questte Açılan Pencerede o İsme Tıkla bi Bayrak Cıkar.....
AAh Kahretsin Canavar oldum ne yapıcam ya
Diyenleriniz varsa kırmızı bi bayrak cıkar canavar oldkdan sorna o bayrağa gidin cıkmamışssada sorun deil incarnamda bi kuş var haritanın alt solunda O kuşa gidin ve tıklayın hayaletiniz gidicektir
Canım Azaldı Ne Yapıcam şimdi Çok Saçma.....
Diyen Varsa Hiiiiç Sorun Değil
Oyunun Solunda 3 Tane İcon var Diş Var + var Bide onun yanında bişey var ona tıkladığınızda oturursunuz ve canınız dolar ama bir başka yol daha var tabiki Pot Basmak
İncarnam sıktı artık bura beni kesmiyo :S ne yapcam bu kadarmı ya :S:S diyen varsaaaa
Hariytanın orta en Sağında Bir balon var o balonun yanındaki adama tıklayın en üsttekine tıklayın ve sizi balonla gökyüzünden yukaı cıkartacak...
Ve Daha Kolay lwl Atlayabileceksiniz (16 Lwldan sonra incarnam a giremessiniz eğer cıktırysanız)
OYunda Petler Var Onları Besliyebilrisiniz Büyütebilrisniz ama bu premium oyuncuların özellikleridir premium ise 7 dolardır Fazla Değil yani
Oyunda Meslekler in işe Yaradığını bilmeniz gerekir meyhanenin yanındaki adam size topladığınız şeyleri değerlendirmenizi sağlıyo mesela bişey+bişey = Başka Bşey
Bu cıkarn şey mesleğinize göre değişebilir Bu Arada sanırım Guildden Kalkan Ve Benzeri Şeyler Yapılabiliyor denemedim ama öyle galiba
Fena değilmiş oynarım ben bunu.
Arkadaşlar dofus 2 çıktı bu dofusun görsel açıdan gelişmiş modeli bence dofus 2 çok daha güzel ben sahsen bir günde 20 lvl oldum :)
quote:
Orijinalden alıntı: godsoul
Bu arada unutmuşum
Karakter Adı : Hayalci Server : Rosal
Alıntı Kısa Bir Bilgi
Oyunu indirip Üye oldukdan sonra masa üsütne gelen icondan oyunu acabilirsiniz oyun çok ufak boyutlu 15 -20 dakikada inebilecek bir oyundur
Oyunda size tavsiye ettiğim karakter tabikide okçudur Bunun sebebi yeteneklerinin uzun menzilli olmasıdır (Oyunda çok eski değilimdir) Okçu dediğim Şey Cra lar Kafasında Elma olan varya O işte
OKçunuzu açtınız ve oyundasınız incarnam içinde bir meyhane var oraya gidiniz ve meyhane kapısının önünde bir adam var biraz iri yarı
O adama tıklayınız ve meslek seciniz size tavsiye edeiblicem bi meslek yok ama balıkcı olmamanızı tavsiye ederim çok zor lwl atlıyor
Tüm Mesleklerin lwl ları vardır mesleğini 30 lwl Yaptığında 2. bir meslek alabilirsin
Örneğin Farmer Oldun Gidiceksin çimen ler falan var otlar var uzun uzun onları kesicek Mesleğinin lwl Atlamasına Ne Kadar Kaldığını görmek içinde Statları verdiğin yerden alttaki Professıons a tıklaman yeterli
Gelelim Statlara
Viality Size Can vereir o ne kdr çoks can da o kdr çok olr Okçuysanız int'e de vermezini öneririm
Stat Vermek için öncelikle Sklinizin ney oplduğunu görün Eğer Orda Ateş Hasarlı bi skil olduğunu anlıyosanız o zaman int e
Str Toprağı Gösterir
Falan filan zaten Yanlarında Resimleri var anlayabilrisiniz kolayca
Sonra Gelelim lwl atlamaya
Lwl Atlamak için Koyun Ve Benzeri şeyler kesecek ve görev yapacaksınız Kafasında ! İşareti Olanlarda görev vardır görevi yapmak içinse Quest E Tıklayın ordan aldığınız görevlerden birisini seçin orda ne istediğine bakın eğer Buna Gir Diyorsa ordaki kime gitmeni istiyosa Questte Açılan Pencerede o İsme Tıkla bi Bayrak Cıkar.....
AAh Kahretsin Canavar oldum ne yapıcam ya
Diyenleriniz varsa kırmızı bi bayrak cıkar canavar oldkdan sorna o bayrağa gidin cıkmamışssada sorun deil incarnamda bi kuş var haritanın alt solunda O kuşa gidin ve tıklayın hayaletiniz gidicektir
Canım Azaldı Ne Yapıcam şimdi Çok Saçma.....
Diyen Varsa Hiiiiç Sorun Değil
Oyunun Solunda 3 Tane İcon var Diş Var + var Bide onun yanında bişey var ona tıkladığınızda oturursunuz ve canınız dolar ama bir başka yol daha var tabiki Pot Basmak
İncarnam sıktı artık bura beni kesmiyo :S ne yapcam bu kadarmı ya :S:S diyen varsaaaa
Hariytanın orta en Sağında Bir balon var o balonun yanındaki adama tıklayın en üsttekine tıklayın ve sizi balonla gökyüzünden yukaı cıkartacak...
Ve Daha Kolay lwl Atlayabileceksiniz (16 Lwldan sonra incarnam a giremessiniz eğer cıktırysanız)
OYunda Petler Var Onları Besliyebilrisiniz Büyütebilrisniz ama bu premium oyuncuların özellikleridir premium ise 7 dolardır Fazla Değil yani
Oyunda Meslekler in işe Yaradığını bilmeniz gerekir meyhanenin yanındaki adam size topladığınız şeyleri değerlendirmenizi sağlıyo mesela bişey+bişey = Başka Bşey
Bu cıkarn şey mesleğinize göre değişebilir Bu Arada sanırım Guildden Kalkan Ve Benzeri Şeyler Yapılabiliyor denemedim ama öyle galiba
arkadaşım bu oyun 500mb ben 15-20 dk dır bekliyorum oyunun sadece %5 yüklendi.Bide bu oyun flash oyunlar bölümünde....
Doğrudur.
Dofus 1.0 boyutu küçük.Küçük desemde update felan 130 Mb buluyo. Dofus 2.0 siteden indirdiğinizde 4 mb boyutu var fakat update yaptığında 300-400 mb update yapıyo fakat inanın birincisinden çok çok daha güzel
İnternetten bi videolarına bakın oyun güzel bi oyun
İndireyim bakalım =)
İndirdim kendime sram açtım ama pek sarmadı açıkçası neyle başlanır nasıl yapılır ortak server varmı dhde yardım edecek öyle yazarsan sevinirim
biraz yardım arkadaşlar yeniyiz bende indirdim hep beraber olacağımız yerler varmı knight gibi
Siteye epeydir bakamıyordum k.bakmayın
Oyun mmrog'dur.Bazı arkadaşlar char actıklarını fakat sarmadıgını söylemiş.Ben ilk başladımda benide sarmamıştı zaten normal oynayan oyuncuyu sarmaz bu oyun. Oyun oynarken devamlı oynayacagınız bir oyun oldugunu anlamanız için p2p ( member ) olmanız lazım. Sitesinde bir haftalık member üyelik 5 lira bunun için kredi kartına felan gerek yokta. Telefondan kontör karşılığında yüklenebiliyo.
+Bir güncelleme olsun suanda oyunun boyutu 1 gb 'ı geçti. Aralık 15 de yeni bir class daha eklenecek.
Oyuna ilk başladıgımda 1 milyon oyuncu kitlesine hitap ediyordu aradan gecen 1-2 senede 20 milyona hitap ediyor. Oyun asıl olarak bir fransız oyunu fakat fransızlar bu oyunun sadece %15 ' ini kapsıyor bazı serverlerde %75-80 e varan türk oyuncu var. Oyunda yalnızlık cekmeyeceginize emin olunuz ama diger karakterlerden yardım isterken dikkat edin çünki char soyma olayları cok oluyor.
Bazı arkadaşlar bilgi istiyorlardı onlara dofuswiki.wikia.com/wiki/Dofus_Wiki sitesini öneririm burda oyunla ilgili herşeyi bulabilirsiniz oyunda guild-lonca sistemi mevcut pwp sistemi mevcut + item alım satımı pazar kurmak meslek kasmak gibi bir cok sey yapbilirsiniz oyunda.
Oyunda tek yapabileceginiz lvl kasmak degil yani bunun yanında ek olark yapabileceginiz bir sürü iş var.
Başlayan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin
Yukarda arkadaş bi yazımı yayınlamış aslında o bir alıntıydı. O zmnlar fazla bilgim yoktu ama size direkt önere bilecegim yollar oyunda yüksek lvl birini bulun ve ondan yol göstermesini isteyin yukardaki bilgiler %100 dogru degil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme