Şimdi Ara

doğan slz kilometre teli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ancak 2 sorum var.
    birincisi aracım 93 model doğan slx kıbrısta yaşıyorum kilometre halatı kadranın arkasından koptu bende ustaya götürdüm şanzımanın ordaki bağlantı yerinde bi problem varmış söktüler geri takamadılar burası değişme ister dediler oranın boşta olması herhangi bi problem çıkartırmı çünkü tıkır tıkır ses yapıyor boşta kalmış gibi
    2.olarakta yağ yakan araba egzoz emisyon testinde anlaşılırmı arabanın yağ yakmasından şüpheleniyorum ancak 2 gün önce egzoz emisyon testinden geçtim ki kıbrısta türkiyeden daha sıkı herkese teşekkürler

• arkadaşlar biri lütfen yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rburakk

herkese iyi günler arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ancak 2 sorum var.
    birincisi aracım 93 model doğan slx kıbrısta yaşıyorum kilometre halatı kadranın arkasından koptu bende ustaya götürdüm şanzımanın ordaki bağlantı yerinde bi problem varmış söktüler geri takamadılar burası değişme ister dediler oranın boşta olması herhangi bi problem çıkartırmı çünkü tıkır tıkır ses yapıyor boşta kalmış gibi
    2.olarakta yağ yakan araba egzoz emisyon testinde anlaşılırmı arabanın yağ yakmasından şüpheleniyorum ancak 2 gün önce egzoz emisyon testinden geçtim ki kıbrısta türkiyeden daha sıkı herkese teşekkürler

slm şanzımanın kilometre dişlisi arzalanmıştır tekrar koparmasın diye usta sökmüştür pahalı bi şey değil alıp takarsan tıkırtı biter .
    tofaş motoru genelde belirli kilometrede yağ eksiltir onda bir sorun yok

hurdacı nejdet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.