Şimdi Ara

dogru zaman mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce suan lumia 925 almak icin dogru zaman mi ? Telefon cok hosuma gidiyor ancak 1 ay sonra yenisi cikarsa diye tereddut yasiyorum. 929 un verizon a ozel cikacagini duydum onun uluslararasi versiyonu ne zamana gelir tahminen ? DH 1520 incelemesinde lumia telefonlarin sd800 ve 2gb ram ile uctugu soyleniyor...Amoled ekranli,iki cekirdekli ve 1 gb ram li telefonu bu aralar almak mantikli mi sizce ? Olasi ust model de ips full hd ekran sp800 ve 2 gb ram olacaktir cunku ama iste ne zaman gelecek ? :)
    Tesekkurler

• 925 tasarım olarak güzel bir telefon ve barındırdığı özellikler bir telefon için oldukça yeterli fakat wpnin şuan ki gidişatına bakarsak bu kadar para verip wp almak hata olur 8.1 güncellemesini beklemekte fayda var tabi 8.1 güncellemesi ne zaman gelir orası belli değil bir gelse görsek ne olduğunu benimde yapacağım ilk iş 925 almak olur
  • onurair O kullanıcısına yanıt
    bence IPS ekranlı bir 920 alıp 1-2 sene kullanıp 2015-2016 model bir WP telefon almak daha mantıklı. 929 global olarak satışa sunulmayacak. ancak 925 satışları Nokia için tatmin edici değil. 920'ye yaklaşamadı bile hala. Ve, 925'i öne çıkarmak için 920'yi geri plana iterek ciddi anlamda reklam ve medya/forum baskısı yapıldı. yine de 925 pek iş yapmadı. Bu durum devam ederse 929'u operatöre özel donanıma birkaç şey ekleyerek global pazara sürebileceklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurair

Merhaba herkese
    Sizce suan lumia 925 almak icin dogru zaman mi ? Telefon cok hosuma gidiyor ancak 1 ay sonra yenisi cikarsa diye tereddut yasiyorum. 929 un verizon a ozel cikacagini duydum onun uluslararasi versiyonu ne zamana gelir tahminen ? DH 1520 incelemesinde lumia telefonlarin sd800 ve 2gb ram ile uctugu soyleniyor...Amoled ekranli,iki cekirdekli ve 1 gb ram li telefonu bu aralar almak mantikli mi sizce ? Olasi ust model de ips full hd ekran sp800 ve 2 gb ram olacaktir cunku ama iste ne zaman gelecek ? :)
    Tesekkurler

TAM ZAMANI!

Marketlerden biri özel kampanya yaparak telefonun fiyatını kısa süreliğine 1100 TL ye çekti..
    Kaçmamalı bu fırsat..

Aklınızda varsa koşa koşa gidip alın.
  • 1100 lira çok iyi fiyat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

bence IPS ekranlı bir 920 alıp 1-2 sene kullanıp 2015-2016 model bir WP telefon almak daha mantıklı. 929 global olarak satışa sunulmayacak. ancak 925 satışları Nokia için tatmin edici değil. 920'ye yaklaşamadı bile hala. Ve, 925'i öne çıkarmak için 920'yi geri plana iterek ciddi anlamda reklam ve medya/forum baskısı yapıldı. yine de 925 pek iş yapmadı. Bu durum devam ederse 929'u operatöre özel donanıma birkaç şey ekleyerek global pazara sürebileceklerini düşünüyorum.

920 yi plastik ve kalın olmasından dolayı düşünmüyorum hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1520 gibi bir canavar dusunmuyorsaniz su an icin wpde alinabilecek en iyi telefon lumia820. 920-925 donanimina sahip ama onlardan cok daha ucuza elde edilebilecek bi urun, bimekste 900 liraydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

1520 gibi bir canavar dusunmuyorsaniz su an icin wpde alinabilecek en iyi telefon lumia820. 920-925 donanimina sahip ama onlardan cok daha ucuza elde edilebilecek bi urun, bimekste 900 liraydi

1520 zaten cok buyuk :) 925 hariç diger modelleri de plastik oldugu icin düşünmüyorum..zaten 925 in ilk ve en cok etkileyen yönü elde tutuş hissiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: onurair

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

920 yi plastik ve kalın olmasından dolayı düşünmüyorum hocam

siz 925'in arka kapağına bakın plastiği göreceksiniz.. içe göçüp esneyen bir arka kapak. kenarları ise çok çabuk çizilen alüminyum. ayrıca polikarbon plastik değildir. bu forumda birkaç kişi plastik dedi diye teknik olarak kimya bilgisine sahip olmayan insanlar da buna inandı. ayrıca evrenin temeli karbondur.
    1020 de polikarbon o da plastik. 1520 de polikarbon o da plastik . hem de 920 gibi galın. İnce telefon arıyorsanız General Mobile Discovery dünyanın en ince telefonu şu an için.

• Simdi şöyle..
    1-Üniversite ogrencisiyim Office i cok sık kullanıyorum ha evet bütün herseyi telefon ekranında yapamazsın ama ufak tefek seyleri telefonun icinde bedava gelen Office de yapmak guzel olur
    2-mukemmel kamera
    3-offline olarak bile çalışabilen navigasyon
    4-windows phone değişik ve guzel gorunuyor stabil ve çökme tarzı seyler yok
    5-gercekten tüm lumia lari denedim ve en guzel his 925 de var tabi bu benim kişisel görüşüm herkesinkine saygı

Bunları birlesirince ortaya wp8 li lumia 925 çıkıyor ortaya :))
    Iphone 4s sahibiyim ha tam emin degilim ne kadar akıllıca ios den wp ye gecmek ancak sıkıldım ios den..uzun süre android i araştırdım ama yemedi android e gecmek 6 ay sonra o suuuuper android telefonun ne olacağı belli degil çünkü :)

• onurair O kullanıcısına yanıt
    ofis, navigasyon ve wp kalitesi zaten tüm lumialar için geçerli. Office programını öğrenciler için ücretsiz sunuyor Microsoft zaten. bilgisayarınıza kurun paşa paşa kullanın. Windows 8.1 pro ve MS Office için ücretsiz lisans başvurusu yapabilirsiniz.

mükemmel kamera konusunda ise 925 maalesef problemli. 925 sahipleri black güncellemesi ile sorunun giderilmesini bekliyorlardı ancak hepsi hayal kırıklığı yaşadı. yani kamera olayı sizi tatmin etmeyebilir. bu sorun sadece 925'te var maalesef. diğer modellerde sorun yok.

telefona ısınmak farklı bir olay. mesela ben hiçbir samsung telefona ısınamadım. o konuda haklısınız.

4s varsa, bence 2015'i bekleyin ve 4s'i kullanmaya devam edin. bu esnada wp8.1 çıkmış olacak ve wp8.1'in getirdiği artıları daha iyi kullanan modeller çıkacak. ayrıca 4s en az 2 sene daha götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 13 Ocak 2014; 2:03:01 >
  • Ben 1520-1320 raflara konulduğunda bunların fiyatlarının daha çok düşeceğini düşünüyorum, hem 8.1'i bekleyin artısı eksisiyle daha iyi bir karşılaştırma yaparsınız diğer telefonlarla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.