Şimdi Ara

DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
6
Favori
68.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DEĞERLİ LPG KULLANICILARI TÜRKİYENİN HERYERİNDEN MONTAJ UYGULAMARIYLA İLGİLİ BİR ÇOK TEL ALIYORUM. FOTO VE RESİM ALIYORUM. BİLİNMELİDİRKİ KİT SEÇİMİ NE KADAR ÖENMLİYSE MONTAJ ŞEKLİ YANİ DOĞRU MONTAJDA OKADAR ÖNEMLİ. ARAÇLARINIZIN FOTOLARINI ÇEKEREK MONTAJLARIN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BURDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

• enjektörler manifold plastik yerinden delinerek yapıldı çogu herkes hatalı diyo taktıralı 20 gün falan oldu 3 depo bitirdim TIK bile demedi 320 km yol tam 50 liraya yaktı tasarruf çok iyi %45 lık bi konumda

• enjektör çok bariz bi şekilde yanlış. cihaz erken yorulur. benzin korumasının altından ebnzin enjektörleriin yanından deliniz. yakıtı ordan içeri veriniz özelikle fransız araçların sıkla yaşadığı lpgde stop başınızı ağrıtır.
    saygılar sunarım
  • megane ve laguna manifold delme ve enjektör montaj şekli

• megane ve laguna aracın enjektör montaj şekli

•  DOĞRU MONTAJ ŞEKLİ NASIL OLMALI!!!!. EN İDEAL MONTAJ TEKNİKLERİ
  • iyide ilk resimdeki enjektör kablolarını uzunlugu çok fazla deyilmi benmkiler 5 ila 8 cm arası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enjektör horumları enjektör takılmamış haldeyken ve araç lifteyken çekilmiş. sadece delinmesi gerekn yer gösterilmiş. 2. fotoda enjektör montajıyla beraber hotum mesafeside görülmekte. ve bu mesafe 2,3 ms lik enjektör için çok uygun. bir karış boyunda :)))
  • sevgili murat bey. buraya bakarak sizin aracınızın ilk yapılması gereken montaj şeklini görürüsünüz. sorununuzun geçtiğine çok sevindim. bi nebze katkım olduysa ne mutlu bana.

• ben bi ustanın yorumu okudum montaj için enjektör hortum boylarının 15 cm geçmedikçe bi problem çıkarmaz dedi brc nin resmi sitesinde okudum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca1912

iyide ilk resimdeki enjektör kablolarını uzunlugu çok fazla deyilmi benmkiler 5 ila 8 cm arası.

Emme manifoltunun yanlış yerinden montaj yapıldıktan sonra enjektör hortumunun boyunun kısalığının bir anlamı yok. Benzin enjektörüne en yakın yerden montaj yapılmalı, hortum boyu kısa enjeksiyon süreli araçlarda minimumda tutulmalı. Honda, renault, peugeot v.b. araçlar için elzem bir durum.
  • size sürekli yazıcam arabam şuan için tıkır tıkır saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca1912

iyide ilk resimdeki enjektör kablolarını uzunlugu çok fazla deyilmi benmkiler 5 ila 8 cm arası.

Emme manifoltunun yanlış yerinden montaj yapıldıktan sonra enjektör hortumunun boyunun kısalığının bir anlamı yok. Benzin enjektörüne en yakın yerden montaj yapılmalı, hortum boyu kısa enjeksiyon süreli araçlarda minimumda tutulmalı. Honda, renault, peugeot v.b. araçlar için elzem bir durum.

• BMW X5 3000 İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_usta -- 13 Ağustos 2011; 0:39:49 >
  • BMW X5 3000 İ Manifold delme ve nazul takma şekli. Ayrıca tüm bmw 6 cilindirli plastik manifoldlu motorlar için geçerlidir.

• 6 cilindir bmw zavoli enjektör montaj şekli (3000 i bmw x5)

• 6 cilindir bmw zavoli enjektör montaj şekli son görünüş. ( bmw x5 3000 i)

• TOYOTA VVT-İ 1600 CC manifol delme şekli

• TOYOTA VVT-İ 1600 CC manifol delme şekli

• TOYOTA VVT-İ 1600 CC manifol delme şekli ve enjekltör montaj şekli

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.