Cüneyt Özdemiryoutube"Eğitim dünyayı değiştiren tek şey değil" Doğan Kubanhttps://www.youtube.com/watch?v=rt7ZHYPAMqsNe demeye çalışmış?
Halk ne ise eğitimi de odur diyor ki doğru da diyor. "Eşeğe altın semer vurmuşlar" atasözünün açıklaması gibi.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196DHalk ne ise eğitimi de odur diyor ki doğru da diyor. "Eşeğe altın semer vurmuşlar" atasözünün açıklaması gibi.Bana başlangıcın daha önemli olduğunu vurgular gibi geldi videoda. Yalnız başlıktaki cümlesinde kendisini iyi ifade edemediğini düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: HIGHERBana başlangıcın daha önemli olduğunu vurgular gibi geldi videoda. Yalnız başlıktaki cümlesinde kendisini iyi ifade edemediğini düşünüyorum.Alıntıları Göster Başlangıç da o toplumla ilgili işte. Halkın kültürü gelişmemişse, ilkelse bazı şeyler zorlamayla da olmuyor.
quote:Orijinalden alıntı: HIGHERBana başlangıcın daha önemli olduğunu vurgular gibi geldi videoda. Yalnız başlıktaki cümlesinde kendisini iyi ifade edemediğini düşünüyorum.Alıntıları Göster gayet güzel açıklamış.. bilale anlatır gibi mi anlatsın.. bataklıkta yetişmiş bitkiye 7ph lı su verseniz sadece çürümesine neden olursunuz..