Bildirim
DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ (45. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
Hz. Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
- "Muhakkak ki, ALLAH Teala Şaban ayının onbeşinci gecesinde dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve Beni Kelb kabilesinin koyunlarının kılları sayısından daha çok günahları veya günah işleyenleri bağışlar"
Bütün islam aleminin mübarek BERAT KANDİLİNİ TEBRİK EDERİM. -
MEHMET USTA 0535 822 95 06 -
teşekkrler -
quote:
Orijinalden alıntı: calculus07
teşekkrler
Rica ederim -
Demek 3.sanayiye e geçtin mehmet ustam.2 sene kaldım 3. sanayide.Hayırlı olsun yeni iş yerin
inşallah bu gelişimde arkadaşlar ile birlikte senide görmek nasip olur.
Dogukan21 deyince hatırlarsın artık -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Demek 3.sanayiye e geçtin mehmet ustam.2 sene kaldım 3. sanayide.Hayırlı olsun yeni iş yerin
inşallah bu gelişimde arkadaşlar ile birlikte senide görmek nasip olur.
Dogukan21 deyince hatırlarsın artık
evet kısmetimizde bu vardı bunu yaşadık. artık 3. sanayideyim. her zaman beklerim. Allah razı olsun. -
mehmet ustam öncelikle hayırlı ramazanlar.
2012 Model 3200 km opel astra h kasa aracım var, lpg için uygun bir sistem ve kocaeli gebze civarında bir usta önerebilirmisiniz, motor kodu a ile başlayanlardan. -
quote:
Orijinalden alıntı: okisevi
mehmet ustam öncelikle hayırlı ramazanlar.
2012 Model 3200 km opel astra h kasa aracım var, lpg için uygun bir sistem ve kocaeli gebze civarında bir usta önerebilirmisiniz, motor kodu a ile başlayanlardan.
YILDIZ OTOGAZ SÖNMEZ USTA ; 0530 419 2119
SİRMEN SANAYİ SİTESİ E BLOK NO=37 İZMİT KOCAELİ -
-
-
Mehmet Ustam, siz daha iyi bilirsiniz ama açıkçası ben işçiliği çok beğenmedim.Hatta bu yüzden arkaşaımın arabası için ısrar edemedim. Kafama takılanlar:
1) Bir kere motorun üzerine montajda kullanılan çizilmelere, kirlenmelere karşı olduğunu düşündüğüm örtü/bez serilmedi. Ayrıca, aracın içinde de birçok noktada toz kümeleri vardı. Belli ki temizliğe dikkat edilmemiş. Bu benim için çok önemli değil ama dikkatli olmalarını beklerdim.
2) Gaz gösergesini monte edilmesini istediğim yerde yeni bir tuş için boşluk vardı. usta oraya monte etmiş ama doğru yapamamış. Gösterge olduğu gibi dışarda duruyor. Daha ince bir işçilikle belli olmayacak şekilde monte edilebilirdi.
3) Gaz tankının borularının ters yöne doğru kırılmasını garip karşıladım. Geçici duruyor sanki. Bu normal mi? Daha iyi yapılamaz mıydı?
4) En çok da kafamızı karışıran nokta da; motora monte edilen kısımlar. Enjektörleden çıkan hortumlar, etrafının bant gibi bir şeyle sarılmış olması vs. bize pek normal gelmedi. Hatta yine bu sayfada paylaşılan bir Ford Focus montajındaki borularındaki sorunlar gibi bunun da boruları bir tuhaf duruyor.
Ustam, Moralimizi bozmamak için böyle demiyorsun değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: celutska
Mehmet Ustam, siz daha iyi bilirsiniz ama açıkçası ben işçiliği çok beğenmedim.Hatta bu yüzden arkaşaımın arabası için ısrar edemedim. Kafama takılanlar:
1) Bir kere motorun üzerine montajda kullanılan çizilmelere, kirlenmelere karşı olduğunu düşündüğüm örtü/bez serilmedi. Ayrıca, aracın içinde de birçok noktada toz kümeleri vardı. Belli ki temizliğe dikkat edilmemiş. Bu benim için çok önemli değil ama dikkatli olmalarını beklerdim.
2) Gaz gösergesini monte edilmesini istediğim yerde yeni bir tuş için boşluk vardı. usta oraya monte etmiş ama doğru yapamamış. Gösterge olduğu gibi dışarda duruyor. Daha ince bir işçilikle belli olmayacak şekilde monte edilebilirdi.
3) Gaz tankının borularının ters yöne doğru kırılmasını garip karşıladım. Geçici duruyor sanki. Bu normal mi? Daha iyi yapılamaz mıydı?
4) En çok da kafamızı karışıran nokta da; motora monte edilen kısımlar. Enjektörleden çıkan hortumlar, etrafının bant gibi bir şeyle sarılmış olması vs. bize pek normal gelmedi. Hatta yine bu sayfada paylaşılan bir Ford Focus montajındaki borularındaki sorunlar gibi bunun da boruları bir tuhaf duruyor.
Ustam, Moralimizi bozmamak için böyle demiyorsun değil mi?
montaj esnasında ne yaptıklarını ben resimlerden göremem :) temizlik konusunda haklısnız ona bişey diyemem .
gaz göstergesi nereye ne şekilde monte edilmesine siz karar verirsiniz. onun karışma hakkı yoktur. ancak maharetine kalmış yerleştirmesi.
gaz boruları ekzosdan ötürü yan taraftan geçmiş sıkıntı yaratmaz. geçici değil daha sağlıklı. ancak daha estetik yapabilirdi.
bez bant ile izole edilmiş. tesisat. sıkıntı yaratmaz. daha derli olması için kullanmıştır.
şimdi önemli olan husus regülatör duruşu ve monte edilişi, tesisatın geçtiği noktalar, enjektör bağlantısı ve delme yerler, hortum mesafesi, ecu nun takılma şekli vb . bunlarda sıkıntı yok. onun için gönül rahatlığı ile binin derim ben
-
Eyvallah, sağolun Mehmet ustam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X