Şimdi Ara

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
6
Favori
68.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tall81

birde yakıt şehir dışı iyi fakat şehir içi çok anormal bu dediğinizle alakalı olabilirmi? bu konudada çok sıkıntıdayım

gayet tabi olabilir. baktırmanızda fayda var..
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    siz atikere bakıyomusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tall81

siz atikere bakıyomusunuz?

atiker bayisi değilim ama yardmıcı olurum.
  • Bugun atiker lpgli astra twinport aracimi 2009 Qashqai 1.6 tekna ile degistim.Arastirip en uyumlu lpg kitini taktirmak istiyorum. Burda kime sorsam lpg ile tam uyumlu oldugu soylensede siz degerli ustalarimdan tavsiye bekliyorum.Simdiden herkese tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdul81

Bugun atiker lpgli astra twinport aracimi 2009 Qashqai 1.6 tekna ile degistim.Arastirip en uyumlu lpg kitini taktirmak istiyorum. Burda kime sorsam lpg ile tam uyumlu oldugu soylensede siz degerli ustalarimdan tavsiye bekliyorum.Simdiden herkese tesekkur ederim.

lpg ile tam uyumlu diyen arkadaş nasıl demiş merak ediyorum açıkcası. lpg ye tam uyumlu bir araç değil. ancak qashqai ye göre sistemler var. obd li akıllı kitler. yada yağlama sistemli kitler mevcut. montajı hassasiyet isteyen bir araç. size tavsiyem zawoli obd li akıllı kit yada prins+valve care sistemidir.
  • Mehmet ustam ilginize çok teşekkur ederim.Amasya'da ikamet ediyorum bu dediğiniz kitleri en kısa zamanda araştıracagım ama malumunuz montajda çok önemli.Bu konuda bir tavsiyeniz var mı?
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    mehmet usta sizlerle tanişmak isterim lpg de kafama akılan sorular var aracım megan 2 2006 pri atiker takılı sormak istedıklerim var yeriniz bana yakın bende anadolu yakası kavacıkdayım kismetse bu hafda ici ugrıcam size
     DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ

resimlerden lpg kitin yamuklugu varmıdır:))) yamuk yaparmı bize:))) arabayı 1 hafda önce aldım atiker takdırmışlar bu araca.Birde mesela başka bir aracım daha var oda megan 2benzin başka bir kit takdırsam landı zavolli pins gibi kaliteli bir kit yakıt sarfıyatında belirgin bir düşüş olurmu .Yoksa her kit aynımı yakar aynı yakarsa bu fiyat farkları neden oluşur .Bence kit farkı yakıtada etkiliyor sizin fikirleniniz nelerdir.Yakıt sarfıyatını karşılaştırabilirmisiniz birisi x 1200 tl biriside 2100 tl bu kitler neden bu fark oluşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 18 Kasım 2013; 15:40:29 >

• quote:

Mehmet ustam ilginize çok teşekkur ederim.Amasya'da ikamet ediyorum bu dediğiniz kitleri en kısa zamanda araştıracagım ama malumunuz montajda çok önemli.Bu konuda bir tavsiyeniz var mı?

Amasya' da bildiğim bir usta malesef yok. yakın illerde ancak Ankara önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

mehmet usta sizlerle tanişmak isterim lpg de kafama akılan sorular var aracım megan 2 2006 pri atiker takılı sormak istedıklerim var yeriniz bana yakın bende anadolu yakası kavacıkdayım kismetse bu hafda ici ugrıcam size
     DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ

resimlerden lpg kitin yamuklugu varmıdır:))) yamuk yaparmı bize:))) arabayı 1 hafda önce aldım atiker takdırmışlar bu araca.Birde mesela başka bir aracım daha var oda megan 2benzin başka bir kit takdırsam landı zavolli pins gibi kaliteli bir kit yakıt sarfıyatında belirgin bir düşüş olurmu .Yoksa her kit aynımı yakar aynı yakarsa bu fiyat farkları neden oluşur .Bence kit farkı yakıtada etkiliyor sizin fikirleniniz nelerdir.Yakıt sarfıyatını karşılaştırabilirmisiniz birisi x 1200 tl biriside 2100 tl bu kitler neden bu fark oluşuyor

öncelikle şunu belirtmekte fayda var.. ben şuanda diyarbakırdaki servisteyim. istanbuldaki servisimizde berat ustam var. lütfen uğrayıp bi çayını için hatta bitlis büryanıda isteyin :))

montaj resimlere baktığımızda regülatör duruşu güzel, enjektörlerde uygun duruyor belki biraz daha hortum mesafesi kısaltılıp monte edilebilirdi ama bu şekildede sıkıntı olmaz.

kitlerin yakıt sarfıyatında birbirlerine üstünlüğü varmıdır? evet gayet tabi var. kaliteli kit her zaman doğru orantıda çalışır. buda yanma odasında doğru karışımı sağlamayı etkiler.

ancak şöyle düşünmemek lazım. ben A markasını 1000 tl ye taktım. 20 lira ile 100 km gidiyor. arkadaş B markasını takmış 20 lira ile 80 km yol yapıyor.
    burdaki husus yakıtı eksiksiz ve sürekli aynı oranda çalışmasıdır. gerek araca zarar vermeden gerekse cihaz zarar görmeden devamlılık sağlayup aynı oranda çalışmasıdır. buda kaliteli kitlerin avantajı daha yüksek. birde şu soru var peki A markası benim aracıma yeterlimidir devamlılığı nekadardır kalitesi ne orandadır. bunu iyi bilen usta araca en uygun kiti seçer.

• eyvallah ustam verdiginiz bilgiler cok güzel allah razı olsun sizden:))berat ustanın yanına bir ugrayım bakalım:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

eyvallah ustam verdiginiz bilgiler cok güzel allah razı olsun sizden:))berat ustanın yanına bir ugrayım bakalım:))))

kesinlikle bitlis büryanı iste :)) telefonu 0532 570 12 14
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Mehmet ustam ilginize çok teşekkur ederim.Amasya'da ikamet ediyorum bu dediğiniz kitleri en kısa zamanda araştıracagım ama malumunuz montajda çok önemli.Bu konuda bir tavsiyeniz var mı?

Amasya' da bildiğim bir usta malesef yok. yakın illerde ancak Ankara önerebilirim

Ustam lpg icin acele etmeyecegim .Elbet bir gun Ankara'ya yolumuz duser.O zaman sizi tekrar rahatsiz ederim.Bu basliktaki yaklasiminizdan dolayi sizi tebrik ediyor hayirli kazanclar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Ustam lpg icin acele etmeyecegim .Elbet bir gun Ankara'ya yolumuz duser.O zaman sizi tekrar rahatsiz ederim.Bu basliktaki yaklasiminizdan dolayi sizi tebrik ediyor hayirli kazanclar diliyorum.

çok teşşekür ederim.. Allah hepimize hayırlı kazançlar nasip etsin

• Ustam birkaç sorum olacaktı.
    1.Gaz kesici ile regülatör mesafesi ne kadar olmalı?
    2.Gördüğüm bazı montajlarda aradaki bakır boru yay şeklinde bu görsellik için mi yapılıyor, bir nedeni var mı?
    3.Atiker regülatörüm yerine başka marka takmak istiyorum.Programdan gözlemlerim neticesinde özellikle seyir halinde basınç oynamasının çok fazla olduğunu gördüm.Bu da mapı devamlı değiştiriyor.Atiker kitle tam uyumlu (sensör vb) basınç değerlerini daha stabil tutabilen bir regülatör var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyadoğan

Ustam birkaç sorum olacaktı.
    1.Gaz kesici ile regülatör mesafesi ne kadar olmalı?
    2.Gördüğüm bazı montajlarda aradaki bakır boru yay şeklinde bu görsellik için mi yapılıyor, bir nedeni var mı?
    3.Atiker regülatörüm yerine başka marka takmak istiyorum.Programdan gözlemlerim neticesinde özellikle seyir halinde basınç oynamasının çok fazla olduğunu gördüm.Bu da mapı devamlı değiştiriyor.Atiker kitle tam uyumlu (sensör vb) basınç değerlerini daha stabil tutabilen bir regülatör var mı?

iyi günler

1-) gaz valfi ile regülatör olabildiğince yakın olmalı. uzak olmasında büyük sıkıntı yaratmaz. ancak yakın olması çalışmasını daha iyi etkiler.
    2-) bakır borunun yaylanması gaz akışının daha iyi karışımı sayğlanması aöçısından yapılmaktadır. çokta önemli bir husu değil.
    3-) atiker regülatörün yerine gayet tabi başka marka regülatör takılır. hareket halinde basıncın değişmesi sadece pedala basıldığında yükselmesi varsa normaldir. yok düşüyorsa regülatör arızalıdır. ancak yükseliyorsa ve değişiyorsa sıkıntı yok. emişi alıp diyafram yakıtı bırakıyor demektir.
    map olarak safe fast kitine map seçeneği var. ancak diğer versiyonlarında bildiğim yok. bir atiker servisine sormanızda fayda var.

• AY-KA OTOGAZ İSTANBUL. GÖZTEPE SANAYİ SİTESİNDE.

MEHMET USTA; 0535 822 95 06

BERAT USTA ; 0532 570 12 14
     DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ

• AYKA OTOGAZ İLK BRC MONTAJI ...

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ

• Ustam montajımla ilgili birkaç sorum olacak resimleri sırayla değerlendirir misiniz?

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ

• Selam 97 toyota carolla 1.6 GLİ ye tek noktamı ,sıralı sistemmi ve hangi marka tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyadoğan

Ustam montajımla ilgili birkaç sorum olacak resimleri sırayla değerlendirir misiniz?

1. resimdeki regülatör arkasındaki tahliye yeri normal şartlarda dediğiniz gibi kelebek arkası manifolda yada hava filitresine giriş yapılmadır. ancak genelde boş bırakılmakta. daha sorun çıkaranı görmedim. bağlanışlması daha uygun.

2. resimde ki emiş yeri kelebekten alınsaydı daha uygun olurdu.

3. resimdeki enjektör duruşu uygun.

4. ve son resimdeki map sensür bağlantılarında sıkıntı yok. ıuygun

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.