Şimdi Ara

.... (2046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.239
Cevap
274
Favori
4.335.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20442045204620472048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle affınıza sığınarak, konuda çok fazlaca sayfaya göz atmama rağmen net bir fikir edinemediğim için yazarak yardım isteme gereği duydum.
    Genel yorumlardan anladığım kadarıyla Buderus iyi bir marka ve ve ECA nın premix modeli ön plana çıkıyor. Dipnot olarak demirdöküm'ün nitron modeliyle epeyce tadilatlı bir geçmişimiz olduğu için, demirdöküm'den sakınma taraftarıyım. Fakat özellikle tavsiye edilen bir modeli olursa onu da değerlendirebiliriz. Evimizin özelliklerine gelirsek.

Ankara yıldız, oran tarafında,3+1, 130 m2 ve ara katta. Güneş gören, önü açık bir ev. Güneybatı cepheli.

Nasıl bir kombi tavsiye edersiniz?
  • Merhaba arkadaşlar MAKTEK kombi hakkında bilgisi olan varmı
  • Merhabalar,

Ucuzundan garantisi iyi bir kombi arıyorum peder için. Yoğuşmaya vs gerek yok. Fiyat performans ürünü bir kombi var mıdır piyasada? Garantiler 2 yıllık mı? En uzun garantiyi kim veriyor? Birde eski kombinin yerine yenisini takmak ne kadar tutuyor yaklaşık?
    Bende Ferroli var çok memnunum. Daha ucuz ferroli gibi bir marka var mı diye bakıyorum. Yoksa ferroli alacağım.
  • kutahya tavsanlı dublex 230 m2 ev
    yerden ısıtma
    altta 8 ustte 7 boru cıkısı var.
    yalıtım vs var.
    tam yogusmalı kombi tavsıyesi alabilirmiyim
  • Amerikan mutfakta kullanmak için sessiz birşey lazım. hangi özelliktekiler daha sessiz çalışır.
  • LazarusRefleks L kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yeni gördüm 30 luk baya büyük olur 28 ilk yeter benim sıralamam kombi sıralaması

Vaillant 286

Viessmann dens 100w

Buderus gb062

Bosch condense 2500w Demirdöküm 28 kW lık kombi bunlardan sonra Aristo’n falan tercih edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, 135 metrekare, 6 metre petek boyu olan evimiz için kombi araştırıyorum.binada mantolama yok, alt dükkan. Buderus u72 ve DD Nitron Plus düşünüyorum. Fikir verebilir misiniz?
  • Dostlar cihazım Buderus gb062.Cihazım için termostat almak istiyorum ama termostatın internetle dışarıdanda kontrol edilmesini istiyorum.Cosa beğenmiyorum,sadece telefondan kontrol ediliyor,cihaz üzerinde kontrol ekranı yok...
  • Arkadaşlar ilk defa kombi alacaz evim 200m2 kararsız kaldım sizce

warmhaus enerwaplus mu yoksa

buderus gb 062 mi ?

Yada bunlardan daha iyi tavsiye edeceğiniz başka var mı ?

• 90 metrekare kullanım alanlı, 3+1 evimde 9 metrekare petek bulunmakta. Alt ve üst katım boş. Yalıtım var. Dairem Doğu Batı cepheli. Bu şartlara en uygun hermetik kombi tavsiyesi istiyorum.

ECA confeo plus 24 KW

Demirdöküm Atron 23,5 KW

Buderus U072 24 KW

Bosch Class 6000 W 24 KW

Alpha Cb 24 Tf 24 KW

Bu kombilerden en sorunsuz olanı hangisidir?

Şimdiden teşekkürler.

• disintegration kullanıcısına yanıt
    kardeşim seni uzun süredir takip ediyorum yorumlarını kusura bakma rahatsız ediyorum evim 3+1 güney cephe yalıtımı iyi odalar çok büyük değil 8 petek bir havlupan toplamda 7 metretül petek gidiyor tüm tesisatlar hazır petek yerleri ve gaz boruları balkona kadar çekili sadece kombi montajı ve petek takılıp gaz açılacak benim bütçe 4000 ile sınırlı sen ne önerirsin firma bana daikin ndj 24 kw model ile 5750 fiyat öneriyor sen ne diyorsun içinde oda termostatı da varmış daikin önerirmisin 4000 tl ye yoğuşmalı ve oda termostadı olmak koşuluyla ne önerirsin kardeşim şimdiden çok tşk
  • Arkadaşlar 24 kw gücünde yoğuşmalı bir kombi DUBLEKS dairede en fazla kaç metre petek besler? (Mobil sistem)

Modülasyonlu oda termostatı olan yoğuşmalı kombiler hangileri? Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetrüzgar -- 1 Kasım 2017; 1:10:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdiler27 kullanıcısına yanıt
    Bosch condense 2500 ün 28kw sı yok. Bosch'ta 28kw ya denk düşen model 7000 i modeli onun da bosch condense 2500 ile arasında baya bi fiyat farkı var.

• Net 160 m2 evim var Petek boyutları

130x90

130x90

70x90

70x90

70x90

70x90

120x60

120x60

60x60

İkide 150cm havludan bulunmaktadır

Kombin Vaillant 236/5-3 1700 kalori 20 kW yoğuşmalı evim Güney- güneydoğu cephe ev montolamalı konfor cam ara kat benim sorunum evin son odası olan yatak odasının Petek’i ısınmıyor modülasyonlu termostat kullanıyorum kombi otomatik olarak modülasyon yaptığından 50 derecenin üzerine çıkmıyor bundan dolayı yatak odasınaki Petek’in ısınması için en az yarım saat kombinin durmadan çalışması gerekiyor kısa süreli çalı çalışmada son Petek buz gibi kalmaktadır bu duruma nasıl bir çözüm bulmalıyım.reglaj ayarıda yaptım ama çok fazla etkilemedi.modülasyonsuz bir kombimi taktırmalıyım kombinin gücü yeterlimi termostat yerine termostatki vanamı taktırsam yardımcı olabirmisiniz

• dublex, yalıtılımlı, 120m2 toplam 6m petek boyu, ev için kombi öneriniz nedir. Kombiyi tercih ederken hangi özelliklere dikkat etmeliyim?
  • Arakdaşlar 2 model arasında karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. Dubleks daire 10 metre petek uzunluğu.

ECA PROTEUS PREMİX 35 ve Baymak Duo Tec premix 33
  • Beyler Merhaba,
    2 dairemizde de viessman vitodens 100 w var. Memnunuz.Arıza görmedik hiç.
    Yeni bir daire yapacağız.

Kombi alma arefesindeyim. Evi yerden ısıtma yapacağım.
    ev 190 200 m^2 falan. 950 metre oksijen bariyerli boru kullanılacak.
    Şimdi buraya verilen kombi ECA proteus premis 30 kw.
    Bi kaç tanıdık, eca arıza çok çıkarıyor başka markaya yönlen dediler ama. Eca'yı da hiç bilmiyorum. Risk'te almak istemem.
    Var mı öneriniz. Bosch, baymak, viessmann olur. Açığım görüşlerinize. Teşekkürler.
  • alt katimda eca eurostar var 17 yillik. ust katimda da eca premix s var 4 yillik. eurostar bir defa ariza yapti onun haricinde 2-3 yilda bir bakim harici servis gelmiyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borular yerden geçiyor evin,koridordaki bi borudan petekler ısınmaya başladımı arada tıptıp ses geliyor normalmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 7 Kasım 2017; 20:5:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,165 m2 evim var mevcut kombim Vaillant 236/5-3 1700 kalori 20 kW özellikte 12 metre petek 2 metre havlupan var yeni kombi almayı düşünüyorum marka olarak viessman , Bosch , daikin, buderus bu dört markadan hangisini tercih etmeliyim ve kombinin gücü ne olmalı yardımcı olurmusunuz

• 
Sayfa: önceki 20442045204620472048
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.