Şimdi Ara

Size Göre En Uygun Perde Sayısı Kaç ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 mi 24 mü ? Bana göre 22 gibi geliyor..

• 24.

24 perde isteyen parçalarda 22 perdeden bend yapamıyorum. 24 iyidir iyi
  • 24.daha hic 23-24. Perdeleri kullanmadim ama.olmayinca gitar kisa geliyo gozume.bikere studyoda denemistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 iyidir. 0.10 tel taktın mı bendle 25e bile gelirsin.
  • 0.11'lik teller , Extra-Jumbo 24 Fret en iyisidir.
  • 24 iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22. dikkat ederseniz 22 perdeli gitarların tümünde 24. fret olsaydı perde demiri tam olarak manyetiğin üzerinde bir noktaya gelirdi. 24 perdeli gitarı olan arkadaşlar denesinler, 24. perde üzeri harmonik açıdan zengin bir noktadır 5, 7, 12. perdeler gibi. manyetiğin burada olması tonu daha hoş yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok eksrem tarzlar çalmadığın sürece 24 perde gereksiz bence. 22 yeter de artar bile.
  • 24 İyidir
  • 22'den fazlası biraz ekstra bi durum bana göre. 22ye alıştım onun için böyle düşünüyorum herhal ama 22 iyidir
  • 24 neden diye soracak olursan bi parça seversin çalmak istersin 24. perde gereklidir gitarın 22 perdeyse moralin bozulur o yüzden almışken 24 almak gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Death' -- 16 Kasım 2012; 22:13:49 >
  • 24 perde iyidir. İllada 22 perde alacağım diye tutturmak biraz tabiri caizze kafasızlıktır. Sevdiğin modelin 22 perdesi vardır eyvallah al yapacak birşey yok ama kafanda bir model yokken gidipte 22 perde istiyorum diye tutturursan sıkıntı.

Şimdi 22 perde ile 24 perde gitarlar arasında ton farkı varmış diye duydum. Açıkçası pekte inanmadım. Almışken 24 perde almak en iyisi. 23-24 perdelerin nerelerde çıkacağı hiç belli olmuyor.
  • 22. perdeye kadar çalabilceğin şarkılar var kısıtlı... almışken 24 almak daha mantıklı hiçbir sıkıntı yaşamazsın sonra
  • 23
  • Alacağım modelin 22 perdesi var.Alıyorum.
  • 24 ama 24'üncü perdenin bana daha yakın gelmesini istediğim için 27 isterdim
  • 011 tel+ 7 telli gitar +27 " skala + düşük akord + 24 perde + = eargasm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeff Loomis -- 31 Ocak 2013; 3:48:53 >
  • 24 iyidir..
  • Elektro dediğin 22 perde olur arkadaş!
  • 21 perde kullanıyorum gayet yeterli ancak arada 22. perdeyi aramadım değil. Bu yüzden 22 en ideali bence.

Tel olarak Ernie Ball Hybrid kullanıyorum daha kalın bass daha ince tiz teller.

Telleri perdelere fazla indirmiyorum. Belli bir yükseklikte kullanıyorum Funk çaldığımdan. Zira tek nota ritm için 5 tel öldürmem gerektiğinden fazla düşük bozuyor işi.

Almışken 24 perde almak gerekir diyen amatörlere bakma, emin ol gitarı daha yeni ellerine almışlardır. Bu işten hiç anlamıyorlar. Fender, Gibson gibi markalar %95 oranla 22 perde gitar üretir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.