Bildirim
DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ (47. sayfa)
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Kaç modeldi hocam, hatırlıyor musunuz?
Eskiler 206, yeniler 295 beygir.
Ciddi fark var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sicakyuz
Kaç modeldi hocam, hatırlıyor musunuz?
Eskiler 206, yeniler 295 beygir.
Ciddi fark var.
valla ya 2004 yada 2005 ti. tam emin değilim. -
-
-
O zaman olmadı,
1997 bu... -
quote:
O zaman olmadı,
1997 bu...
hm beygiri düşük olanımı bu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_usta
quote:
O zaman olmadı,
1997 bu...
hm beygiri düşük olanımı bu..
Doğrudur ustam.
Yenileri 295 beygir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mehmet ustam
2007 astra h aracımda ilk çalıştırmada stop sorunu var. lpg elektriğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Lpg elektriğinin nereden alınması gerekir. saygılar. -
quote:
quote:
quote:
O zaman olmadı,
1997 bu...
Doğrudur ustam.
Yenileri 295 beygir.
yenilerinin kaç beygir olması önemli değil. beygir gücü ve silindir sayısına göre sistem monte edilir. sıkıntı yaşanmaz. normal 6 silindir yerine süper obd-2 akıllı kit montajı ile 8 bakır ile sorunsuz kullanım sağlar. tabiki montajını sağlıklı ve ideal yaptığımız sürece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mstbrs
Mehmet ustam
2007 astra h aracımda ilk çalıştırmada stop sorunu var. lpg elektriğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Lpg elektriğinin nereden alınması gerekir. saygılar.
kontak elektiriğinden kaynaklı olabilir. rpm kablosunun bağlı bulunduğu yer olabişlir. eğerki ateşleme bobininden alınmışsa değiştirlmesi katiyen gerekir. rpm kablosu enjeksiyon tesisatının içinde tek sarı kahverengimsi kablodan alınır. kontak elektiriğide enjeksiyon elektiriğinden alınmasında sakınca yok. -
quote:
quote:
quote:
quote:
O zaman olmadı,
1997 bu...
Doğrudur ustam.
Yenileri 295 beygir.
yenilerinin kaç beygir olması önemli değil. beygir gücü ve silindir sayısına göre sistem monte edilir. sıkıntı yaşanmaz. normal 6 silindir yerine süper obd-2 akıllı kit montajı ile 8 bakır ile sorunsuz kullanım sağlar. tabiki montajını sağlıklı ve ideal yaptığımız sürece.
Peki maliyetler nasıl hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
O zaman olmadı,
1997 bu...
Doğrudur ustam.
Yenileri 295 beygir.
Peki maliyetler nasıl hocam?
maliyet markadan markaya değişiyor :) ortalama 2000 tl ile 3800 tl arasında değişmekte.
-
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tall81
aracım honda Accord 2.0 136 ps, sizce enjektör montajı doğrumu yoksa daha kısa mesafede olabilirmiydi?
birazdaha kısaltılabilirdi aslında ama bu durumdada sıkıntı oluşmaz
kit ten hiç memnun değilim Atiker Safe fast, zaten ben taktırmadım üste para verselerde taktırmam beş para etmez.80-100 km aralarında teklemeler yapıyo kaç tane servise gittim düzeltemediler birisi ayarlamıştı sonra başka problemler çıktı bidaha ona gidemedm, araçta sorun yok ayarla alakalı olduğunu düşünüyorum hortumlar kısalsa faydası olurmu böyle giderse en kısa zamanda söküp atacam.
-
quote:
quote:
quote:
aracım honda Accord 2.0 136 ps, sizce enjektör montajı doğrumu yoksa daha kısa mesafede olabilirmiydi?
birazdaha kısaltılabilirdi aslında ama bu durumdada sıkıntı oluşmaz
kit ten hiç memnun değilim Atiker Safe fast, zaten ben taktırmadım üste para verselerde taktırmam beş para etmez.80-100 km aralarında teklemeler yapıyo kaç tane servise gittim düzeltemediler birisi ayarlamıştı sonra başka problemler çıktı bidaha ona gidemedm, araçta sorun yok ayarla alakalı olduğunu düşünüyorum hortumlar kısalsa faydası olurmu böyle giderse en kısa zamanda söküp atacam.
yok hortumlardan ötürü yapmaz. ancak regülatöre baktırın. muhtemelen regülatör emişten manifolda gaz veriyor.
-
regülatöre kimse bakmadı, ilk montajı yapan sivri zekalılar hortum bağlantısını kalorifer vanasından sonra almışlar kaloriferi sıcağa almayınca sıcak su gitmiyodu regülatöre onu sonra düzelttirdim. map haritasını açarak yapılan ayarla düzelmişti ben ondan sanıyodum -
birde yakıt şehir dışı iyi fakat şehir içi çok anormal bu dediğinizle alakalı olabilirmi? bu konudada çok sıkıntıdayım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X