Şimdi Ara

DOĞRU ÜNİVERSİTEYİ SEÇMENİN KESİN YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralaması falan değildir arkadaşlar!!!

Üninin bulunduğu şehirdeki seçim sonuçlarıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu iyi de hocam istanbulun ortalama bi avrupa ülkesi kadar nüfusu var ankara desen ülkenin başkenti bu ikisinde her çeşit insan var ama orta boyutlu veya küçük şehirlerde genelde şehrin insanlarının çoğu belirli bir görüşe sahiptir. Konya, Diyarbakır, Çanakkale, Kastamonu bunlara örnek verilebilir. Öğrencinin kendi görüşüne, yaşam stiline uygun bir şehire gitmesi öğrencilik hayatının daha rahat geçmesini sağlar.
  • kesinlikle mantıklı çok haklısın bu bana da saçma geliyordu beni çok uyardılar yazma diye konya yazdım dinlemedim sonra ne oldu 2019 yks başvuru yaparken buldum kendimi bu sene kesinlikle dikkat edicem bu oy meselelerine

• BOĞAZİÇİ, ODTÜ, İTÜ, BİLKENT, TOBB, GALATASARAY

25 Yıl boyunca izmir'de miydiler hocam. Az beyin kullan. Yerli halkın oyu ile üni ne alaka
  • Linç tayfa gelmeden söyleyeyim
    Bence mantıklı
    Ama istanbul hariç istanbulda ilçenin seçim sonuçlarına bakıcaksınız

• Kesin olmasa da bir etken olduğu söylenebilir. Belediyenin zihniyeti şehrin sosyal hayatını etkiler. Sosyalleşmeye ve eğlenceye önem veren kişilerin bunları dikkate alması yerinde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 7 Temmuz 2019; 19:8:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

BOĞAZİÇİ, ODTÜ, İTÜ, BİLKENT, TOBB, GALATASARAY

25 Yıl boyunca izmir'de miydiler hocam. Az beyin kullan. Yerli halkın oyu ile üni ne alaka
    Yahu iyi de hocam istanbulun ortalama bi avrupa ülkesi kadar nüfusu var ankara desen ülkenin başkenti bu ikisinde her çeşit insan var ama orta boyutlu veya küçük şehirlerde genelde şehrin insanlarının çoğu belirli bir görüşe sahiptir. Konya, Diyarbakır, Çanakkale, Kastamonu bunlara örnek verilebilir. Öğrencinin kendi görüşüne, yaşam stiline uygun bir şehire gitmesi öğrencilik hayatının daha rahat geçmesini sağlar.
  • etkisi kesinlikle var örnek konya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer gittiğiniz üniversite boun, bilkent, koç, sabancı, odtü, itü gibi kaliteli üniversiteler değilse daha orta seviye bi üniversiteye gidecekseniz şehrinizi ona göre seçin sonra uyum sorunları yaşamayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.