Şimdi Ara

DOĞALGAZ TESİSATI firmalari milleti SOYUYOR mu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ekim 2021; 13:36:45 >

• birkaç firma ile görüşüp teklif alıp yaptıracaksınız..

soygun moygun.. rekabet bunları engelleyecek tek şey..

• Evet farklı firmalar ile görüşün arada tahmin ettiğinizden daha fazla fark çıkabilir. Bizzat yaşadım, uygun fiyata yapan firma da işini düzgün yaptı, ucuz diye kötüdür diye aklınıza gelmesin. Armuttan teklif yollayabilirsiniz.

• Aynen hocam başımıza geldi ben ünlü bir doğalgaz firmasından teklif aldım. Şans eseri bir arkadaş da teklif almış (hemen hemen aynı ürün) fiyat olarak arada uçurumlar var ve artık bu uzaktan teklifle yaptıran firmalardan uzak durmak gerekli. Firma uzaktan herşeyi ayarlıyor işi de yerel bir taşaron firmaya yaptırıyor kendi hiç bir şeye karışmıyor. bu durumda yerel firmalar daha sağlıklı. Burada bakıyorum 7 bin - 8 bin teklif almışlar bu rakamlar firmalarda 10-12 bin tl gibi çıkıyor.

• Benim fikrimce eger tesisatiniz hazirsa sadece kombi degisim icin interneten kombinizi alin baca uzatmaniz v.s kendiniz alip bir tesisatci baglatirsaniz min piyasaya gore 800 tl daha az odersiniz ben kendim bu sekilde yaptim piyasada 6500 tl olan kombiyi 5400 tl taktik ek baca uzatmasi v.s dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

Benim fikrimce eger tesisatiniz hazirsa sadece kombi degisim icin interneten kombinizi alin baca uzatmaniz v.s kendiniz alip bir tesisatci baglatirsaniz min piyasaya gore 800 tl daha az odersiniz ben kendim bu sekilde yaptim piyasada 6500 tl olan kombiyi 5400 tl taktik ek baca uzatmasi v.s dahil
    Hocam bende gaz tesisatı yok sadece petekler ve iç tesisat var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi ildesiniz ic tesisat gaz tesisati icin proje isteyebilirler il bazli degisklik gosterir bazi gaz firmalara proje isterken bazi firmalar proje dikate almiyor gaz kacak test yapip gaz yetki belgesi verebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.