Şimdi Ara

Motor Bloğu Çatladı - Kasko Kaynak Yapalım Diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde kaza yapmıştım, işlerimden dolayı araçla babam ilgileniyor. Herneyse serviste motor bloğunda çatlak var demişler ve 18 milyar civarı masraf var perte çıkar demişler. Eksper ise motor bloğuna kaynak yaptıralım diyormuş. İnternette biraz araştırdım ama motor bloğuna kaynak yapılmasının çok çok zor olduğu motorun bir daha randıman vermediğinden bahsedilmiş.

Peki ben bu kaskoya bunu kabul etmiyorum ya motor bloğunu değiştirin ya da pert edin diyebilirmiyim? Yoksa paşa paşa kabul etmek zorundamıyım bu kaynağı?

• Tabi ki kabul etmek zorunda değilsiniz,perte çıkarsınlar.
  • Kabul etmeyin, motor bloğuna kaynak çok tehlikelidir. Perte çıkarın aracınızı. Böyle bir hakkınız var.
  • Blokta çatlağın nerede ve ne derece olduğu önemli. Blok kaynak (dikiş) olur, ama blok'un her yerine dikiş olmaz. Bunu bilmek lazım.

Kaskoya dünyanın parasını ödüyorsunuz, pert itmelerini isteyin, risk almaya gerek yok paranızla rezil de olabilirsiniz.
  • Hangi sigortaymış bu...Söyleyin de oraya adımımızı atmayalım...
  • Bunun pek sigortayla alakası yok. Exper beyefendi ya da hanımefendinin işgüzarlığından başka birşey değil. Tabiki kabul etmeyin. Bloğa kaynak maynak olmaz.
  • Teşekkürler arkadaşlar, bu doğrultuda hareket edip kabul etmeyeceğimi bildireceğim.

Firma ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama ortadaki harfi x
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Teşekkürler arkadaşlar, bu doğrultuda hareket edip kabul etmeyeceğimi bildireceğim.

Firma ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama ortadaki harfi X

anlaşıldı tamam
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar, bu doğrultuda hareket edip kabul etmeyeceğimi bildireceğim.

güneş sigortadan beklerdim ama oradan beklemezdim
  • Evet son bilgiler motor bloğunda tamirat falan olmayacak, kasko ya değişime gidecek ya da perte çıkaracakmış. Salı günü belli olacakmış aracın perte çıkıp çıkmayacağı.
  • en iyisini yapmışsınız,motor bloğunda kaynak kesinlikle iyi olmaz böyle olması daha iyi olmuş
  • Bencede yahu... Böyle saçma sapan işmi olur... Aracın perte çıkması, en sağlıklısı bence... Başka türlüsü, Allah korusun, ben herhalde o aractan soğurdum...
  • o x le bende mahkemeligim cümle aleme rezil edeceğim faturasız değişen parcalarmi faturada değişti deyip değişmeyen parçamı ararsınız birde bu yetmezmiş gibi araç toplanmamis sigorta dolandiriciligi derler aglarlar ama müşterisi dolandirildimi sesi çıkmaz neden cebinden az para çıksın diye bakalım
    bizde koyuna koyunlar oyunada oyunla karşılık verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sigorta şirketi sizin aracı perte çıkarsada zarar etmez.size 18 milyarı verir..Sonrada motor bloğuna kaynak yaptırır satar
  • ortasındaki X harfi olan firma hmmm
  • BAŞ HARFİ BEN

gerisini siz tamamlayın

A
  • quote:

Evet son bilgiler motor bloğunda tamirat falan olmayacak, kasko ya değişime gidecek ya da perte çıkaracakmış. Salı günü belli olacakmış aracın perte çıkıp çıkmayacağı.

Böylesi daha iyi, iyi ki tamirat yaptırmamışsınız
  • Hay o Axa sigortanın ben...
    Gerçekten olmuş kazayı "inandırıcı olmadığı" gerekçesiyle reddetmiş ve nitelikli dolandırıcılıktan dava açmıştı arkadaşıma. Zor bela uzaktan çekilmiş bir kamera kaydı bulduk da davayı düşürdük, yine bin dereden su getirtip ödeme alabildik.. Şu experlerin köküne kibrit suyu...
  • Peki arkadaşın dava actimi
    Benide servis ve eksper doladi evrakta sahtecilik faturada yazmayan malzeme değişimi faturada yazipta değişmeyen gibi alacak davasının sonunu bekliyorum tüm cümle aleme rezil edeceğim hepsini özellikle sigorta sirketini belki kitap yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aman daha fazla ipucu verme belli olur sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.